Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

QUOTE(Justulis @ 2007 09 09, 21:18)
sveikos  mamos,

mano vyras taip pat serga hepatitu c,nesigydo.
dabar laukiam vaikelio,,gal zinot kokia tikimybe kad kudikis bus uzsikretes?as nesergu

Mano nuomone,tikimybe ,kad vaikutis uzsikretes yra mazai,tuo labiau,kad hepatitas C yra ne toks ''priekabus",kaip hepatitas B(B greiciau galima uzsikrest negu C)Bet butinai apie tai turi pasneket su gydytoju
Atsakyti
Aciu uz atsakyma smile.gif
daktare sako ta pati,, bet kadangi ji ir taip nera pati didziausia savo darbo entuziaste, i problemas nesigilina,tai kazkaip ir jos nuomone pilnai pasitiketi bijau..
Kiti gi sako kad viskas bus aiskiau po vaiko gimimo,nes dabar echoskopas rodo gera vaiko vystymasi,visi organai issivyste,ir kepenys ir inkstukai,del to nera tikslo eiti pas genetikus.taigi dabar belieka tik laukti geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulis @ 2007 09 09, 21:49)
Aciu uz atsakyma smile.gif
daktare sako ta pati,, bet kadangi ji ir taip nera pati didziausia savo darbo entuziaste, i problemas nesigilina,tai kazkaip ir jos nuomone pilnai pasitiketi bijau..
Kiti gi sako kad viskas bus aiskiau po vaiko gimimo,nes dabar echoskopas rodo gera vaiko vystymasi,visi organai issivyste,ir kepenys ir inkstukai,del to nera tikslo eiti pas genetikus.taigi dabar belieka tik laukti geriausio 4u.gif

Tikek,kad viskas turi buti gerai,taip tada ir bus biggrin.gif Jei butum uzsikretus tu,tada tikimybe butu didesne. SEKMES!
Atsakyti
O siaip paidomavimui, kur galvojat, kad ta hepatita pasigavot? ar jusu vyrai pasigavo?
Atsakyti
QUOTE(ramer @ 2008 01 11, 10:26)
O siaip paidomavimui, kur galvojat, kad ta hepatita pasigavot? ar jusu vyrai pasigavo?

