Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

apart ribavirino ir interferono kitu jokiu vaistu gydyti hepatitui nera, genotipas 3 pats lengviausiai pasiduodantis gydymui, o ir gydyti ji reikia tik puse metu, anokia cia naujiena, o kad pasveikote VANESA tai saunu, liuks, na pas mane irgi 3 genotipas, tik liga labiau pazengusi, na kepenys suvarytos, del to ir man ir daktaram neramu, na bet tai tik diagnoze, o ne nuosprendis bigsmile.gif invalidumo kol kas neturiu, ji tik zadu pradeti tvarkytis, pagal visus istatymus su sia liga priklauso 120 nepertraukiamo nedarbingumo , arba 150 dienu kai nutrauki nedarbinguma, per metus, jei sunku manau reikia tuom ir naudotis, jokie pinigai neatpirks sveikatos schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif turiu ir as sia baisia lyga,bet negaliu pradet gydimo,vis laiko nera,o ir baisoka..........man gyditojas pasake kad ilgiausiai iki 60metu gal gyvensiu jei nieko nedarysiu,kainuoja daug,bet vokietijoje kasa apmoka,tik ryztis reiketu........as ir seip jau su nervais nelabai kaip,o jei kai gyditis pradesiu visai stogas nuvaziuos,tai ir susilaikau.Vyras nuo ryto iki vakaro dirba,tai ir siaip viena as cia su 3vaikais(vokietijoje)nera kas man padetu,vaikus i mokykla vezt,parvezt,darzelis,tvarkytis ,virti,plauti,ir.t.t.........nieko neturiu as cia,tik mano seima.Tai va,ir laukiu,gal kaip vaikai paaugs,bet gyditojas pasake kad tai uztaisyta laiko bomba,galiu ir 60 nesulaukt.......
Atsakyti
QUOTE(bliubliub @ 2009 01 05, 16:13)
verysad.gif turiu ir as sia baisia lyga,bet negaliu pradet gydimo,vis laiko nera,o ir baisoka..........man gyditojas pasake kad ilgiausiai iki 60metu gal gyvensiu jei nieko nedarysiu,kainuoja daug,bet vokietijoje kasa apmoka,tik ryztis reiketu........as ir seip jau su nervais nelabai kaip,o jei kai gyditis pradesiu visai stogas nuvaziuos,tai ir susilaikau.Vyras nuo ryto iki vakaro dirba,tai ir siaip viena as cia su 3vaikais(vokietijoje)nera kas man padetu,vaikus i mokykla vezt,parvezt,darzelis,tvarkytis ,virti,plauti,ir.t.t.........nieko neturiu as cia,tik mano seima.Tai va,ir laukiu,gal kaip vaikai paaugs,bet gyditojas pasake kad tai uztaisyta laiko bomba,galiu ir 60 nesulaukt.......

turite atrasti laiko sau ir savo sveikatai. Pasikalbėkite su savo vyru, manau rastumėte kompromisą. Nes kuo ilgiau lauksite tuo labiau bus pažeistos kepenys,negydyma ši liga gali išsivystyti i kepenų cirozę o paskui ir vėžį.tada bus per vėlu kažką pakeisti, o dabar dar galite išsigydyti.
Neverskite kentėti vaikų ir vyro jei delsite..mano pačios mama mirė nuo vėžio (na tiesa nuo žarnyno vėžio,bet vaizdas nekoks..)
o bent tyrimus pasidarėte?ta prasme koks virusų kiekis koks genotipas ir pan?
Atsakyti
Siek tiek info

http://www.pasveik.l.../hepatitas/4350
Atsakyti
4u.gif Dekoju jum uz ats. ir info,Skaitineju,narsau ir as po interneta siuo klausimu,nusprendziu jau imti save i rankas ir pradeti gydima,bet ir vel kas nors sumaiso,tai vaikas susirgo,tai vel kas............Dziaugiuosi tik kad vaikai sveiki,tyre juos ligonineje,baisu buvo,ir kai atsakymai buvo kad jie sveiki ,tai as vel rami smile.gif vyras irgi tyresi,bet ir jis sveikas biggrin.gif Mano nuodeme manau jaunysteje kai pabandziau narkotiku............bet jau nepakeisiu nieko.........lytiniu keliu manau sunkiau uzsikresti,nes su vyru kol suzinojau normaliai ,be gumyciu miegojom ir miegam,o kur.. irgi nebuvau.gal kam pades si zinute,kas nores narkotiku pabandyt gal pagalvos pries tai,tik va,jaunyste................. blush2.gif daug kas idomu.....
Atsakyti
QUOTE(bliubliub @ 2009 01 06, 16:33)
4u.gif Dekoju jum uz ats. ir info,Skaitineju,narsau ir as po interneta siuo klausimu,nusprendziu jau imti save i rankas ir pradeti gydima,bet ir vel kas nors sumaiso,tai vaikas susirgo,tai vel kas............Dziaugiuosi tik kad vaikai sveiki,tyre juos ligonineje,baisu buvo,ir kai atsakymai buvo kad jie sveiki ,tai as vel rami smile.gif vyras irgi tyresi,bet ir jis sveikas biggrin.gif Mano nuodeme manau jaunysteje kai pabandziau narkotiku............bet jau nepakeisiu nieko.........lytiniu keliu manau sunkiau uzsikresti,nes su vyru kol suzinojau normaliai ,be gumyciu miegojom ir miegam,o kur.. irgi nebuvau.gal kam pades si zinute,kas nores narkotiku pabandyt gal pagalvos pries tai,tik va,jaunyste................. blush2.gif daug kas idomu.....

