Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

Sveikos(-i) 4u.gif . Taip seniai buvau cia uzsukus - kai MB pradejo gydyma (sausi) bet kadangi sukomes ivairiuose maloniuose rupesteliuose, tai nebuvo net kada pasidomet, kaip kitiems sekasi... Perskaiciau viska, ka praleidau, ir taip viskas pazystama 4u.gif . Visas tas problemas MB teko isgyvent, tik kad temperatura nekilinejo. Svoris nukrito - visi rubai kaip ant pakabos, silpnumas nesvietiskas - kazka veikiant vis reikia prisest ar prigult, kad atgaut kvapa, nors per visa gydyma ejo i darba... Visas isbertas spuogais, ir sake, kad toks pojutis, kad oda dega, jokie tepalai nepadeda... Dantenos labai skausmingos, negali nieko kietesnio kramtyt. Kraujas viso gydymo metu pusetinas - Hb svyravo nuo 121 iki 135, Plt - krito iki 63, Leu - iki 2,4. Aisku, kaip ir visiem - raumenu ir sanariu skausmai... Po kiekvienos injekcijos - visa savaitgali praguli lovoj ir miega miega miega...Dziugu tik tai, kad jau tas vargelis (tikimes) baigiasi - beliko sia savaite sugert tabletes ir viskas - 6 men kursas baigtas, tikimes, kad iveikem ta bruda. Kita savaite priduosim krauja, kad suzinot rezultatus... Sekmes, kas vis dar gydosi,bjaurus tai reikalas, bet, kaip Ina sake - tai laikina smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Užsukau pasidžiaugti ir pasiguosti... blush2.gif
Pirmiausiai pasiguosiu, kad iš buvusių 151 hemoglobino, po dviejų gydymo mėn liko 112 verysad.gif Dėl to ir kalatojasi man širdis, ir tas dusimas, galvos svaigimas...

O gera naujiena ta, kad kai gydytoja skyrė man gydymą, rašydama kortelėje suklydo- vietoj 6 mėn., parašė kad skiriamas gydymas 1 metai. O Ketvirtadienį išsiaiškinom, kad man liko 3 mėn thumbup.gif Jeee!!! thumbup.gif Jau pusę kelio įveikiau thumbup.gif dabar lauksiu atsakymų ar virusas traukiasi... g.gif Laikykit, mergytės kumštukus už mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 07 14, 19:45)
Sveikutės  4u.gif
Užsukau pasidžiaugti ir pasiguosti...  blush2.gif
Pirmiausiai pasiguosiu, kad iš buvusių 151 hemoglobino, po dviejų gydymo mėn liko 112  verysad.gif  Dėl to ir kalatojasi man širdis, ir tas dusimas, galvos svaigimas...

O gera naujiena ta, kad kai gydytoja skyrė man gydymą, rašydama kortelėje suklydo- vietoj 6 mėn., parašė kad skiriamas gydymas 1 metai. O Ketvirtadienį išsiaiškinom, kad man liko 3 mėn  thumbup.gif  Jeee!!!  thumbup.gif  Jau pusę kelio įveikiau  thumbup.gif  dabar lauksiu atsakymų ar virusas traukiasi...  g.gif  Laikykit, mergytės kumštukus už mane  4u.gif

Zorka,duok dieve,kad tas brudas butu pasitraukes .. 4u.gif
O man ,kad ir nebegeriu vaistu,hgb nukrito iki 99. g.gif
Tik tiek gerai,kad leukocitai kyla,trombocitai irgi. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū uogele 4u.gif