....pasigavom , tai hepatitas mus pagavo verysad.gif .Kadangi visa gyvenima gyvenu su vienu vyru , kuris neserga hepatitu , tai tokriausiai belieka beda suverst medicinos darbuotojams ... g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Noriu paklausti tų,kurių vyrai serga hepatitais,kaip Jūs gyvenat intymų gyvenimą,kaip susitvarkot su baime ,kad galit užsikrėsti nuo savo mylimų žmonių? ir kartu noriu papasakoti savo istorija...gal kas pasidalinsit savo patirtimi...gal aš kam suteiksiu žiupsnelį informacijos...
40m. niekuo nesirgusiam mano vyrui pradeda skaudėti skrandį.Po ilgų tyrimų ir kančių buvo degnozuotas auglys kepenyse-NE HODŽKINO LIMFOMA 4stadija su metastazėmis į plaučius,skrandį,kasą,limfmazgius...Buvo skirtos pačios stipriausios hemoterapijos cistostatikais...Tai buvo baisiau negu baisu...
Pradėjus pirmą hemiją,daktaras pasako,kad mano vyras serga hepatitu B,o sekančią dieną pasako,kad serga ir hepatitu C.Negalėjom patikėti,buvom darni,beveik įdeali šeima ir neturėję jokių atsitiktinių intymių santykių gyvenime.Mano vyras negalėjo patikėti ir maldavo pakartoti tyrimus,deja tyrimas parodė tapatį.Išsigandau,kad bus užsikrėtę vaikai ir aš,bet mūsų džiaugsmui pas mus hepatito nerado.Vaikai prieš kelis metus buvo paskiepyti nuo hepatito B,GAL TAI PADĖJO?Aš pasiskiepijau poto,kai buvo atliktas tyrimas ir dar 2 kartus tyriausi dėl hepatito C, nes negalėjau patikėti jog neturiu...Su mirtim kovojantis mano vyras ėjo iš proto nesuprasdamas,kaip galėjo susirgti hepatitu ir dar ABIEM,nes ne narkomanas,jokiom ligom nesirgęs,kraujo perpylimų nebuvo turėjęs,ne donoras,jokių leidžiamų vaistų negavęs,jo vienintelė moteris per visą gyvenimą esu aš,pas stomatologą buvęs tik 2 kartus...Sveiku protu nesuvokiama iš kur ir dar B ir C?Prisiminėm jo vieną seserį,kuri visą savo gyvenimą skundėsi,kad irsta kepenys,nors paprašius, tikslios degnozės niekad nepasakė.Gydytojai spėja,kad hepatitai jam iššaukė auglį kepenyse.Dabar auglys užmigdytas...Žada pradėti hepatito C gydymą,o hepatitas B dingo kažkur savaime...Gydyti žada interferonu su ribavinu...trukmė metai,nes nustatė sunkiausią genotipą 1b.Sakė,praėjus 3mėn po gydymo atliks tyrimą ir jei kraujas nerodys pagerėjimo,tai gydymą nutrauks ir gausim laukti kol išras geresnių vaistų ir daktarė dar įspėjo,kad jokių vaikų,nes vaikas gali gimti su įgimtu hepatitu...Na,davė Dievulis ir dadėjo,tik vis tas klausimas už ką,bet matyt jis geriau žino...Tie hepatitai tiesiog griauna mūsų intymų gyvenimą...bijau bučiuotis su vyru,bijau kad neplyštų prezervatyvas,bijau jo prakaito,seilių...jo indus plaunam su dizinfekuojančiu spec skysčiu...BIJAU ir nežinau kaip toliau gyventi,kad neužsikrėsti,kad apsaugoti vaikus...Gyd. daktarė sakė,kad užtenka mažyčio lašelio jo kraujo,kad ir į salotas ir tokių suvalgius jau turi hepatitą arba ,kad hepatito C BAKTERIJA {neišplovus} kraujo dėmėje išbūna gyvibinga apie2 savaites...bet ir vėl neduoda ramybės klausimas,kaip aš neužsikrėčiau iki tol kol sužinojau.Daktarai žinodami viską nuosekliau,nei čia parašiau,įvardija tai kaip neįtikėtinu atveju, o aš stengiuos negalvoti,kad gal turiu tą virusą,tik jis pas mane pasirodys veliau...
SĖKMĖS VISOMS IR VISIEMS KOVOJANT SU ŠIA BAISYBE 4u.gif
Atsakyti
gal ir esu ziauri ,bet vyras turetu susirasti kita gyvenam vieta ir nekenkti jum ir vaikam jei labai myli , bent kol gydysis , tai yra siaubinga ka parasiai , as taip pasielgtau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2008 01 20, 23:39)
gal ir esu ziauri ,bet vyras turetu susirasti kita gyvenam vieta ir  nekenkti jum ir vaikam jei labai myli , bent kol gydysis , tai yra siaubinga ka parasiai , as taip pasielgtau  verysad.gif

Na jau tikrai ne schmoll.gif , jei esam kartu dziaugsme , tai turim ir varga kartu atvargt schmoll.gif .Mylimas zmogus sunkiai serga ...ir dar ji atsikirt ...tai kas jam pades liga nugalet ...juk labai didele itaka daro psichologine bukle , moraline parama wub.gif .
Maniskis is viso nekreipia demesio i mano liga , kartais as jam priminu del apsaugos , o jis nei neklauso ...jei esam kartu...tai ir esam visur ir visada wub.gif wub.gif wub.gif .
Ramunike , linkiu jusu seimai stiprybes ...tikekit ir liga butinai nugalesit thumbup.gif .As praeitais metais susidomejau sveika mityba , sportu , valau organizma ir pamirsau savo visus negalavimus ...pradedu tiket , kad ir tos ligos nebeturiu ...rodos , kad buciau susapnavus smile.gif .Nebepersivalgau , nevartoju alko , tai kepenys gerai veikia ir jokiu vaistu nebevartoju mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2008 01 20, 23:39)
gal ir esu ziauri ,bet vyras turetu susirasti kita gyvenam vieta ir  nekenkti jum ir vaikam jei labai myli , bent kol gydysis , tai yra siaubinga ka parasiai , as taip pasielgtau  verysad.gif

