Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

Labas dienas 4u.gif
Na kaip ,mergytes,besilaikot?Zorka,kaip vaistu poveikis ,Ina Bui ,kaip i darbeli sekasi eiti? g.gif
Norejau paklausti,mergytes,kaip jums su galva reikalai? lotuliukas.gif Man neskauda,bet tokia ,kaip sakau ''kvadratine'',kaip toje reklamoje ,kaip prikimšta vilnos?Ir kaip su atmintim reikalai?Nes jau darosi man nebejuokinga... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš čia, dar truputį gyva blush2.gif Ai buvo depresija užpuolus, su niekuo nenorėjau bendraut, tai nebesirodžiau kurį laiką. Bet infektologė išrašė antidepresantų, pagėriau ir jau linksmiau smile.gif

Šiaip jaučiausi žymiai prasčiau nei pirmą mėnesį, Labai labai stipriai plaka širdis nuo mažiausio krūvio, tada pradeda dusint, tada pradeda labai stipriai suktis galva (sienos juda) akyse vaizdas pastoviai liejasi, ir užeina tooks stiprus silpnumas, kad rankos ir kojos visai neklauso. Kurį laiką buvo užėjęs labai stiprus pykinimas. Pykino ir dieną ir naktį, bet dabar jau tik retkarčiais užbanguoja. buvau pas ginekologę dėl tų kasdieninių tepliojimų. Apžiūrėjo ir nieko blogo nerado. Viskas vietoje, normalių dydžių, Tad padarėm išvadą kad tai nuo "nuostabiųjų" vaistų.
Dar apetitas šiek tiek sumažėjo, tai lyg pora kg nepastebimai dingo... Daug daugiau gulinėju nei ankščiau, dabar vyrą išnaudoju ir šokdinu kiek galiu thumbup.gif ir jis net negalvoja bambėti... tongue.gif

Pėdute, sveika prisijungus 4u.gif

Uogele, ir mano galva pastoviai apspangus, kaip maišu trenkta... doh.gif O kas liečia atmintį, tai jau senokai man su ja prastokai.... Sako nuo narkozių ji labai kenčia, o aš jau gal kokias 7 jas apturėjus, tai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 05 29, 14:11)
Sveikutės  4u.gif
Aš čia, dar truputį gyva  blush2.gif Ai buvo depresija užpuolus, su niekuo nenorėjau bendraut, tai nebesirodžiau kurį laiką. Bet infektologė išrašė antidepresantų, pagėriau ir jau linksmiau  smile.gif

Šiaip jaučiausi žymiai prasčiau nei pirmą mėnesį, Labai labai stipriai plaka širdis nuo mažiausio krūvio, tada pradeda dusint, tada pradeda labai stipriai suktis galva (sienos juda) akyse vaizdas pastoviai liejasi, ir užeina tooks stiprus silpnumas, kad rankos ir kojos visai neklauso. Kurį laiką buvo užėjęs labai stiprus pykinimas. Pykino ir dieną ir naktį, bet dabar jau tik retkarčiais užbanguoja. buvau pas ginekologę dėl tų kasdieninių tepliojimų. Apžiūrėjo ir nieko blogo nerado. Viskas vietoje, normalių dydžių, Tad padarėm išvadą kad tai nuo "nuostabiųjų" vaistų.
Dar apetitas šiek tiek sumažėjo, tai lyg pora kg nepastebimai dingo... Daug daugiau gulinėju nei ankščiau, dabar vyrą išnaudoju ir šokdinu kiek galiu  thumbup.gif  ir jis net negalvoja bambėti...  tongue.gif

Pėdute, sveika prisijungus  4u.gif
Uogele, ir mano galva pastoviai apspangus, kaip maišu trenkta...  doh.gif  O kas liečia atmintį, tai jau senokai man su ja prastokai.... Sako nuo narkozių ji labai kenčia, o aš jau gal kokias 7 jas apturėjus, tai...  blush2.gif

Stiprybes,tau ,mamuk. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skaitau tavo parašymus,atrodo,kad apie mane rašai.Tik ,kad nedepresuoju kol kas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 05 29, 14:25)
Stiprybes,tau ,mamuk.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Skaitau tavo parašymus,atrodo,kad apie mane rašai.Tik ,kad nedepresuoju kol kas. biggrin.gif

tikrai? bigsmile.gif ir tau tokie patys simptomai?
Bet va, tu nedepresuoji, o aš nekarščiuoju.... tongue.gif O gal jau nustojai karščiuot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 05 29, 16:51)
tikrai?  bigsmile.gif ir tau tokie patys simptomai?
Bet va, tu nedepresuoji, o aš nekarščiuoju....  tongue.gif  O gal jau nustojai karščiuot?  mirksiukas.gif