Laikykis ir tu, mergyte 4u.gif Gal tuoj ir hemoglobinas atsigaus... Man žinok dabar gydytoja irgi spėja kad po trijų gydymo mėn. nebėr ir 100. Tai tiksliai sužinosiu rugpjūčio 5 d.Arba, kaip gydytoja žadėjo, paskambins jei bus laabai blogai ir tektų mažint vaistų dozę...
Atsakyti
Uoj, laikykites mergaites 4u.gif
O maniskis jau antra savaite kaip baige vaistus, bet toks jausmas, kad savijauta ne tik kad negereja, bet blogeja, uztai jis jau visai vaiksto nosi nukabines... Skauda, sake, viska, oda kaip nieztejo, taip ir niezti, silpnumas atrodo dar didesnis sad.gif Net nezinau, kuom ji paguost sad.gif Anksciau sakydavom, kad atlaikysi gydyma ir pageres, o ka dabar, - jei ne geriau, o tik blogiau... Ir nerandu jokios info, kaip tie salutinai poveikiai praeidineja... Gal yra kas jau baige gydymus - kaip sekesi atsigaivaliot, ar visi salutiniai laikui begant praejo ir po kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2014 07 15, 12:25)
Uoj, laikykites mergaites  4u.gif
O maniskis jau antra savaite kaip baige vaistus, bet toks jausmas, kad savijauta ne tik kad negereja, bet blogeja, uztai jis jau visai vaiksto nosi nukabines... Skauda, sake, viska, oda kaip nieztejo, taip ir niezti, silpnumas atrodo dar didesnis sad.gif Net nezinau, kuom ji paguost sad.gif Anksciau sakydavom, kad atlaikysi gydyma ir pageres, o ka dabar, - jei ne geriau, o tik blogiau... Ir nerandu jokios info, kaip tie salutinai poveikiai praeidineja... Gal yra kas jau baige gydymus - kaip sekesi atsigaivaliot, ar visi salutiniai laikui begant praejo ir po kiek laiko?

Na man nebaigtas gydymas,bet nutrauktas. unsure.gif Tai va savijauta is pradziu ziauri buvo,temperatura dar 1 men nekrito,naktimis budavo ziarus saltkretis,pradejo skaudeti sanariai,kraujas silpsta dar vis.Vaistu nevartoju 1,5 men. Kaip juokavau ziauriai ,turbut taip jauciasii narkomanai negave savo dozes. cool.gif Nepaguodziau,jauciu.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos pradingeles!Esu skaiciusi,kad kai kuriems po gydymo kuri laika buna blogiau.Svarbu,kad neliktu tos zarazos.O as pnkt. pasiimsiu paskutines4 ampules.Bus metines! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Mano vyras serga siuo virusu, tad uzsukau cia susizinoti kai kuriu dalyku, gal kas pagelbesit smile.gif

