Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Kai pora metu teko pamiegot ant sofkutes, tai rinkausi didele lova biggrin.gif pirkom gal pora menesiu atgal(lova 2x2)
As tik uz didele lova thumbup.gif ,nepasakyciau kad tai atitolina,nes miegam vistiek mano pusei biggrin.gif vyras savo puses beveik neisnaudoja biggrin.gif
Miegas-dalykas rimtas!
Atsakyti
Lova- tik didele ir plati, pati placiausia!! Kai keturis metus miegam ant sofutes, kuri jergau kaip girgzda pasivarcius, kai negalim megstama poza susiriest nes badom viens kita keliais ar alkunem, tai apie siaura lova net bloga pagalvot... rolleyes.gif Laukiam nesulaukiam, kada musu naujajame miegamajame stoves nauja, minksta, plati, silta, pati paciausia lova!! smile.gif smile.gif O jeigu vietos per daug, tai juk visada yra iseitis susiglausti wink.gif
Atsakyti
zinoma tik plati lova!!!!kai norisi artumu ar svelnumu visada galima prisisvartuoti arciau laugh.gif bet visa laika miegoti susiglaudus, tai neeee. visai atskirai miegoti, tai gal nelabai, nes malonu prabudus prisiglausti...
Atsakyti
Nepreseniausiai sena ir gan ankštą lovą iškeitėm i didelę, tai pirmą naktį mylimiausio neradau biggrin.gif po to nusprendėm,kad reikia slinktis abiem i patį viduriuką ir susiglaudus miegoti.kažin kam tada didelę lova pirkom g.gif
Atsakyti
Jokio skirtumo - svarbu, kad negirgždėtų blush2.gif
O aš vis tiek miegu ant vyro kojas susikėlusi ir rankom apsivijusi. Pradžioje jis kaip ir prieštaravo, o dabar priprato tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 04 22, 00:46)
Jokio skirtumo - svarbu, kad negirgždėtų  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif megalol.gif
Atsakyti

Всю жизнь спим на большой кровати и всю жизнь, НЕТ МНЕ МЕСТА doh.gif
Дело даже до ругани доходит, ночью играть в догонялки и постоянно перелезать на другой конец кровати doh.gif Мне кажется нет разницы в размере кровати schmoll.gif
Atsakyti
Kas per klausimas? Aišku, kad plati lova geriau thumbup.gif Ir kuo platesnė, tuo dar geriau rolleyes.gif O kad tai skirtų, tai tikrai nemanau. Ne nuo lovos dydžio tai priklauso schmoll.gif
Atsakyti
Tik didelė ir dar kartą didelė lova.
Prieš metus užsisakėm lovą pagal mūsų pageudavimus. 220x200.
Super...
Kai reikia tai ir susirandi viens kitą ax.gif
Atsakyti
Plati lova ir yra šeimyninė. thumbup.gif Ji skirta ne tik miegui, o ir labai geriems dalykėliams, kurių siauroj lovytėj neįmanoma atlikti. wub.gif Pas mus plati lova, netgi labai ir esu tuo patenkinta. Dar manu, kad ji turi būti stacionari , o ne lankstoma išlankstoma kiekvieną kartą. Su gražiais patalais. Aš tik už plačią lovą tongue.gif
Atsakyti
Tik DIIIIDELE IR PLATI biggrin.gif Pas mus lova 210x190. Plati lova nei skiria nei suartina. Nu jei jau jausmus itakotu lovos plotis - tai atsiprasau..... doh.gif
Atsakyti
Žinoma, kad lova turi būti plati, kitaip ir neįsivaizduoju biggrin.gif Bet koks diskomfortas gadina nervus ir tarpusavio santikius. tongue.gif
Atsakyti