Taip,ir sirdele kalatojasi,ir pykina.
Karsciuoju dar vis ,kartais maziau,kartais daugiau.pora savaiciu karsciavau 6 dienas per savaite. verysad.gif
Jau kartais net rankos svyra,toks jautiesi niekam tikes.visokios mintys lenda galvon,ir mesti gydymus. unsure.gif bet pasiziuriu i savo mazaji suneli,ir susiimu,juk as jam dar reikalinga sveika ir gyva. rolleyes.gif
Atsakyti
NEITIKETINA ! doh.gif Buvau pamirsusi,kaip prisijungti! Man i darba tik pirmadieni thumbup.gif Dave sefukas atostogas,tai jau ir pabaigiau. Siandien mano diena t.y., vaistu leidimo ax.gif Del svorio nesijaudinu ,dabar esu toookia manekene! Po vaistuku priaugsiu,nenoriu buti perkarusi.
Atsakyti
Mano šiandien leidžiamoji diena. smile.gif
Antradieni eisiu pas gydytoja,kad kraujus paimtu,kažko ne kaip jaučiuosi visai.Noriu pažiureti koks HGB,kiek kalio pas mane.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 05 31, 11:27)
Mano šiandien leidžiamoji diena. smile.gif
Antradieni eisiu pas gydytoja,kad kraujus paimtu,kažko ne kaip jaučiuosi visai.Noriu pažiureti koks HGB,kiek kalio pas mane.

Mano HgB niekada nekrenta zemiau 100,bet tie neutro,leuko-tragiski.NEU 0,73,bet dozes liepe nemazinti.O siandien kepsnius gamtoj kepem tongue.gif thumbup.gif .Gal ir nepatiko kepenims,bet norisi atsipalaiduoti...
Atsakyti
Man tai sanariai žiauriai pradejo skaudeti. verysad.gif Vos pavaikštau...Liudna labai... verysad.gif Gerai,kad kita sav važiuosiu pas savo gastro,paklausiu ,ka daryti,nes šiaip esu labai pakanti skausmui,nu bet jau kiekvienas žingsnis sukandus dantis,jau sunku ir man. g.gif
Atsakyti
as treciadieni suzinosiu savo rnr atsakymus, santariskese paeme tyrimus, padare echoskopa, fibroskana ir t.t dar dvi dienos laukimo...sunui padariau anti hcv tyrima, tai zodziu neigiamas, bet jei pas maen genotipas ne 1, tai gali ir neparodyti to viruso, tai laukiu ka man pasakys. nors seip kai atsiunte atsakymus, tai yra normos iki kada neigiamas o kada jau teigiamas atsakymas. tai anau jei nors viena simtoji dalis randama, tai reiskia, kad kontaktas buvo su virusu,pvz pas ji rezultatai 0.034. o neigiamas nuo 0-0.9. idomu kaip yra is tikruju g.gif svarbiausia, kad pas ji nera to bruzo viruso, arba gal jau issivale jo organizmas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zorka @ 2014 05 29, 16:51)
tikrai?  bigsmile.gif ir tau tokie patys simptomai?
Bet va, tu nedepresuoji, o aš nekarščiuoju....  tongue.gif  O gal jau nustojai karščiuot?  mirksiukas.gif

beje, zorka, mes tais paciai metais pasigimdem, as liea, o tu matau rugseji mirksiukas.gif
Papildyta:
sorry, uz klaidas, cia vaikas kazka pridirbo su kmpu, kad si foruma vos imatau kokie mazi simboliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(turtingamoteris1 @ 2014 05 30, 14:30)
Labas mergaitės,

Jūsų situacijoje reikia labai stipriai susimastyti apie savo sveikatytę.Tokios jaunos jūs reikalingos savo vaikučiams sveikos ir stiprios. Aš turiu ir gyvenimiškos ir profesinės patirties jūsų atveju ir galiu jums tikrai motiniškai patarti,aišku jei jūs to norite.

Laukiam patarimu vis dar.... g.gif
Atsakyti
Dingo turtingamoteris. lotuliukas.gif

Labas vakariukas 4u.gif
Šiandien buvau pas savo gastro.Ir nežinau ar čia džiaugtis,ar nelabai. g.gif Nutrauke man gydyma pusei metu.Nes vartojami vaistai nedave tokio efekto,kaip turejo duoti.Viremija sumažejo žymiai,bet netinkamas kiekis pagal ju paskaičiavimus.Buvo 40 tukst su kažkiek,dabar yra 7800.Apie naujus metus,gal po nauju,turi iš Amerikos pareiti naujos kartos vaistai,kuriais gyde 12 eksperimentiniu ligoniu,ir jiems jie labai pasiteisino. thumbup.gif Tai dabar sako pailsinkim organizma,o nuo nauju metu imsimes vel darbo. smile.gif
ALT-18,AST-33.tik bilirubinas padidejes 5,6.
Atsakyti