QUOTE(benux @ 2009 01 11, 20:25)
kai atlikinėjau praktiką ligoninėj ėjau pasikonsultuoti pas
angiochirurgus dėl kojų skausmų, galvojau giliųjų venų liga kokia užpuolė, bet ne, su stuburu buvo blogai
klausyk tai gal medeike esi kad praktika ten atlikineji?

as ir gavoju ar nebus cia visai ne kraujegysles o stuburas kur nors ka nors uzspaudes nes kai pekeliu rankas ju nebesimato ir aprimsta skausmas
Papildyta:
QUOTE(xxx37 @ 2009 01 11, 20:35)
Va ir pas mane stuburui kryzelis uzdetas ir vargstu juodai.Atrodo praejau stipru gilumini-taskini masaza ir buvo kazkaip jau tikrai geriau .Bet apturejau stipru stresa ir vel ateme rankas ,galva svaigt pradejo (nezinau,gal irnuo spaudimo) ,kaklas visai nepaslankus.
Na ir sako nervai ,tai kaip nebus tie nervai ,jei galu nebesuvedi .Jaunas zmogus -o kaip meslo kruva.Nesupykit cia as apie save,bet eini pas gydytojus ,o atsakymo vistiek nera.
as pastebejau kad man pablogeja daug labiau po kiekvieno pergyvenimo arba kai nervinuosi labai va vakar apsispykom su mb tai va siandien lauzo kaulus kur tik gali
Papildyta:
QUOTE(Lanėja @ 2009 01 11, 20:11)
Zelda, o kaklo slankstelius tyreisi magnetiniu rezonansu? Gal gali būti rankų skausmas nuo kaklo kokių problemų? Kas dėl kraujagyslių, tai nežinau...
O gal tu daug sportuoji? Šiaip tai man kaklo slankstelių patologija atsirado po avarijos, kai trenkėsi viena mašina į mūsų, bet pasijuto, kai aerobiką neteisingai dariau, neteisingai lenkiau kaklą, darydama prisitraukimus, persistengiau, pradėjo skaudėti kaklą, svaigti galva, elektra po kūną vaikščioti (drebino visą kūną). Kažkaip pakenkiau tarpslankstelinei arterijai...Praėjo tik po poros mėnesių...
ne magnetiniu nesityriau o kuris pavojingesnis magnetinis ar kopiuterine tomografija ir kuris tiksliau padeda kontsatuoti liga gal zinote?man dare galvo kt bet neurologas zadejo daryti dar stuburo jai galvoj nieko neras tai va nerado eisiu stubura ziet...ka tik skaiciau kad gali pasisilinki tarpsklanksteliniai diskai ir gali uzspausti kraujagysles ir sutrikti kraujotaka gal kaip tik man tai ir yra

nea labi sportot nemegstu matyt del to ir eu tizena ,senais laikais kai sportavau savijauta buvo tai

bet kaip tam vel prisiversti,beje kelis kart sportavau ir manu kaip pradziai persistengiau bet tai buvo mazdaug pries 3men,taip ir man buvo kaip elektra pereitu per galva ,bet ne per visa kuna...