tai nebutinai gali būti nuo narkotikų. Galima užsikrėsti ir darantis tatuiruotę, veriantis auskarus ar net darantis manikiūrą.
Atsakyti
o ar kas nors esate uzsikrete sia liga lytiniu santykiu metu?
Atsakyti
QUOTE(tsjogal @ 2008 12 26, 22:35)
mano giliu supratimu dieta yra butina, as jau seniai nevalgau nieko sunkaus, t.y. kepto, rukyto, sudyto, dazniausiai valgau koses, vaisius, daug granatu, kad kraujas nesilptu, duonos, lieso surio , jogurto ir tiek, apetito nera,, valgau tik tiek kad reikia isgerti vaistus, svoris ir man nekrenta , nors jei pradetu

o kokius jus vaiostus geriat? mano seimos narys sirgo irgi hepatitu c, bet jis 1,5 metu leidosi interferona..... oi vargsas vargsas zmogutis, buvo nukudes visiskai,piktas. Reikedavo vaistus leistis kas antra diena tai kas ta antra diena kaulus lauzydavo .... kaip sunku ziureti buvo.....

QUOTE(Vanesa @ 2008 12 27, 07:22)
Sveiki!

Gyvenu Vokietijoje.
Per kraujo donaryste nustate hepatita c.
Po terapijos reikejo pasitikrinti ar tikrai viruso nebera,tai rezultatas:sveika.
Po metu vel pasitikrinau:sveika.
Daktarai sveikino,sekmingai issigydzius.
Po 2 metu vel pasitikrinau,jokiu hepatito c pozymiu  thumbup.gif

Vat man irgi idomu, mano seimos narys irgi nebeturi tos parazites ligos, bet as pati vazinejau i svedu seminarus, paskaitas apie liga ir visis tikino kad ji nepagydoma ..... o dabar se tau..... jis net pats nepatikejo kai nuvaziavo pasidaryti tyrimus daktare sako NERA HEPATITO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O ji uzkreciama tik per krauja ..... bet net sudziuvusiam kraujo lase hepatito virusas gyvibingas gana ilgai lieka doh.gif doh.gif
Atsakyti
geriu as ribavirina ir leidziuosi interferona, geriu kiekviena diena ryte ir vakare, leidziuosi karta i savaite, dabar vartojami pegiliuoti interferonai, t.y. prailginto veikimo, sveikatos ir gyvenimo dziaugsmo jie tikrai neprideda, bet kad reikia, o gydytis manau butina, as tai tikrai negaleciau gyventi zinodama kad liga yra ir nieko nebedaryti, mano vaikas irgi mokinasi buti salia manes sergancios, juolab kad jis labai sauniai viska supranta ir labai daznai nuleidzia mane ant tvirtos zemes ir neelidzia uzsiimti savigrauza, o del uzsikretimo nemanau kad kas nors tiksliai atseke kada ir kaip uzsikrete, o ir koks skirtumas, net jei vartojant narkotikus tai nereiskia kad esi nieko nevertas net ir gydymo
Atsakyti
QUOTE(tsjogal @ 2009 01 08, 12:08)
geriu as ribavirina ir leidziuosi interferona, geriu kiekviena diena ryte ir vakare, leidziuosi karta i savaite, dabar vartojami pegiliuoti interferonai, t.y. prailginto veikimo, sveikatos ir gyvenimo dziaugsmo jie tikrai neprideda, bet kad reikia, o gydytis manau butina, as tai tikrai negaleciau gyventi zinodama kad liga yra ir nieko nebedaryti, mano vaikas irgi mokinasi buti salia manes sergancios, juolab kad jis labai sauniai viska supranta ir labai daznai nuleidzia mane ant tvirtos zemes ir neelidzia uzsiimti savigrauza, o del uzsikretimo nemanau kad kas nors tiksliai atseke kada ir kaip uzsikrete, o ir koks skirtumas, net jei vartojant narkotikus tai nereiskia kad esi nieko nevertas net ir gydymo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pirma sutinku zmogu taip kalbanti ..... na turbut tas kas to nepatyre savu kailiu tai ir nesupranta.....
N a dideliausios sekmes jums besigydant..... viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Kaip sekasi kovoti su šiuo virusiuku? Mes jau peržengėm pusiaukelę sekmingai smile.gif
Atsakyti
verysad.gif sakykit ar vertetu del sios ligos kreiptis i Grybo g. konsultacijai pas profesoriu ar pasitiket sava dabartine gydytoja??? Praitais metais teveliui nustate letini virusini C hepatita HCV RNR (+) I B genotipa. Gydosi jau pora menesiu, bet labai sunkiai pernesa tuos vaistus ir yra atsirade kitu salutiniu poveikiu o gydytoja sako na jautresnis organizmas labiau reguoja + amzius, taip turi buti. Zodziu stebek pats savo poveikius ir pratese tolesni gydyma ir tik dar po menesio daris tyrimus ar tie vaistai padeda. g.gif ir nieko ji per daug mums neaiskina. Gal galit patarti kukius gerus gydytojus. Aciu
Atsakyti