Sveikos!
Mano vyras serga siuo virusu, tad uzsukau cia susizinoti kai kuriu dalyku, gal kas pagelbesit
Jau greit 6 men kaip gydosi, bet apsilankes pas gyd, liko visiskai neaiskioje padetyje

Visiskai nieko nepaaiskinus, gyd pasake ateiti po puses metu, paeme daug dagu kraujo ir viskas...Tai is kur dabar zinoti, ar tas virusas pasitrauke ar ne??? Kad net nepaskyre ateiti tyrimu susizinoti...ka po puses metu suzinosim...kazkaip su galva sian negerai matyt tai gyd buvo...
Gal kas zino kaip gydymo pabaigoje elgtis reiketu, ir ar buna gydymas ilgesnis nei 6 men, jei virusas nepasitrekes?
Zodziu daug neaiskumu liko ir kaip toliau gyventi...
Papildyta:
QUOTE(burbuliukas78 @ 2014 06 19, 00:07)
Laba vakara kadangi vyru tokiu temu nera tai isikisiu i jusu pokalbi ty pasidalinsiu savo patirtim o gal net ir naujienom.Kadangi pats turiu Hepatita C 3genotipas berods taip jis vadinas

, dariaus taturuote pasigavau gelta.

Gyvenu Anglijoj jau beveik 10metu. Tai va kol Lt buvau ten tada pries12metu sake kad desine puse kepenu pazeista,pries 3metus buvau Cambridge ligoninej pasitikrint sveikata ty kepenys ir kaip nekeista jie buvo kuo puikiausi nuostabiausi tik pariebeje gal nuo saslyku:D tai va ten pasiule pabandyt isgydit virusa kuris krauje yra.aisku sutikau tada kol nepaskaiciau simptomu ir pasaliniu poveikiu vaistu,ziauru+pats turi leist i pilva,ty savo rankom save ligoniu verst,gaves vaistus atsoko noras kazka ir pradet tai ismeciau:( ups... Cia vaistai ir visas gydimas apmokomas NHS.Tai va dbr kai praejo keleri metai as vel pasidomejau sveikata bet jau Peterborough kaip nekeista daug pasikeitimu pvz aparata kazkoki nauja kuris nustato kepenu stovi (tau prideda prie sono ir toks jausmas kaip sprigtu kazkas duoda silpnai 10kartu) ir ten po to pagal skale ir spalva pasako tavo bukle hmm..mano 12 is 30 tai puse beveik iki 6lentu:) kadangi mes dbr laukiames tai gydima pasiule atidet iki kitu metu,beje dabartinis gydimas vienam pacientui apseina cia apie 40000£ su vaistais kuriuos jus jau kai kurios bandot ty leidziates,beje ir naujiena poros metu laikotarpi injekcijos tures iseit nes jas pakeis vien tik piliules,manau kad tai jau padoriau leistu ir dbr jas tik kad per brangu dvigubai tiek kainuotu ka injekcijinis gydimas...tiesa jokios biopsijos man neeme net nesiule keista kad Lt taip visus iskart siuncia ten?! Iskilo kvailas klausimas pagal statistika apie 85%zmoniu isgyje kodel nera ju nei komentaru nei kaip jaucias ar pasikartojo ar ne keistoka jug su liga kovoja jau ne 5metai o gan ilgiau..?! Jauciuos kol kas normaliai,tai va pradziai pakaks prirasiau ir taip daug sorry uz klaidas ne rasytojas:) linkiu visoms pasveikt ir nugalet ta sudina tiesiogia prasme liga...
Sveiki,
Sakete, kad laukiates badar...o ar lytiskai nebijojote uzkresti zmonos ir kad nepersiduotu vaikui tas virusas? nes jau pagal dabartine medicine sakoma, kad ir lytiskai imanoma uzsikresti... Klausiu, nes mano vyras serga ir siuo metu gydosi, tai nezinau kaip ateityje reikes planuotis nestuma, jei neissigydys..
Aciu