Ne, Jūs tikriausiai nežinot kas yra onkologinė liga ir gydymas cistostatikais{ir ačiū Dievui},kai su žmogum praguli pusę metų onkologiniam,kai jį vedžioji už rankos,kai jis valgo ir visa kita daro tik tam ,kad aš taip noriu,kai dapilama 10litrų kraujo...KAIP PALIKTI ŽMOGŲ TOKIOJ LIGOJ,KAI PRAGYVENTI 22METAI doh.gif ,kaip palikti,kai jo išsižadėjo jo giminaičiai-broliai,seserys,kaip- kai dukra išsižada beveik mirštančio tėvo, dėl pijoko berno pimpalo,nes jis nepritarė jų skudurų metimui į krūvą...IR DAR TAI PADARIUS BŪČIAU AŠ doh.gif .NEĮSIVAIZDUOJU KOKS MEHANIZMAS TURĖTŲ BŪTI ĮDĖTAS VIETOJ MANO ŠIRDIES IR SMEGENŲ g.gif Juk mano vyras nebuvo koks bomžas ir aš jį LABAI MYLIU.Daktarai sako,kad tik mano meilė jam ir padėjo ištverti hemoterapijas...O kur priesaika duota prieš Dievą prie altoriaus...ir skausme ir džiaugsme...ir laimėj ir bėdoj...
JEI JŪS BŪTUMĖT TOKIOJ SITUACIJOJ{ko niekad nelinkėčiau},IR JŪSŲ VYRAS JUS PALIKTŲ...AR GALIT BENT ĮSIVAIZDUOTI,KAIP JAUSTUTĖS doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamyte* @ 2008 01 21, 00:18)
Ramunike , linkiu jusu seimai stiprybes ...tikekit ir liga butinai nugalesit  thumbup.gif .As praeitais metais susidomejau sveika mityba , sportu  , valau organizma ir pamirsau savo visus negalavimus ...pradedu tiket , kad ir tos ligos nebeturiu ...rodos  , kad buciau susapnavus  smile.gif .Nebepersivalgau , nevartoju alko , tai kepenys gerai veikia ir jokiu vaistu nebevartoju  mirksiukas.gif .

