Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(agnesse @ 2007 09 07, 12:24)
Sveikutės, Amade, ačiuks už naujus namučius, o jau rožis  wub.gif
Man tai tiesiog super thumbup.gif . Pas mane mėlyna vonia, bet tikrai nejaučiu šalčio, gal todėl, kad įmontavau kelias geltonas plyteles su gražiom vaikiškom žuvytėm biggrin.gif

na taip, as irgi manau, kad tai skonio reikalas ax.gif Pasirodziau kolegems, ka jos mano, tai irgi sake, kad is esmes tai gera mintis, bet uzkliuvo melynos plyteles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2007 09 07, 08:39)
Kur blndz pradingus? Kaip jai einasi? Gal IUI turi sėkmingą rezultatą?  bigsmile.gif

niekur nedingus, sėdžiu tyliai ir laukiu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 09 07, 15:54)
niekur nedingus, sėdžiu tyliai ir laukiu.... smile.gif

sedek suspaudus kojas tongue.gif
Atsakyti
Viskas man pirmoji stimuliacija nesekminga. BT 36.6 - vadinas reikia laukti ateinanciu mmm.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 08, 08:25)
Viskas man pirmoji stimuliacija nesekminga. BT 36.6 - vadinas reikia laukti ateinanciu mmm.

Tik nenuleisk rankų console.gif
Po kiekvienos nesėkmės ateina nauja pradžia ir tikėkimės šį kartą ji bus sėkminga 4u.gif

Aš tai ką tik iš ginės. Vėl dešinėj kiaušidėj turiu 17,6 folikulą, o kairė pusė kažko tyli pas mane, nors šį kart ir ten šioks toks yra 12,3 smile.gif tad pirmadienį laukia Ovitrelis ir tada darbymetis..tik nežinau kaip man su juo gausis..kaip tyčia vyro bendradarbė susirgo, tai jis ir už ją dirba dviem frontais iki 24val verysad.gif pažadėjau jo nekankint, tad kaip bus taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 08 rugsėjo 2007 - 12:53
QUOTE(Aile @ 2007 09 07, 13:00)
Doviler tu dareisi gimdos nuotrauka nemokamai. Ar gali papasakot kaip tai galima padaryt.

A6 galima sakyti dariausi gimdos foto nemokamai, t.y. susimok4jau tik 50 Lt u= vaistukus vaistineje. Dariausi KMUK'e pas gyd Tv.
Papildyta:
QUOTE(PrestoTea @ 2007 09 07, 13:33)
Mano maziukas vis dideja wub.gif Vystomes greitai, esame judrus ir energingi  biggrin.gif Keleta kartu maciau per echo, spardosi, mojuoja rankytem.  smile.gif Nestumas manes iki siol nevargino  - nepykino, ne kart nevemiau, tai esu labai laiminga ir patenkinta  wub.gif

Oi kaip faina Presto Tea, kad abu su maziuku gerai jauciates. As iki 14 savaites irgi jauciausi puikiai, tik 14 savaite jau tris kartus vemiau. Nu niekaip nedasyla, gi sako jei pirmus tris menesiu nieko, tai nieko ir nebus, o man atvirksciai, vis ne kaip pas visus zmones doh.gif

Uzsispyrele, laikykis, ziurek gal mano tu tabletyciu net ir neprireiks, o vyras kaip nors ras jegu pasidarbuoti, juk del tokio reikalo .....
Atsakyti
sveikutes, as rezultato vis dar laukiu, BT paskutines tris deinas 37.1, 37.1, 37... kad mmm artetu nejauciu ir pozymiu jokiu nejauciu...vienu zodziu nei pakarta, nei paleista..
Atsakyti
adaida, o kada testuosies? blush2.gif

mes tai siandien puse dienos pravazinejom po pardes... Galutinai nusprendziau jog vonia darysim melynos grindys, balksvos sienos plius tos geles. Dvarcioniu Keramikoj naujakuriams 15% nulaidos tai liuks thumbup.gif Ir naturoj taip pat graziai viskas atrodo ir jokios kitos plyteles man nebepatinka schmoll.gif schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 09 08, 17:02)
sveikutes, as rezultato vis dar laukiu, BT paskutines tris deinas 37.1,  37.1,  37... kad mmm artetu nejauciu ir pozymiu jokiu nejauciu...vienu zodziu nei pakarta, nei paleista..

Laikykis adaida. drinks_cheers.gif

As jau tikriausiai iskritau is varzybu. Bt nukritusi, gimda skauda (nors man prasidejus mmm paprastai pradeda skaudet, bet valkatu dar nesulaukiu g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 08, 17:10)
adaida, o kada testuosies?  blush2.gif

ilgiausias ciklas buvo 30 d. tai bandysiu pralaukti jei anksciau neatsivilks
QUOTE(Aile @ 2007 09 08, 17:10)
Laikykis adaida.  drinks_cheers.gif

As jau tikriausiai iskritau is varzybu. Bt nukritusi, gimda skauda (nors man prasidejus mmm paprastai pradeda skaudet, bet valkatu dar nesulaukiu g.gif ).

dar labai nenusimink, bus ir kitas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 09 08, 17:01)
A6 galima sakyti dariausi gimdos foto nemokamai, t.y. susimok4jau tik 50 Lt u= vaistukus vaistineje. Dariausi KMUK'e pas gyd Tv.

Kokiais keliais iki jos dasikasti. Nors man tai vienodai kas darys ta foto, bele tik padaro. Nes man gresia 500LT saskaita uz gimdos nuotrauka. Grynos asaros. Kokios ten eiles KMUk.
Papildyta:
QUOTE(adaida @ 2007 09 08, 17:12)
ilgiausias ciklas buvo 30 d. tai bandysiu pralaukti jei anksciau neatsivilks

Tai jau jei iki antradienio neatsivils tai jau galesim sveikinti.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 08, 17:20)
Tai jau jei iki antradienio neatsivils tai jau galesim sveikinti.

taip, tada jau bus idomiau g.gif
Atsakyti