Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Aile @ 2007 09 08, 16:20)
Kokiais keliais iki jos dasikasti. Nors man tai vienodai kas darys ta foto, bele tik padaro. Nes man gresia 500LT saskaita uz gimdos nuotrauka. Grynos asaros. Kokios ten eiles KMUk.

kodel 500 lt? as dariausi tilto gatveje tai tik uz vaistus sumokejau. dariausi pas gyd. miezeniene, tik man K buvo siuntima daves, nezinau ar jis privalomas yra ar galima ir taip susitarti. turiu jos tel. nr. jei nori galiu duoti, labai maloni gydytoja smile.gif man ji labai patiko smile.gif
Atsakyti
Mane depresija kazko uzpuole. Eisiu i vonyte pagulet, gal ramesne pasijusiu. verysad.gif
Atsakyti
Mane depresija kazko uzpuole. Eisiu i vonyte pagulet, gal ramesne pasijusiu. verysad.gif
Atsakyti
pranesu : Tv KMUK'e nedirbs kokius tris menesius, nes isejus nemokamu atostogu verysad.gif , bet VK dirbs ax.gif , del to as ir uzsirasiau pas ja i VK, nes tikrai nesu nusiteikus laukt kol gris ji i KMUK po atostogu schmoll.gif , cia del to rasau jei kas nuspres darytis gimdos nuotraukas KMUK'e unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 09 08, 17:01)
Uzsispyrele, laikykis, ziurek gal mano tu tabletyciu net ir neprireiks, o vyras kaip nors ras jegu pasidarbuoti, juk del tokio reikalo .....

Gerai būtų kad neprireiktų smile.gif Tada galėčiau perleist kitai merginai ir tavo virusiukus ir dar likusius savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 08, 08:25)
Viskas man pirmoji stimuliacija nesekminga. BT 36.6 - vadinas reikia laukti ateinanciu mmm.

console.gif gal kitas ciklas bus sėkmingas 4u.gif

QUOTE(adaida @ 2007 09 08, 17:02)
sveikutes, as rezultato vis dar laukiu, BT paskutines tris deinas 37.1,  37.1,  37... kad mmm artetu nejauciu ir pozymiu jokiu nejauciu...vienu zodziu nei pakarta, nei paleista..

Laikom kumštukus thumbup.gif
Atsakyti
Man reiktu issamesnes statistikos apie stimuliacijos. Kam is cia esanciu mergisku per pirma stimuliacija nepastojo nors turejo folikula o veliau per 2-3 stimuliacijas pavyko. Zinau tik dabar viena Cvietocik'a.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 09, 11:09)
Man reiktu issamesnes statistikos apie stimuliacijos. Kam is cia esanciu mergisku per pirma stimuliacija nepastojo nors turejo folikula o veliau per 2-3 stimuliacijas pavyko. Zinau tik dabar viena Cvietocik'a.

Statistika dar nieko nereiškia. Kiekvienam savas likimas.
per pirmą stim turėjau folikulą, bet nepavyko. kaip bus su antra dar negaliu pasakyt.
Atsakyti
as tai per 1 turejau 2 folikulus - persileidimas, per 2 - nieko neturejau, per 3 - du - nepavyko. kaip ir sako uzsispyrele - kiekvienai savaip organizmas tvarkosi mirksiukas.gif gali ir vieno uztekti 4u.gif
Atsakyti
nu tai aisku. Man tik kazko labai liudna tai bandau save paguost kad tai nieko nereiskia kad neuzkibo. Kazko lenda blogos mintys. Nors dar mmm dar nera, bet ir BT nera kokios reikia.
Atsakyti
Labas rytas mergytės. Visoms po 4u.gif
Norėjau paklausti, gal kuri lankėtės pas Kazanovičių. Gal kuriai skyrė Thybon. Girdėjau, kad jis skiria, ir kad jo gydymas veiksmingas kai turi nereguliarų ciklą ir nevykst O. Gal kuri ką nors žinot?
Atsakyti
As tai pirmadieni esiu i klinika. Pasidarysiu gliukozes ir holesterolio tyrima. Labai itariu kad pas mane ir cia negerumai yra.
Atsakyti