Ačiū už palaikymą 4u.gif Mano vyras geria Balvočiutės arbatas prieš hepatitą,Hepavit,Karsil,Esancial tabletes,tik neaišku ar tai bus galima naudoti kai pradės oficialųjį gydymą daktarai g.gif
Ar Jūs gydėtės interferonu ar kokiais kitais vaistais,ar buvo atkikti tyrimai, ar nustatė,kad nebeturit viruso kraujyje?Negydomas hepatitas C ardo kepenis.To rezultatas -kepenų cirozė arba kepenų auglys,kurį ir turi mano vyras...
Jei Lietuvoj daugiau būtų kalbama apietą ligą ir specialiai neprašant atliekamas kraujo tyrimas,manau,šia liga sergančių būtų daug mažiau...
Sėkmės Jums ir Jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunike @ 2008 01 22, 21:53)
Ne, Jūs tikriausiai nežinot kas yra onkologinė liga ir gydymas cistostatikais{ir ačiū Dievui},kai su žmogum praguli pusę metų onkologiniam,kai jį vedžioji už rankos,kai jis valgo ir visa kita daro tik tam ,kad aš taip noriu,kai dapilama 10litrų kraujo...KAIP PALIKTI ŽMOGŲ TOKIOJ LIGOJ,KAI PRAGYVENTI 22METAI  doh.gif ,kaip palikti,kai jo išsižadėjo jo giminaičiai-broliai,seserys,kaip- kai dukra išsižada beveik mirštančio tėvo, dėl pijoko berno pimpalo,nes jis nepritarė jų skudurų metimui į krūvą...IR DAR TAI PADARIUS BŪČIAU AŠ  doh.gif .NEĮSIVAIZDUOJU KOKS MEHANIZMAS TURĖTŲ BŪTI ĮDĖTAS VIETOJ MANO ŠIRDIES IR SMEGENŲ  g.gif Juk mano vyras nebuvo koks bomžas ir aš jį LABAI MYLIU.Daktarai sako,kad tik mano meilė jam ir padėjo ištverti hemoterapijas...O kur priesaika duota prieš Dievą prie altoriaus...ir skausme ir džiaugsme...ir laimėj ir bėdoj...
JEI JŪS BŪTUMĖT TOKIOJ SITUACIJOJ{ko niekad nelinkėčiau},IR JŪSŲ VYRAS JUS PALIKTŲ...AR GALIT BENT ĮSIVAIZDUOTI,KAIP JAUSTUTĖS  doh.gif
Papildyta:
Ačiū už palaikymą  4u.gif Mano vyras geria Balvočiutės arbatas prieš hepatitą,Hepavit,Karsil,Esancial tabletes,tik neaišku ar tai bus galima naudoti kai pradės oficialųjį gydymą daktarai  g.gif
Ar Jūs gydėtės interferonu ar kokiais kitais vaistais,ar buvo atkikti tyrimai, ar nustatė,kad nebeturit viruso kraujyje?Negydomas hepatitas C ardo kepenis.To rezultatas -kepenų cirozė arba kepenų auglys,kurį ir turi mano vyras...
Jei Lietuvoj daugiau būtų kalbama apietą ligą ir specialiai neprašant atliekamas kraujo tyrimas,manau,šia liga sergančių būtų daug mažiau...
Sėkmės Jums ir Jūsų šeimai  4u.gif

labai atsiprasau bet as tikrai nekalbejau apie vezio liga jokiu budu as minejau hepatita , nes pati minejote jog tai uzkreciama liga ,,, ir tikrai nepagalvojau apie vezi ,,,, as suprantu kaip jaustausi baisu nes pati netekau del sunkios ligosmamos ir tikria nesupraskite klaidingai , blush-anim-cl.gif2:bet jus nesupratote arba as ne taip pasisakiau,,,,, blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2008 01 22, 21:03)
:bet jus nesupratote  arba as ne taip pasisakiau,,,,, blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš nei supykau,nei įsižeidžiau smile.gif , ir galvoju,kad supratau ką rašėt...Nėra kito kelio,nėra kito pasirinkimo,nes jam reikalinga mano pagalba...jis be manęs daugiau nieko neturi...na dar jaunutį sūnų ...niekur jis neišeis,nes ir į parduotuvę manęs vienos neišleidžia-bijo,kad man kas nenutiktų...Jo,liga nepavidėtina ir užkrečiama,bet juk daug pasaulį užkrečiamų ligų...gal kokia tuberkuliozė dar baisesnė,ne tiek pačiam ligoniui,kiek aplinkiniams... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunike @ 2008 01 22, 19:53)

Sėkmės Jums ir Jūsų šeimai  4u.gif

Man hepatita rado uzsienyje , per sveikatos tikrinima ....supratau kad hepatitas C ....4metus taip galvojau ir nervinausi , kol vel nuejau pakartotinai apziurai ...sulaukiau daug klausimu...ko atejai , kodel cia atejai ... doh.gif .....padare tyrimus ....pasirodo - hepatas B ..letinis..tai lyg ir apsidziaugiau , negalejau patiket savo ausimis .....nes dar ir dabar atsimenu , kai pirma syki pries 4m .gydytojas sake "hepatitis sie".Tai va tokia mano ligos istorija cool.gif .
Ramunike , laimingas jusu vyras , nes turi labai gera ir mylincia zmona wub.gif .Stiprybes ir daug sveikatos wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti