Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Man miegas yra sventas reikalas. Musu lova yra 2,20x1,90. Taigi gana didele. Visada miegam po atskirom anklodem. AS net neisivaizduoju, koks gali buti miegas, kai kazkas prie taves lieciasi, judina, krutina, vartaliojasi ir tampo nuo taves antklode blink.gif siaubas. As labai sutinku su Rasma. Miegant reikia pailseti, o man poilsis - susisukti (butent) i anklode ir laisvai, niekieno nejudinamai issimiegoti. As suprantu ir miegojima atskiruose kambariuose, nes jei vyras pradeda knarkti, visada ji pazadinu ir paprasau iseiti i kita kambari miegoti. Buvo periodas, kai darbo dienom vyras miegodavo kitam kambari, nes i darba keliasi daug anksciau uz mane, tai kad manes nepazadintu. Ir absoliuti nesmone, kad pagal lovos ploti sprendziami zmoniu santykiai. Kaip tik placioj lovoj gali isdirbineti velniai zino ka laugh.gif Taigi meiles ir jausmu nereikia maisyti su poilsiu. Mano meile tikrai nebus mazesne vien del to, kad atsibudusi nepasiekiu jo ranka. Visada galima atsliukinti po kito antklode, ir man tai atrodo daug fainiau, negu sonais trintis visa laika.

Kai nuvaziuojam pas uosvius ir tenka miegoti dviems ant sofos lovos, tai arba vyras miega ant zemes, arba is viso nenakvojam. Nu negalim mes taip ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamaika: 06 sausio 2004 - 11:12
Kazkur skaiciau, kad negerai miegoti pernelyg susiglaudus, nes nepailsi zmoniu biolaukai. Netgi sutuoktiniams.
Kai dar buvom nevede ismiegodavom ir 70cm plocio lovoje, o dabar miegam standartineje dviguleje 160cm ir vietos maza. Italijoj pas draugus miegojom 200x200, tai vietos kaip tik.
Nemanau, kad lova gali but per didele. Dideleje uztenka vietos viskam: ir meiles zaidimams, ir vaiko maitinimui, ir normaliam poilsiui. Tuo paciu issaugant privacia erdve.
Atsakyti
Mes tai irgi kazkada turejom praktikos miegoti siauroje lovoje, ka ten siauroje, jinai apskritai skirta vienam zmogui biggrin.gif. Buvo neblogai ir dabar galim siaurai susiglaude miegoti, bet nepalyginsi su didele. Jeigu nori issiilseti - miegi toli vienas nuo kito, jei nori - susiglaudi po viena antklode. O koks malonumas netiketai palisti po vyro antklode ir apkabinti thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų lova plati, kitokioje ir neišsimiegočiau rolleyes.gif O dar kai mažylė persikrausto iš savo lovytės į mūsų ir atsigula per vidurį, ir būtinai skersai blink.gif biggrin.gif
Bet noriu paprieštarauti, kad miegojimas atskirai išskiria poras smile.gif Kai aš mažąją atjunkinėjau, tai vyras išsikraustė miegoti į svetainę, kad išvis išsimiegoti galėtų. Ir aš kartais pas jį šmurkšteldavau po kaldra, prieš eidama į savo lovą. Ir daug smagiau mes ten pasiausdavom, negu mūsų miegamajam, kur visada įtampa, kad tik nieko nepažadint tongue.gif Dabar mažoji jau kokias porą savaičių ramiai miega, bet vyras į miegamąjį negrįžta, o aš irgi jį nelabai kviečiu biggrin.gif Man smagiau pas jį "į svečius" užeit, ir kažkaip labiau vienas kito pasiilgstam biggrin.gif
Atsakyti
plati lova!!!!!!! mano svajone, nes miegam ant sopkutes ir ta dabar paluzho, o pinigeliai ish dangaus gerai lovytei nenukrenta rolleyes.gif
Atsakyti
tik plati!!!
miegojom mes ir ant "kusetes" tongue.gif , paskui dasuto, kad reik susistumt 2 "kusetes" laugh.gif , o , kai atejo laikas pirkt nauja, tai as visom keturiom kovojau uz placia lova. nors vyras buvo pries, bet dabar dziaugias. uzmiegam tai visada susiglaude (vyrui butinai reik mano papuko, kitaip niekaip neuzmiega laugh.gif laugh.gif laugh.gif ), o jau atsikeliam, tai kas kur laugh.gif laugh.gif laugh.gif . ir tik po viena antklode, nors kazkada vyras, dar kai nebuvo vyras ir miegojom ant vienos kusetes, bambedavo, kad didelej lovoj reiks dvieju antklodziu. as sakydavau "pasvajok", o dabar paciam juokinga is savo kalbu. nebeisivaizduoja, kad galetume po atskirom miegot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 06 sausio 2004 - 15:34
kai vyras pasiule pirkti placia lova, kazkaip abejojau, bet dabar tik dziaugiuosi, o daznai mazius issipraso i lova ir gaunasi kad i tai per siaura wink.gif (nors platesne jau nebetilptu i kambary )
o kaldros vienos kartais uztenka jei tik as uzmigus jos nenutraukiu nuo vyro rolleyes.gif

Atsakyti
Mes irgi seksodrome miegam rolleyes.gif Kai mama pamate pirma karta cia atvaziavusi, tai sake per visa europa tokiu nesamoniu nera kaip cia laugh.gif Sako, skyrybu atveju lova per puse ir dvi padidintos lietuviskos lovos isheitu blink.gif

Mes tai miegam po viena kaldra, bet as daznai megstu uzpakali atskuti, o vyras vis stengiasi apsivyti aplink mane - jam atseit salta rolleyes.gif laugh.gif

Ir siaip plati lova gerai, kai vaiku turi - nera problemos vaika i lova priimti, kad ir rytiniams pazaidimams wink.gif

Rodo cia tokia laida apie garsenybiu namus. Maciau apie Sakila Onila.. Tai jo lova pagaminta pagal spec uzsakyma - 3metru ilgio ir 7plocio ph34r.gif Jo zmona taip "pasiaiskino" - turint penkis vaikus iki 8metu amziaus ohmy.gif , bent du is ju kasnakt turi pas juos lovoje miega... Todel ir reikia erdves laugh.gif Bet eina sau lovyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T @ 2004 01 06, 16:39)

Rodo cia tokia laida apie garsenybiu namus. Maciau apie Sakila Onila.. Tai jo lova pagaminta pagal spec uzsakyma - 3metru ilgio ir 7plocio ph34r.gif Jo zmona taip "pasiaiskino" - turint penkis vaikus iki 8metu amziaus ohmy.gif , bent du is ju kasnakt turi pas juos lovoje miega... Todel ir reikia erdves laugh.gif Bet eina sau lovyte rolleyes.gif

Jooooo, per visa mano miegama ir dar vonia tektu paaukoti! Nu nzn ... jau sita tikrai per didele biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus lova didoka... kad vienas nuo kito perdaug "neatitoltume", tai miegam po viena antklode, anxceu buvo mazesne dvigule antklode, o va per Naujus mano tevai didesne padovanojo-tai thumbup.gif dalykas, galim gulet atskirose visai lovos krastuose, bet kai po viena anklode, tai lyg ir visai salia atrodo... wink.gif Tik va vienas dalykelis-jau retai besigauna miegojimas dviese-vis dazniau maziukas pas mus miega... unsure.gif taigis didele lova ce labai gerai... net neisivaizduoju kaip butu su siaura sofkute... blink.gif
Atsakyti
pas mus tai irgi plati lova ir dvigulė antklodė. Kai pirkom lova tai brangusis norėjo dar paltesnės 1,8m, bet teko tenkintis 1,6 ir ilgis 2,1, i kambari kitaip netilpo.kol be vaiku tai vietos per daug, atsikeliam ryte arba vienam lovos gale, arba kitam abu susiglaude, arba atkiruose galuose. O miegot einam abu apsikabinę. kai vaikų atsiras tai manau, kad lovos bus kaip tik, jei ne per mazai, nes kai sulips į lova tai bus pilna lova. sesės mažius kada tai miegojo su mum, tai kaip tik. o kai miegojom vienvietėj tachtoj, tai siaubas, gerai apsikabina šalai, bet baisiai nepatogu, ryte atsikeli ranka nuspausta ar dar baisiau neišsimiegojus, tai po kokio mėnesio miegojimo perikraustėm ant zemės, plačiau ir geriau buvo, o kai lova atsirado, tai iš viso kaifas.
Atsakyti
As tik uz dideles lovas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar sofkute tenkinames, nes ner kitu galimybiu. sad.gif
O anklode tik bendra, nes negaliu uzmigt man nuolat salta, prie vyro prisiglaudziu ir kitas reikalas. biggrin.gif
Atsakyti