Įkraunama...
Įkraunama...

Raumenų skausmai

tikrai ieskojau sios temos bet deja ax.gif jau koki metai skauda kaire ranka tai uzeina tai praeina , esu po gimdymo 3men ir va koks men vel uzejo atrodo skausmas lyg sanario bet daugiau raumens , pries kokia puse metu tyriausi sirdi viskas tvarkoj tik rado tachikardija ,ir tai tik nuo nervu ,,,, ar gali buti kad kazkas pakito sirdelei po gimdymo ,nors pries tai buvo gerai ir pati pagimdziau g.gif nesuprantu is kur tie skausmai toki varginantys , o svarbiausia prisigalvoju kad su sirdzia negerai verysad.gif jau tuoj istiks paranoja kad man infarktas vis galvoti pradedu (mano mama pries metus nuo to mire ) o skauda ling peties parasykite prasau gal kam kitam taip buvo g.gif g.gif wub.gif
Atsakyti
O gal pasitempei, gal pasitempe kox raistis, ar kas nors. Seip pazastis pavojinga zona, ten limfmazgiu yra, siulyciau nueiti kad persviestu, gal patempta kas.
Atsakyti
Man kažkur pora mėn. jau paskauda kairę ranką. Nuo alkūnės aukštyn, net petį. Širdelę ėmė vis padiegt verysad.gif Irgi pradėjau panikuoti, kad su širdim blogai, infarktas bus ir pan. Manau, reiks užsirašyti pas šeimos gydytoją. Labai neramu.
Atsakyti
QUOTE(Digutis @ 2007 10 30, 19:36)
Man kažkur pora mėn. jau paskauda kairę ranką. Nuo alkūnės aukštyn, net petį. Širdelę ėmė vis padiegt verysad.gif  Irgi pradėjau panikuoti, kad su širdim blogai, infarktas bus ir pan. Manau, reiks užsirašyti pas šeimos gydytoją. Labai neramu.

na man ir tos pacios mintys , blush2.gif bet zinok ka tik perejau per daktarus sako gali tokios bedos buti nuo taugu kaklo srityje, man israse tik leidziamu magnio kalio ir viskas dabar uzasirasiau pas masaziste ziuresiu jei nepraeis tada vel eisiu ligu ieskoti doh.gif o ar tau stipriai skauda ir ar daznai , gal del nervuku gali buti g.gif o va man jau dvi naktys nutirpsta kaire ranka gal nuguliu g.gif na kaip sakant ieskausi ir vel ligu kas biski tai myzu i kelnias is baimes rolleyes.gif as jau tokia doh.gif
Atsakyti
Žinai, man pastoviai tas petys kažkoks ne toks. Atrodo, lyg nugulėjus būčiau. O vakare tas skausmas sustiprėja ir širdį tokie diegliukai varsto. Gal sakau, koks nervo uždegimas? Na, bet neprispėliosiu čia g.gif turbūt reiks maut pas daktarus. O kaip aš jų bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Digutis @ 2007 10 31, 13:12)
Žinai, man pastoviai tas petys kažkoks ne toks. Atrodo, lyg nugulėjus būčiau. O vakare tas skausmas sustiprėja ir širdį tokie diegliukai varsto. Gal sakau, koks nervo uždegimas? Na, bet neprispėliosiu čia  g.gif  turbūt reiks maut pas daktarus. O kaip aš jų bijau  doh.gif

tai kaip tau buvai pas daktarus ka sake , o skausmas lygiai man ir tas pats ,kaip nugulejus rodos nuolat jauicu tempima g.gif
Atsakyti
o man desines rankos raumuo paskauda,kartai net puodeli vos pakeliu,praeina ir vel uzeina iki pat peties,toj rankoj jegos mazai turiu,gali buti sausgysliu uzdegimas arba kakle uzspaustas nervas bet pas gyd dar nebuvau,kai bus visai blogai tada nueisiu.
Atsakyti
Nesiparinkit, tai ne sirdis ir ne infarktas. Infarktas nesitesia dienu dienas. Ir patikekit nieko mirtino cia pa sjus nera. Man net sirdi puse metu skaudejo, ne tik kaire ranka. O darant echoskopija per klaida nustate sirdies defekta, poliklinikoj su pasenusiu aparatu. tai jau save palaidojes buvau o santariskese kaip istyre, pasake kad sveikas ir liepe neieskot ligu, o pagert raminanciu smile.gif bei uzsiimt manksta kas dien.

Zinot dauguma ligu nuo kuriu gydomes bereikalinga chemija yra neteisingai diagnozuotos lengvos vegetacines distonijos, arba neurozes apraiskos. Cia viskas tik nuo nervu, riebaus maisto ir nesportisko gyvenimo budo.
Atsakyti
Sveiki visi, noriu ir as prisisjungti prie jusu , man jau trecias menuo skauda viso kuno raumenis, net ranku, koju pirstus ir net sausgysles kartais, taciau seimos gyditoja i siuos nusiskundimus nereaguoja, pati buvau pas reumatologe, bet kadangi skausmai buvo tik menuo , tai jokiu tyrimu nedare.(tik del Raudonosios vilkliges)Nebezinau nei kuo gyditis nei kur kreiptis.Gal jau apsilanke pas gyditojus, nes matau, kad rasyta pries Naujuosius, gal turesite ir man geru patarimu.
Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as ir su tom paciom problemom.Jau rasiau ir sirdies skyrelyje,kad skauda kaire ranka ,peti,maudimai sirdies plote.Yra nustatyta ,kad su stuburu negerai ,todel tas nervas ir eina visur ,duoda skausmus.Sirdi beje tyriausi,rado prolapsa,kuris nekenkmingas.Bet daugiausiatai nervai ,na ir kaip pas mane ,isvarza 7 slanksteli .Bet cia medicina nieko nedaro,lieka tik manksta, masazai ,na ir vaistai.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Man irgi dažnai skauda petį, kiek sunkiau ką panešus, lyg tai susilpnėja rankų stiprumas, tempia petį...Neseniai kaklą buvo surakinę, tepiau tepalais, skausmas vis tiek liko, bet kažkaip tai užgulė ausį, taip lyg tempimas kažkoks. Sakau gal koks nervas kakle užsispaudė? Man nustatyta kaklo osteochondrozė ir kelių slankstelių pasislinkimas.Rankos naktimis taip pat tirpsta. Kartais irdienomis mažieji piršteliai aptirpę verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanėja: 09 sausio 2009 - 19:47
atsakymą parašei pati, visos bėdelės nuo tos osteochondrozės, todėl turi kovot su šia liga 4u.gif
Atsakyti