sveikos mamytes
man rado hepatita c pries 2 savaites.nzn ka ir daryti pries 6 men baigiau maitinti lialiuka krutimi.is kur jis kaip uzsikreciau net nenumanau. labai bijau kad lialiukas nebutu uzsikretes.

QUOTE(j/net @ 2008 04 09, 19:41)
sveikos mamytes
man rado hepatita c pries 2 savaites.nzn ka ir daryti pries 6 men baigiau maitinti lialiuka krutimi.is kur jis kaip uzsikreciau net nenumanau. labai bijau kad lialiukas nebutu uzsikretes.

Man gydytojai leido maitint , sake , kad neapsikres per piena ....bet kai atmaitinau 11 men . ir jis pradejo kandziotis

Stiprybes ir sveikatytes tau

Labas,
Norėčiau paklausti ar galėtų ATL ir AST padidinti prieš 3 dienas vartota degtinė? Degtinėlės buvo nemažai
...
Norėčiau paklausti ar galėtų ATL ir AST padidinti prieš 3 dienas vartota degtinė? Degtinėlės buvo nemažai

QUOTE(Jūržolė @ 2008 04 16, 12:22)
Labas,
...

Ne, kalba eina apie vienkartinį degtinėlės padauginimą... Iki akoholizmo, galvočiau dar toloka...
Sveikos, kiek skaitua niekur nerandu apie mama sergancia hepatitu c, visur vien teciai... kokia galimybe mamai uzkresti vaikuti, ar sergant hepatitu c geriau visai vaiku neturet?
sveiki...pasidariau tyrimus del hepatito c..nes suzinojau, kad mano vyras narkomanas....tyrimai teigiami...tik nzn ar teigiami, nes tiesiog esu persirsgus, ar teigiami, nes sergu...bijau...eisiu pas infekcionista...pasiskaicius apie gydyma ir prognozes- plaukai siausiasi..bandau nenuleist ranku..esu dar jauna labai...ir beibis mano mazas dar...bet bijau siaubingai...
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 06 30, 14:25)
sveiki...pasidariau tyrimus del hepatito c..nes suzinojau, kad mano vyras narkomanas....tyrimai teigiami...tik nzn ar teigiami, nes tiesiog esu persirsgus, ar teigiami, nes sergu...bijau...eisiu pas infekcionista...pasiskaicius apie gydyma ir prognozes- plaukai siausiasi..bandau nenuleist ranku..esu dar jauna labai...ir beibis mano mazas dar...bet bijau siaubingai...
nebijok zinau artima man zmogu labai ilgai vaikstanti su hepatitu c ir kepenys susitvarke kaip sveiko zmogaus, nors pagal visas prognozes 20 proc. tikimybe kad turejo buti vezys ar ciroze. Svarbu sveikai gyventi nevartoti alkoholio ir nevalgyti gyvuliniu riebalu javascript:emoticon(':mmm')
sekmesjavascript:emoticon(':4u:')
sveiki:) Nusprendziau parasyt, neuzmiegu, nors jau keturios ryto. Siryt suzinojau, kad man hepatitas c (antiHVC? tyrimas berods, tiksliau dar nieko nedare). Neina nei valgyt, nei miegot, labai bijau. Zinote, kaip buna, kai perskaitai medicinos enciklopedija, tada ima rodytis 'ligos simptomai'; taip ir as dabar sedziu ir ciupineju pilva... Itariu, kad su hepatitu gyvenau beveik visa savo trumpa gyvenimeli - 18 metu, ir tasai neguodzia
. Kaip jus kovojat su tokiom pesimistiskom nuotaikom? gal ir man koks pasiulymas, padesiantis gyvent nukris...

QUOTE(Gegete @ 2008 08 15, 04:16)
sveiki:) Nusprendziau parasyt, neuzmiegu, nors jau keturios ryto. Siryt suzinojau, kad man hepatitas c (antiHVC? tyrimas berods, tiksliau dar nieko nedare). Neina nei valgyt, nei miegot, labai bijau. Zinote, kaip buna, kai perskaitai medicinos enciklopedija, tada ima rodytis 'ligos simptomai'; taip ir as dabar sedziu ir ciupineju pilva... Itariu, kad su hepatitu gyvenau beveik visa savo trumpa gyvenimeli - 18 metu, ir tasai neguodzia
. Kaip jus kovojat su tokiom pesimistiskom nuotaikom? gal ir man koks pasiulymas, padesiantis gyvent nukris... 

labas.
pirmiausia jums reiketu nusiraminti ir pirmiausia pasidaryti visus tyrimus.gal jau pasidarete?kokie rezultatai?
negydomas hepatitas c gali per 10-20metu issivystiti i kepenu ciroze,veliau vezi.bet jis yra gydomas.pagal padaytu tyrimu rezultatus gydytojas skirs gydyma,jei reiks.
antiHVC tai antikuniu pries virusa radimas.rodo,kad yra ar anksciau buvo kontaktas su virusu c.taciau neparodo ar infekcija umi ar letine ar tai tik prganizmo atmintis apie persirgta hepatita praeityje.
parasytike kaip sekasi,kokios nuotaikos.pati nesergu bet artimas zmogus serga ir siuo metu gydosi tai pasistengim padet kuo galesim,laikykites.

dar norejau pasiteirauti gal dar kam nors yra teke susidurti su hepatito c gydymu ir kaip "tvarkotes"su gydymo salutiniais poveikiais?
Sveiki,
Norejau pasiteirauti gal yra kas serganciu hepatitu c ir kur jau gydytusi interferonu ir ribirinu...Serga vienas artimas mano zmogutis,ir neaisku kaip apsikrete,bet gerai kad ne per velai....tai nustate 3 genotipa..po biopsijos paskyre gydyma...ir kuo tolyn jam vis sunkiau,labai paliko nervingas,neimanoma beveik susikaleti,krenta svoris,pykina ir t.t.
prasidejo dar vienas salutinis poveikis kosulys,dusulys...gal kas nors zinot ka daryt jam tokiu atveju,gal yra kokiu vaistuku ar pratimu apmazinti siam poveikiui
Norejau pasiteirauti gal yra kas serganciu hepatitu c ir kur jau gydytusi interferonu ir ribirinu...Serga vienas artimas mano zmogutis,ir neaisku kaip apsikrete,bet gerai kad ne per velai....tai nustate 3 genotipa..po biopsijos paskyre gydyma...ir kuo tolyn jam vis sunkiau,labai paliko nervingas,neimanoma beveik susikaleti,krenta svoris,pykina ir t.t.

QUOTE(justyte82 @ 2008 08 27, 20:00)
Sveiki,
prasidejo dar vienas salutinis poveikis kosulys,dusulys...gal kas nors zinot ka daryt jam tokiu atveju,gal yra kokiu vaistuku ar pratimu apmazinti siam poveikiui 

laba.
mano artimas žmogus irgi cerga hepatitu c ir gydosi interferonu ir ribavirinu jau mėnuo.Esu šalia tai viską pati irgi išgyvenu..Jūsų išvardinti požymiai tai šalutiniai poveikiai nuo vaistų.Negavote paciento dienoraščio pradedant gydytis?ten daug patarimų yra.Dėl dusulio jau reiktų kreiptis į gydanti gydytoją.
Papildyta:
beje,jeigu tai jūsų artimas žmogus tai jam labai reikalinga jūsų parama..