QUOTE(sapokiene @ 2008 01 20, 23:39)
gal ir esu ziauri ,bet vyras turetu susirasti kita gyvenam vieta ir nekenkti jum ir vaikam jei labai myli , bent kol gydysis , tai yra siaubinga ka parasiai , as taip pasielgtau
Ne, Jūs tikriausiai nežinot kas yra onkologinė liga ir gydymas cistostatikais{ir ačiū Dievui},kai su žmogum praguli pusę metų onkologiniam,kai jį vedžioji už rankos,kai jis valgo ir visa kita daro tik tam ,kad aš taip noriu,kai dapilama 10litrų kraujo...KAIP PALIKTI ŽMOGŲ TOKIOJ LIGOJ,KAI PRAGYVENTI 22METAI

,kaip palikti,kai jo išsižadėjo jo giminaičiai-broliai,seserys,kaip- kai dukra išsižada beveik mirštančio tėvo, dėl pijoko berno pimpalo,nes jis nepritarė jų skudurų metimui į krūvą...IR DAR TAI PADARIUS BŪČIAU AŠ

.NEĮSIVAIZDUOJU KOKS MEHANIZMAS TURĖTŲ BŪTI ĮDĖTAS VIETOJ MANO ŠIRDIES IR SMEGENŲ

Juk mano vyras nebuvo koks bomžas ir aš jį LABAI MYLIU.Daktarai sako,kad tik mano meilė jam ir padėjo ištverti hemoterapijas...O kur priesaika duota prieš Dievą prie altoriaus...ir skausme ir džiaugsme...ir laimėj ir bėdoj...
JEI JŪS BŪTUMĖT TOKIOJ SITUACIJOJ{ko niekad nelinkėčiau},IR JŪSŲ VYRAS JUS PALIKTŲ...AR GALIT BENT ĮSIVAIZDUOTI,KAIP JAUSTUTĖS
Papildyta:
QUOTE(*mamyte* @ 2008 01 21, 00:18)
Ramunike , linkiu jusu seimai stiprybes ...tikekit ir liga butinai nugalesit

.As praeitais metais susidomejau sveika mityba , sportu , valau organizma ir pamirsau savo visus negalavimus ...pradedu tiket , kad ir tos ligos nebeturiu ...rodos , kad buciau susapnavus

.Nebepersivalgau , nevartoju alko , tai kepenys gerai veikia ir jokiu vaistu nebevartoju

.
Ačiū už palaikymą

Mano vyras geria Balvočiutės arbatas prieš hepatitą,Hepavit,Karsil,Esancial tabletes,tik neaišku ar tai bus galima naudoti kai pradės oficialųjį gydymą daktarai
Ar Jūs gydėtės interferonu ar kokiais kitais vaistais,ar buvo atkikti tyrimai, ar nustatė,kad nebeturit viruso kraujyje?Negydomas hepatitas C ardo kepenis.To rezultatas -kepenų cirozė arba kepenų auglys,kurį ir turi mano vyras...
Jei Lietuvoj daugiau būtų kalbama apietą ligą ir specialiai neprašant atliekamas kraujo tyrimas,manau,šia liga sergančių būtų daug mažiau...
Sėkmės Jums ir Jūsų šeimai