Jau greit 6 men kaip gydosi, bet apsilankes pas gyd, liko visiskai neaiskioje padetyje verysad.gif Visiskai nieko nepaaiskinus, gyd pasake ateiti po puses metu, paeme daug dagu kraujo ir viskas...Tai is kur dabar zinoti, ar tas virusas pasitrauke ar ne??? Kad net nepaskyre ateiti tyrimu susizinoti...ka po puses metu suzinosim...kazkaip su galva sian negerai matyt tai gyd buvo...
Gal kas zino kaip gydymo pabaigoje elgtis reiketu, ir ar buna gydymas ilgesnis nei 6 men, jei virusas nepasitrekes?
Zodziu daug neaiskumu liko ir kaip toliau gyventi... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliukas78 @ 2014 06 19, 00:07)
Laba vakara kadangi vyru tokiu temu nera tai isikisiu i jusu pokalbi ty pasidalinsiu savo patirtim o gal net ir naujienom.Kadangi pats turiu Hepatita C 3genotipas berods  taip jis vadinas  schmoll.gif, dariaus taturuote pasigavau gelta.sad.gif Gyvenu Anglijoj jau beveik 10metu. Tai va kol Lt buvau ten tada pries12metu sake kad desine puse kepenu pazeista,pries 3metus buvau Cambridge ligoninej pasitikrint sveikata ty kepenys ir kaip nekeista jie buvo kuo puikiausi nuostabiausi tik pariebeje gal nuo saslyku:D tai va ten pasiule pabandyt isgydit virusa kuris krauje yra.aisku sutikau tada kol nepaskaiciau simptomu ir pasaliniu poveikiu vaistu,ziauru+pats turi leist i pilva,ty savo rankom save ligoniu verst,gaves vaistus atsoko noras kazka ir pradet tai ismeciau:( ups... Cia vaistai ir visas gydimas apmokomas NHS.Tai va dbr kai praejo keleri metai as vel pasidomejau sveikata bet jau Peterborough kaip nekeista daug pasikeitimu pvz aparata kazkoki nauja kuris nustato kepenu stovi (tau prideda prie sono ir toks jausmas kaip sprigtu kazkas duoda silpnai 10kartu) ir ten po to pagal skale ir spalva pasako tavo bukle hmm..mano 12 is 30 tai puse beveik iki 6lentu:) kadangi mes dbr laukiames tai gydima pasiule atidet iki kitu metu,beje dabartinis gydimas vienam pacientui apseina cia apie 40000£ su vaistais kuriuos jus jau kai kurios bandot ty leidziates,beje ir naujiena poros metu laikotarpi injekcijos tures iseit nes jas pakeis vien tik piliules,manau kad tai jau padoriau leistu ir dbr jas tik kad per brangu dvigubai tiek kainuotu ka injekcijinis gydimas...tiesa jokios biopsijos man neeme net nesiule keista kad Lt taip visus iskart siuncia ten?! Iskilo kvailas klausimas pagal statistika apie 85%zmoniu isgyje kodel nera ju nei komentaru nei kaip jaucias ar pasikartojo ar ne keistoka jug su liga kovoja jau ne 5metai o gan ilgiau..?! Jauciuos kol kas normaliai,tai va pradziai pakaks prirasiau ir taip daug sorry uz klaidas ne rasytojas:) linkiu visoms pasveikt ir nugalet ta sudina tiesiogia prasme liga...

Sveiki,

Sakete, kad laukiates badar...o ar lytiskai nebijojote uzkresti zmonos ir kad nepersiduotu vaikui tas virusas? nes jau pagal dabartine medicine sakoma, kad ir lytiskai imanoma uzsikresti... Klausiu, nes mano vyras serga ir siuo metu gydosi, tai nezinau kaip ateityje reikes planuotis nestuma, jei neissigydys..

Aciu
Atsakyti
QUOTE(ARTOS @ 2014 07 15, 23:22)
Sveikos!

Mano vyras serga siuo virusu, tad uzsukau cia susizinoti kai kuriu dalyku, gal kas pagelbesit smile.gif

Jau greit 6 men kaip gydosi, bet apsilankes pas gyd, liko visiskai neaiskioje padetyje  verysad.gif  Visiskai nieko nepaaiskinus, gyd pasake ateiti po puses metu, paeme daug dagu kraujo ir viskas...Tai is kur dabar zinoti, ar tas virusas pasitrauke ar ne??? Kad net nepaskyre ateiti tyrimu susizinoti...ka po puses metu suzinosim...kazkaip su galva sian negerai matyt tai gyd buvo...
Gal kas zino kaip gydymo pabaigoje elgtis reiketu, ir ar buna gydymas ilgesnis nei 6 men, jei virusas nepasitrekes?
Zodziu daug neaiskumu liko ir kaip toliau gyventi...  verysad.gif
Papildyta:
Sveiki,

Sakete, kad laukiates badar...o ar lytiskai nebijojote uzkresti zmonos ir kad nepersiduotu vaikui tas virusas? nes jau pagal dabartine medicine sakoma, kad ir lytiskai imanoma uzsikresti... Klausiu, nes mano vyras serga ir siuo metu gydosi, tai nezinau kaip ateityje reikes planuotis nestuma, jei neissigydys..

