QUOTE(krugile @ 2009 03 24, 23:49)
Laba,
Mano mamai labai pradejo sirdis "baladotis "ir ji siandien vakare neisgere 3 piliuliu...ar labai blogai, kad praleido ?? Ka Jus darot, kad su sirdim viskas butu gerai...
Mano mamai labai pradejo sirdis "baladotis "ir ji siandien vakare neisgere 3 piliuliu...ar labai blogai, kad praleido ?? Ka Jus darot, kad su sirdim viskas butu gerai...
Maniškis sakė, kad jaučia kaip viskas tvinksi. Bet taip stipriai nebuvo..su gydytoja pasitarkite, gal ką patars, o kad neišgėrė kapsulių tai negerai, nes kiekvienas praleistas vaistų išgėrimas ar jų leidimasis mažina gydymo efektyvumą.
Nenoriu gazdinti ir blogai nuteikti jūsų, bet savijauta bus dar blogesnė. Turi jūsų mama nusiteikti tam,o jūs ją palaikyti. Pasiskaitykite šalutinius vaistų poveikius...
Papildyta:
QUOTE(mulyte @ 2009 03 23, 16:40)
Sveikos,
atsiprasau gal uz nerimta klausima, bet kokie ALT ir AST rezultatai jau skaitosi kad dideli?
as pasidariau antra karta (pirma nzn kiek buvo) tai yra AST 34 o ALT 49. Ribas jau virsija, bet lyg ir nedaug. Gydytoja po pirmo sykio sake, kad o cia jau padideje, gali buti hepatitai ir pan. Nu esme baisu. Labai persigandau ir pan.
Na nzn tai cia jau daug ar nelabai?
atsiprasau gal uz nerimta klausima, bet kokie ALT ir AST rezultatai jau skaitosi kad dideli?
as pasidariau antra karta (pirma nzn kiek buvo) tai yra AST 34 o ALT 49. Ribas jau virsija, bet lyg ir nedaug. Gydytoja po pirmo sykio sake, kad o cia jau padideje, gali buti hepatitai ir pan. Nu esme baisu. Labai persigandau ir pan.
Na nzn tai cia jau daug ar nelabai?
Na skaičių tai aš taip konkrečiai nežinau, bet kad ALT 49 yra norma tai tikrai žinau 100proc. Nesigazdinkite ir po kiek laiko pasidarykite dar kartelį tyrimus. Net jeigu jum ir pripažintų hepatitą c nemanau, kad jus gydytų, kadangi per maži rodikliai yra.
Mum prieš pradedant gydymą ALT buvo 120, fibrozės 1-2 stadija (HAI 4) tai tik nuo rezultato 4 pradeda gydymą.