Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Ka manote apie placia lova miegamajame? Ji atitolina zmones ar jokio skirtumo? Na pvz, susipykai , kiekvienas smaukst po savo antklode , siknas atkisi ir nesitaikai..... o ant siauros sofkytes nori nenori nakti prisiglausi , kojyte uzmesi .... savaime kazkaip susitaikai. Stai per kaledas teko pas tevus taip miegoti , tai diedas vis neatsidziauge biggrin.gif , glostinejo glostinejo... rolleyes.gif rolleyes.gif . Sako visai kaip ankstyvoje jaunysteje pas ji miegodavom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Zinoma , placioje lovoje issimiegi gerai, bet jei istiesus ranka nepasieki savo brangiausio? unsure.gif blink.gif Tai gal jau per plati? Nors kai musu angeliukas isiraito nakti , tai dar ir siauroka. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kazkokioj knygoj perskaiciau toki pastebejima: kuo platesne lova, tuo saltesni poros santykiai. Daznai tai buna tiesa. Va kad ir tavo, Laseli, pastebejimas, beveik atitinka sia fraze. Kai pasiziuri i "sexodromus" kai kuriuos tai is tiesu ten ne sexodromai, o tik daug daug vietos pasislept vienam nuo kito... O sofkute miela sena girgzdanti sofkute biggrin.gif blush-anim-cl.gif
ech mintys mintys... thumbup.gif
Atsakyti
Mes uzvakar pirkom nauja placia lova i naujaji musu buta - sugulem abu ant dar apvilkto ciuzinio ir... nusprendem, kad per plati biggrin.gif - per istiesta ranka vos pasieki, o iki siol pora metu susiglaude kaip silkes siltai miegojom rolleyes.gif . Mamos ramina, kad priprasim, kad reikia patogiai ir placiai miegoti... net nezinau... blink.gif gal kai gims maziukas, plati lova bus pats tas visiems trims wink.gif
Atsakyti
pas mus lova - king size.
Tai vaikstom vienas pas kita i svecius. Anksciau turejom atskiras kaldras, dabar turim viena didele- turiu jaust vyro siluma. tongue.gif
Juokingai atrodydavo lova placiausia, o gulim susigrude vienam sone. biggrin.gif
dabar tai kartais mazius salia miega (kai tingiu nakti perkelt i lovele, o dazniausiai tingiu) Bet ir tai vietos dar lieka.
Uztat kai ateina sekmadienio rytas, tai musu ten penki ir mes labai dziaugiames tokia lova!
.....o mano lova ,galetu buti tavo lova....
Atsakyti
Normali dvigulė lova yra gerai wink.gif Kai norisi pasiglostinėt ar pasiglaustinėt, tai bet kokiu atveju taip ir padarysi biggrin.gif O miego kokybei man bent jau reikia šiek tiek erdvės. Nemoku užmigt prisiglaudus ar vyrui ant krūtinės galvą padėjus...sad.gif Bet ranką ištiesus tikrai pasiekiu savo brangiausiąjį smile.gif O susipykę miegot niekada neinam, turim susitaikyt ir viskas wink.gif
Atsakyti
Pas mus irgi lova plati, vos lieka vietos nuo sienos, kad iš kambario pėsčiomis galėtum ištrūkti, nereiktų šliaužti laugh.gif Ir niekada nesame miegoję apsikabinę, susiglaudę, o dar po viena antklode ohmy.gif Visada nusisukę į priešingas puses, bet ir tai randam kaip pasistumdyti rolleyes.gif Dabar man atėjo periodas, kad išvis norėčiau miegot viena rolleyes.gif Anksčiau nesuprasdavau minties, kad net ir sutuoktiniai turi miegoti atskirai, nes tik taip žmogus pailsi, o dabar visiškai su tuo sutinku ir dažnai naktį sprunku į kitą kambarį su visa savo manta, nes niekaip negaliu užmigti..kruta, juda, vartosi, amžinai perkaitęs, amžinai vaitoja (tas labiausiai erzina..stena ir stena..apsikloja, kad nė nosies nematyti, o po to visą naktį "karšta"). Turėtume daug kambarių, tai tikrai būtų vyro ir žmonos miegamasis, atskiros erdvės, kad kiekvienas galėtų normaliai ilsėtis, turėtų kur pabūti vienas ir pan. Man to labai trūksta ir aš labai pasiilgstu mergautinių laikų rolleyes.gif
Atsakyti
As svajoju apie lova 3x3m ir ne maziau. Nes man miegas - sventas reikalas, juolab kad jau ir klynas nedega nuo geismo savo vyra isvydus (c'est la vie, tai patiria visos seimos).Ilgainiui seksas tampa retesnis, o miegas daug svarbesnis. O kai noras uzeis, tai ne tik lovoj, bet ir virtuvej (kurios kvadratura tikrai didesne, nei 3x3) galima vienas kita susirasti. Dar net smagiau - juk miegamasis taip iprasta.
