Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

QUOTE(Amarilė.84 @ 2011 04 06, 11:40)
Laba diena.. Jungiuosi į jūsų būrį. Kaip ir daugelio, serga artimieji, tai pas mus serga mano mama. Dabar guli Santariškėse, aš Druskininkuose esu, bet mamytė kiek paskambina, tiek verkia...  verysad.gif  Dievuliau, kaip sunku klausyt. Laukia biopsijos, šiandien dar neatliks, rytoj tik.. Tad tas laukimas ir žudo.

Dar esu anksčiau skaičiusi, minėjot sergančiųjų hepatitu C paciento korteles? Kur jas duoda? Kiek skaičiau, jose naudingos info galima rasti..  g.gif

Ir ar yra kokios nors profesijos, kuriom nepadirbsi sergant hepC?

Užjaučiu dėl mamos ligos unsure.gif nepraraskit vilties 4u.gif mano vyras, kai gydėsi gavo tokį kaip dienoraštį, ten reikėjo žymėti savo sveikatos būklę gydantis, organizmo reakcijas į injekcijas. Knygutę davė gydantis gydytojas.
dėl aplinkinių saugumo, galimų dirbti darbų ratas susiaurėja. kažkur buvau skaičiusi, kad nebegali dirbti maisto pramonėje, maisto prekyboje, su vaikais ir kt. o dėl savo sveikatos negali dirbi su toksinėmis medžiagomis, sunkaus fizinio darbo.
Atsakyti
QUOTE(jovukas @ 2011 04 06, 14:53)
Užjaučiu dėl mamos ligos  unsure.gif  nepraraskit vilties  4u.gif  mano vyras, kai gydėsi gavo tokį kaip dienoraštį, ten reikėjo žymėti savo sveikatos būklę gydantis, organizmo reakcijas į injekcijas. Knygutę davė gydantis gydytojas.
dėl aplinkinių saugumo, galimų dirbti darbų ratas susiaurėja. kažkur buvau skaičiusi, kad nebegali dirbti maisto pramonėje,  maisto prekyboje, su vaikais ir kt. o dėl savo sveikatos negali dirbi su toksinėmis medžiagomis, sunkaus fizinio darbo.

Mano mama kulinarė verysad.gif Dar vienas smūgis bus, kai sužinos... verysad.gif
Ir apskritai, gulėdama ligoninėje tiek daug visko prisiklauso.. Optimisčių ten gal nėra, tad blogai, kad ir mano mamos nuotaiką tai labai įtakoja. Daug apie sunkų gydymą jau susižinojusi.. Kai aš jai skaičiau info iš interneto, daug ką nuslėpdavau... Kam gi nervuotis anksčiau reikalo.. Bet mamos nuotaika kasdien prastėja.. unsure.gif O man norisi pasiraitot rankoves ir padėt mamai kovot, tikiu, kad viską ištversim ir viskas bus gerai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2011 04 07, 18:58)
Mano mama kulinarė  verysad.gif  Dar vienas smūgis bus, kai sužinos...  verysad.gif
Ir apskritai, gulėdama ligoninėje tiek daug visko prisiklauso.. Optimisčių ten gal nėra, tad blogai, kad ir mano mamos nuotaiką tai labai įtakoja. Daug apie sunkų gydymą jau susižinojusi.. Kai aš jai skaičiau info iš interneto, daug ką nuslėpdavau... Kam gi nervuotis anksčiau reikalo.. Bet mamos nuotaika kasdien prastėja.. unsure.gif  O man norisi pasiraitot rankoves ir padėt mamai kovot, tikiu, kad viską ištversim ir viskas bus gerai.  wub.gif

linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif tikrai labai skaudu, kai šeimą aplanko tokios naujienos unsure.gif ar įsisenėjus ta liga?
turbūt, naturalu, kad pradžioje apninka depresija, bet paskui kiek susitaikys, svarbu sąžiningai vykdytų nurodymus gydytojo ir nenuleistų rankų. psichologinė būsena taip pat turi įtakos gyjimui, tad šeimos nariams irgi didelė atsakomybė tenka palaikant.
Noris pasakyti ka paguodžiančio, tik žodžiai diagnozės nepakeis, kaip bebūtų gaila... verysad.gif laikykitės, čia ne pabaiga, čia priežastis kažką keisti
Atsakyti
Jovukas, mano mamai antras genotipas hepC. Skyrė interferoną su ribavirinu pusei metų. Jau leidosi 3 kartus. Simptomai siaubingi: temperatūra kyla iki 40 laipsniu, galvos skausmas, paskui pykinimas, silpnumas, nuovargis... Antras kartas buvo lengvesnis, trečias - vėl sunkiau.. Ir mama skundžiasi, kad pradėjo šoną skaudėt, netn kai iš lovos keliasi, pasilenkia ir pan... Norėjau paklausti, ar taip būna? Gal tiesiog kepenys stipriai veikiamos, todėl paskausta? Ar buvo ir jums taip? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. Tradicine medicina gydo hepatitą tik vienoj vietoj ( kinija, Urumchi ) pasaulyje. Tačiau žinovai žino ir kitą NEKOMERCINI ir netradicinį metodą , kūris yra slepiamas nuo žmonių. Virusas gali išsiplesti tik esant organizme palankiom salygom. Tokios salygos yra - musu negativinis energetinis laukas arba silpnas.
Silpneja biolaukas nuo stresu, agresijos, liudesio ir kitu nuodemių....

Šiluvoje yra Šv.Marijos apsireiškymo koplyčia ( balta ). tai ir yra visų sergančių HEPATITO, ŽIV ir kitų letinių lygų "GYDYMO DIEVO ĮSTAIGA".
Jei žmogus tiki Dievui, prašo atleisti jam (jai) nuodemius ir praso sveikatos ( 30 minučių kas dien 30 dienų ) tai išsigydo. Bet tūrių perspeti kad yra 3 butinas salygas :

1. Atvęrti savo sielą Dievui ( reikia daryti viska kalbant su Dievu garbingai, elgtis padoriai, melstis tūri tik vidinis balsas ). Tik Tikėjimas atidaro sielos vartus Dievos Marijos energijos įsiliejimui. Dievas - ne papuga, užtenka pasakyti malda vieną kartą ir likusius 29 min paprastai galvoti apie savo nuodemius.

2. Po pirmų keleta apsilankimų gali pablogėti savijautą ir padidėti simptomai. Nereikia tuo išsigasti. Tai naturali reakcija virusu, kurie jaučia savo gala ir pradeda intensiviai plestis ir kabintis . Reikia tikėti , kentėti ir eiti iki galo.

3. Ne reikia apie tai niekam sakyti , ypač DAKTARAMS per visą 30 dienų laikotarpį.
savo netikėjimu ir saugant savo komercines pozicijas jie primaitins jusu tokio negativo, kad 30 dienų jau bus per mažai. Kartais tikejimas daktarams yra didesnis už tikėjima Dievui ir tikėjimo kanalas gali užsibkokoti. Galėsit paprastai atlikti laboratorini tikrinimą po menesio ir tyliai gyventi toliau.

Jei kas pasakys - tai religinio šisofreniko pasaka - nusišipsokite ir tyliai pabandykite. tai nieko nekainoja ir nėra tikslo apgaudineti. Atsiprašau už klaidas.
Atsakyti
Geguzes 22 ir man parase nusoprendi.Dar kolkas negydo,atseit pasidziauk vasara.Gavau 2genotipa ir 1,1mln viruso.Sveikata per menesi suprastejo zenkliai,bet aisku ne nuo hepatito,o nuo streso.Ir siaip esu labai negatyvuas zmogus,taigi jau senokai taikausi i kurias cia kapines geriau gult.Nezinau,kaip reikes viska istverti.Gal kas gydotes zveryne?papasakokit apie salygas,gydytojus ir pan?Nes aplinka tikrai nesuzavejo
Atsakyti
Laba diena. Jungiuosi prie jusu. Mano mama serga hepatitu c. Jau trys men,. leidziaisi vaistus i pilva, taciau jokio pagerejimo nera. Pastovus nuovargis, nenoras bendrauti, negelejimas saves apsitarnauti, slenka plaukai, depresija. Su mumis nenori kalbeti, gyvena 200 km, nuo musu, kraustytis gyventi nenori pas mus. Gal kas susidurete, kaip kalbejote, gal yra kazkokiu papildu stiprinti imunine sistema. Pati laukiuosiu, tai pergyvenu labai, pradejau zilti pati. Mintis visokios lenda, net nezinau ka daryti.

Aciu
Atsakyti
Jungiuos ir aš prie jūsų būrio, prieš metus sužinojo mama, kad serga hepatitu C... Nors prieš tai buvo daryta operacija (venų), daktarai nepastebėjo, kad kraujas toks blogas. Tik kai pasijuto blogai ir kreipėsi, tuomet ir ištyrė... Buvo daug ašarų, streso visoje šeimoje... Dabar metai prabėgę ir niekas nepasikeitė, mama vaistus vartoti atsisakė dėl visų baisumų, kurie būna pradėjus juos vartoti. unsure.gif Kiek bandžiau įkalbėti bent pabandyti (juk bet kada galėtų nutraukti jei pasijunta ypatingai blogai), bet ji nesiryžo... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 22 rugpjūčio 2011 - 19:22
Sveiki.Gal kas galetumete pasakyti kiek laiko Lietuvoje laukete eile prieiti prie gydymo sergant hepatitu C.as ir draugas gyvename Anglijoje daugybe jau metu,cia mums pasake kad mimimum vieneriu metu eile yra gauti gydyma.svarstome galimybe vaziuoti gydyti ji tevynen.Prasau kas nors parasykit ar greit lietuvoje ima gydyti?
Atsakyti
Buvau ir as si bruda pasigavus.2005metais gydziaus,visus metus. 1 Genotipas. Pacioj pradzioj depresija buvo ziauri. Kaip pamenu dar,viena pazystama daktare,pokalbio metu,pasake kad HCV blogiau uz ZIV (ji nezinojo,kad sergu),tai is viso laidojau save..Nu zodziu, periodas buvo juodas. Bet..gydyma iskenciau.
Dabar jau, kiekvienais metais pasidarau RNR, neatsinaujina thumbup.gif.
Pagimdziau nuostabu sveika sunu,ir planuose dar vienas vaikelis smile.gif

Labai palaikau,tuos kurie serga,ir pergyvena. Zinau,ka tai reiskia,bet tikekit,ir bus viskas gerai 4u.gif Stiprybes jums visiems!
Papildyta:
QUOTE(Rasssita @ 2011 09 22, 13:45)
Sveiki.Gal kas galetumete pasakyti kiek laiko Lietuvoje laukete eile prieiti prie gydymo sergant hepatitu C.as ir draugas gyvename Anglijoje daugybe jau metu,cia mums pasake kad mimimum vieneriu metu eile yra gauti gydyma.svarstome galimybe vaziuoti gydyti ji tevynen.Prasau kas nors parasykit ar greit lietuvoje ima gydyti?

na as galiu pasakyt,kai gydziaus 2005 metais,tai kai nustate HCV,dare biopsija,ir po tyrimo atsakymo paskyre gydyma,nereikejo laukt..Taciau,gal db kitaip g.gif
Atsakyti
sveiki, norėjau paklausti. smile.gif
turiu tokį bičiulį kuris neatrodo kaip visi. jis yra visiškai plikas, jokiu plauku, antakiu ir blakstienų. tai galėtų būti alopecija, bet kito jo pažįstami sako, kad jam yra kažkas blogai su kepenimis. todėl pagooglinau ir hepatito c požymiuose radau sutapimu. jam dreba rankos, skauda sąnarius, silpnas imunitetas.
ar tai galėtų buti hepatitas c? nes taip į akis nemalonu klausti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gjusttute @ 2011 11 29, 19:10)
sveiki, norėjau paklausti. smile.gif
turiu tokį bičiulį kuris neatrodo kaip visi. jis yra visiškai plikas, jokiu plauku, antakiu ir blakstienų. tai galėtų būti alopecija, bet kito jo pažįstami sako, kad jam yra kažkas blogai su kepenimis. todėl pagooglinau ir hepatito c požymiuose radau sutapimu. jam dreba rankos, skauda sąnarius, silpnas imunitetas.
ar tai galėtų buti hepatitas c? nes taip į akis nemalonu klausti. smile.gif

O kam tau reikia,bijai unsure.gif
Atsakyti