Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

QUOTE(Indra A. @ 2010 10 07, 18:38)
drinks_cheers.gif
Jei žmonės myli vienas kitą, jokia lova neiįskirs.
O didelė lova, manau, tik privalumas gerai išsimiegot

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai ir taip manau aisku, kad nei lovos plotis, nei ilgis santykiu reiksmei neturi reiksmes ax.gif
Atsakyti
Pas mus plati plati lova bigsmile.gif Svarbiausia gerai išsimiegoti thumbup.gif Kai rankos ir kojos užkrautos ant manęs, koks čia miegas doh.gif Užtenka prieš miegą ir prabudus ryte pasiglaustyti wub.gif
Atsakyti
manau jei seima turi galimybe geriau plati lova ir issimiegoti geriauir tikrai neisskirs myliciu vienas kita sutuoktiniu wub.gif o jei dar vaikuciu yra, kurie megsta pagulet rytais su tevais tongue.gif be placios lovos neisiversit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lattela @ 2010 10 25, 00:46)
Pas mus plati plati lova  bigsmile.gif Svarbiausia gerai išsimiegoti  thumbup.gif Kai rankos ir kojos užkrautos ant manęs, koks čia miegas  doh.gif Užtenka prieš miegą ir prabudus ryte pasiglaustyti  wub.gif

Nepriklausomai nuo lovos plocio, ar nakti prabundu su rankom ir kojom uzkrautom ant manes, nes vyras per miegus labai jau megsta glaustytis doh.gif
Atsakyti
As irgi uz placia lova, nes kartais taip nori ramiai issimiegoti ax.gif
Atsakyti
Aš arba už plačią lovą arba už miegojimą atskirai smile.gif
Atsakyti
Lova plati, blogumo jokio, visvien uzmiegam apsikabine, o kai imingam turim kur "issiplest" kad patogu butu smile.gif
Atsakyti
Aš tai UŽ tą tokią vienvietę lovytę. Nori nenori turi susiraizgyti kojom rankom, įsikniaubti į pažastį, kad neišsibaladotum lauk, o kai reik apsiversti, šiuo klausimu vėl turi bendradarbiauti su vyru. Kiek daug komandinio darbo ir priverstinių akis į akį (tiesiogine prasme) akimirkų nakties metu!!
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 10, 17:08)
Aš tai UŽ tą tokią vienvietę lovytę. Nori nenori turi susiraizgyti kojom rankom, įsikniaubti į pažastį, kad neišsibaladotum lauk, o kai reik apsiversti, šiuo klausimu vėl turi bendradarbiauti su vyru. Kiek daug komandinio darbo ir priverstinių akis į akį (tiesiogine prasme) akimirkų nakties metu!!

Poilsio -0, tik miegas miegas... biggrin.gif
Atsakyti
Tik už plačią, o kad artina ar skiria-nesąmonė man atrodo.
Atsakyti
Mes nežinau net kiek laiko pramiegojom kartu viengulėj lovoj, ir nieko, įpratom, išsimiegodavom. O kai tekdavo normalioje lovoje miegoti, netgi atrodydavo nepatogiai per daug vietos, ir vis tiek susiglaudę, vienas ant kito rankas/kojas susidėję gulėdavom biggrin.gif
Bet žinoma aš už normalią plačią, patogią, dvigulę lovą 4u.gif Jau labiau nuolatinis neišsimiegojimas ir irzlumas, pervargimas gali santykius pabloginti, o ne plati lova smile.gif
Atsakyti