Aciu

Kazkas tikrai,matyt, negerai gyd. su galva.O gal ka ne taip supratote?man po 3 men. gydymo tikrino ar dinges virusas,kadangi jo nebuvo jau,teseme gydyma toliau,uztvirtinimui smile.gif Kiek teko girdeti,gydyma nutraukia jei virusas nepasiduoda.Del viruso atsakymo laukiau gal 2 sav.Kokiom baisybem baigiasi gydymas,zinosiu penktadieni-pasiimsiu paskutines 4 dozes.Ir gausiu tolesnius nurodymus.Tiesa,mama gydysi 2 kartus jau.Dabar viruso nera,bet tikrinasi kas puse metu.O del visu tu uzkretimu, galiu tik pasakyti is savo patirties- vyro neuzkreciau,dukros taip pat,o gimdziau jau su virusu.Butinai saugotis reikia besileidziant vaistus,bet apie tai raso vaistu anotacijoje.
Atsakyti
Nezinau kas ten negerai suprato, ar vyras, ar ta gyd su trenkta galva smile.gif nes ne as gydausi. Tik kad gyd net neatsake i vyro klausima, kuri uzdave du kartus: Ar toliau gerti vaistus ar ne...pasake ateisi po puses metu doh.gif nervai nebelaiko su tokiais gyd... sad.gif
Jam dare tyrimus po 3 men, tai irgi konkreciai nepasake, bet ale pakitimu yra..ir gydesi toliau. Jam buvo pasakyta, kad gydymas truks puse metu...internete skaiciau, kad dar gydymo trukme priklauso nuo hepatito c genotipo...

O gal kas galite parekomenduoti infektologa Vilniuje?

Mes irgi pagimdeme suneli, net nezinojome, kad vyras serga hepatitu, kaip ir viskas gerai, nors vaiko netyreme...man tai nieko nerado. Bet dabar kai zinome, kad vyras serga, tai neramu del to uzsikretimo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ARTOS @ 2014 07 16, 14:26)
Nezinau kas ten negerai suprato, ar vyras, ar ta gyd su trenkta galva smile.gif nes ne as gydausi. Tik kad gyd net neatsake i vyro klausima, kuri uzdave du kartus: Ar toliau gerti vaistus ar ne...pasake ateisi po puses metu  doh.gif nervai nebelaiko su tokiais gyd... sad.gif
Jam dare tyrimus po 3 men, tai irgi konkreciai nepasake, bet ale pakitimu yra..ir gydesi toliau. Jam buvo pasakyta, kad gydymas truks puse metu...internete skaiciau, kad dar gydymo trukme priklauso nuo hepatito c genotipo...

O gal kas galite parekomenduoti infektologa Vilniuje?

Mes irgi pagimdeme suneli, net nezinojome, kad vyras serga hepatitu, kaip ir viskas gerai, nors vaiko netyreme...man tai nieko nerado. Bet dabar kai zinome, kad vyras serga, tai neramu del to uzsikretimo sad.gif

Labas rytas! As gydausi Santariskese,pas gastroenterologe.Jau zinau tolesne eiga po gydymo-Po menesio viruso tyrimai, po 3men. fermentai,po dar 3 men. vel viruso.Turiu 3 paskutines dozes,po 3 sav. lauksiu nusvitimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 07 15, 14:51)
Na man nebaigtas gydymas,bet nutrauktas. unsure.gif Tai va savijauta is pradziu ziauri buvo,temperatura dar 1 men nekrito,naktimis budavo ziarus saltkretis,pradejo skaudeti sanariai,kraujas silpsta dar vis.Vaistu nevartoju 1,5 men. Kaip juokavau ziauriai ,turbut taip jauciasii narkomanai negave savo dozes. cool.gif Nepaguodziau,jauciu.... rolleyes.gif

Ech, tikrai, kad ne kazka...Si savaitgali isvis guli lovoj - visai nera jegu... Kazin, kada galutinai issivaikscios tas brudas, ar bus kazkoks pagerejimas, ar tie salutiniai daugiau ar maziau liks???
Atsakyti