Atsakyti
Yra toks išvedžiojimas apie lovas ir šeimyninius santykius:
pirma - siaura lova, siaura kaldra, vėliau - plati lova, plati kaldra, dar vėliau - plati lova, atskiros kaldros, tada - atskiros lovos, atskiros kaldros, o galų gale - skyrybos wink.gif
Nors aš, kaip miegalė, plačią lovą kažkaip labiau pripažįstu.....
Atsakyti
QUOTE (aukse @ 2004 01 06, 10:18)
Yra toks išvedžiojimas apie lovas ir šeimyninius santykius:
pirma - siaura lova, siaura kaldra, vėliau - plati lova, plati kaldra, dar vėliau - plati lova, atskiros kaldros, tada - atskiros lovos, atskiros kaldros, o galų gale - skyrybos wink.gif

Pas mus taip viskas ir buvo,tik aplenkem ta "placios lovos-placios kaldros" faze, iskart perejom prie atskitu kaldru tongue.gif .
O siaip as pastebejau toki dalyka,kai nusipirkom placia lova (cia buvo mano iniciatyva,kuo platesne-tuo geriau rolleyes.gif ),vyras buvo nepatenkintas, sakydavo, kad toj lovoj niekaip neranda manes,ji jam nejauki. O man budavo cool-tiek vietos!
Uztat po to miegodavau toj placiojoj mano numyletoj lovoj viena ir budavo laabai puiku,tiek vietos! Tiesa, kartais kazko pasigesdavau unsure.gif .
Nezinau, sutapimas ar ne,bet ir kitam vyrui ta lova per plati ir vel skundai, kad manes neranda ph34r.gif
Atsakyti
Musu lova plati visi trys telpam ir issimiegam nebent mazoji skersai atsigula smile.gif
Bet pastebejau kad kai miegam dviese tai labai daug laisvos vietos lieka smile.gif kazkaip iprate miegot susiglaude, gal dar jauni ir neatsidziauge viens kitu?
Atsakyti
Na mes gana ilgai miegojom ant sofkutes.Taip jinai mums atsibodo..svajojom apie placia, patogia lovą.. rolleyes.gif Vyras net sake, nu kaip nupirksiu lovą, sofką tą pats kirviu sukaposiu tongue.gif Tai dabar turim didele, patogia, ir man visai gera miegoti...Randam vienas kita visada. O miegam per viduriuka, susiglaude, nes as kitaip neužmiegu tongue.gif , man reikia prisiglausti...
Atsakyti
Nemanau, kad galima ką nors rimto pasakyti apie poros santykius pagal tai, kokioje lovoje žmonės miega. Apie finansinę būklę - galbūt wink.gif Kur ir kaip miegoti, gal labiau priklauso nuo žmogaus įpročių, pomėgių - vieniems patinka erdvė, kiti jos bijo, ir pan. Įsimylėjėliai tikriausiai visi miega susiglaudę ir apsikabinę, tačiau įsimylėjimas visada praeina....
Man įtartinas atrodo tik miegojimas atskiruose kambariuose, ir mano vyras labai prieš tokią praktiką - mes jos nė karto ir neturėjom smile.gif
Atsakyti