Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

Na ka aš jau po komisijos.
Gavau 2 grupe(pagal sena tvarka) 1 metams. rolleyes.gif

Bet jau žmoniu žmoneliu ten.Gerai,kad buvau užsiregistravusi internetu,tai mane ten be eiles prieeme,kai atejo mano laikas.O tai jaučiu ,kiti iki vakaro lauks. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 20 gegužės 2014 - 14:01
QUOTE(uoga 3 @ 2014 05 20, 15:01)
Na ka aš jau po komisijos.
Gavau 2 grupe(pagal sena tvarka)  1 metams. rolleyes.gif

Bet jau žmoniu žmoneliu ten.Gerai,kad buvau užsiregistravusi internetu,tai mane ten be eiles prieeme,kai atejo mano laikas.O tai jaučiu ,kiti iki vakaro lauks. unsure.gif

4u.gif Sveikinu!Na,matai o tu bijojai...Ar daug klausinejo?Man susidare toks ispudis,kad ne velnio jie nesupranta apie sia liga.Tik zino,kad baisu biggrin.gif Ar jau buvai Sodroj?
Atsakyti
QUOTE(Ina Bui @ 2014 05 21, 09:04)
4u.gif Sveikinu!Na,matai o tu bijojai...Ar daug klausinejo?Man susidare toks ispudis,kad ne velnio jie nesupranta apie sia liga.Tik zino,kad baisu biggrin.gif Ar jau buvai Sodroj?

Buvo tik vienas gydytojas.Jis ten atsisedes spausdina su kompu,sako nu pasakok,kaip jautiesi.Aš toks žmogus nemokantis ir nemegstantis meluoti,ir nedaugžodžiaujantis,pasakiau ,kaip yra trumpai ,drutai ir viskas.Sako ,o kas dar yra.Nu ka aš ten galejau priburti. biggrin.gif

Sodroj nebuvau,nes taip susikloste gyvenime,kad neturiu reikalingo darbo stazo. unsure.gif

Kaip tu laikaisi? g.gif
Atsakyti
Kad ka nors gautum is sodros reikia maziausiai 7m. stazo,gal surinktum? biggrin.gif O as vakar buvau Santariskese.HgB117, WBC1,85, NEU0,73, Reikia laukti,kol prikibs koks uzdegimas tada mazinti doze vaistu.Kitaip ne,reikia varyti,,do pabiednava,,Pakeite vaistus sirdziai i stipresnius,israse inhaliatorius,kad nedusciau,raminanciu,kad miegociau ir nebutu nerimo priepuoliu.Zodziu vaistai saujom...Sudirbo Interferonas visus galus.
Atsakyti
Man ko gero vel sukels vaistu dozes,kai važiuosiu birželio men pas gastro. verysad.gif Nors dabar va ,kai vartoju mažesnemis dozemis,ir kraujas pusetinas,savijauta tai tokia pati.
Aš ir vyrui sakiau jau va sanariai jau parejo,kas sekantis bus.Butu juokinga,jei nebutu graudu.
Bet aš kažkaip optimiste,nekreipiu demesio,kas nuo to bus geriau,kad aš verkšlensiu. biggrin.gif Geriau šypsotis,nors ir per sukastus dantis,juk kiti žmones niekuo tau nepades. smile.gif

Musu čia gimines toks ,kaip ir susitikimas šeštadieni buvo,tai puse žmoniu po 10-20 m nebuvom vieni kitu mate.Tai aš nors ir per skausmus,bet pasidariau šukuosena,pasipuošiau,tai visi džiaugesi ,sako nu tu ne sensti ,bet jauneji. bigsmile.gif Nes nesenai plaukus gerokai pasitrumpinau,o tai visada ilgi buvo. thumbup.gif

Taip,kad kol galime einame ,kaip aš sakau papus i prieki ir pirmyn. lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir as jau siandien po santariskiu, po 2 sav rnr atsakymas bus. beje, ligoniu kasos jo jau nebekompensuoja, reikia moketis patiems. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pėdutė86 @ 2014 05 21, 17:25)
na ir as jau siandien po santariskiu, po 2 sav rnr atsakymas bus. beje, ligoniu kasos jo jau nebekompensuoja, reikia moketis patiems.  blink.gif

Kas per tyrima tas rnr?ir kiek mokejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 05 22, 08:09)
Kas per tyrima tas rnr?ir kiek mokejai? g.gif

tai cia viremijos tyrimas, viruso kiekiui kraujyje nustatyti. 124lt.
ilgas laukimas.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pėdutė86 @ 2014 05 22, 08:26)
tai cia viremijos tyrimas, viruso kiekiui kraujyje nustatyti. 124lt.
ilgas laukimas.... blink.gif

Oho,o kazin kodel nebekompensuoja?Sakyciau nepigus tyrimas. g.gif
Atsakyti
sako mus ligoniu kasos prikirpo nebekompensuoja, tai gerai, kad bent vaistus kompensuoja.
Uoga, o tu vaikucius tyrei?kokie rezultatai?nes kaip suprantu jei pastojau sirgdama tai per placenta mano vaikas jau gavo antikunus, o tai reiskia, kad serga? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pėdutė86 @ 2014 05 22, 09:10)
sako mus ligoniu kasos prikirpo nebekompensuoja, tai gerai, kad bent vaistus kompensuoja.
Uoga, o tu vaikucius tyrei?kokie rezultatai?nes kaip suprantu jei pastojau sirgdama tai per placenta mano vaikas jau gavo antikunus, o tai reiskia, kad serga? doh.gif

Netyriau. schmoll.gif
Taip ,labai gerai,kad vaistus kompensuoja. thumbup.gif Nes asmeniškai mes,neipirktume ju. unsure.gif
O tas tyrimas,tai iš kraujo ,taip?
Nes man irgi paeme krauja,kai buvau Kaune,žiures kokie skaičiukai ALT ir ten dar kažkokie ,kaip vaistai ,ar naikina ta bjaurybe .Bet aš nieko nemokejau. g.gif Čia ,kaip moterytes raše nesenai,kad Santariškese net kepenu biopsijai adata reikejo pačiam nusipirkti.Kaune to nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 22 gegužės 2014 - 08:17
jo, cia kraujo tyrimas. istirs is kraujo, pas mane fermentai normalus, echo geras, fibroscanas geras, tai dabar belieka laukti rnr atsakymo, ir per tas dvi savaites sake istirti vaika ir vyra. tai taip bijau del vaiko, kad negaliu...bet reikia istirti. 4u.gif
Atsakyti