Jei netyčia užsitepat per daug Capsicam ar kokio raudono Histalgan,deginimui nuimti patepkit tą vietą aliejum (saulėgrąžų,alyvuogių,kūdikišku,nesvarbu).Ir šiaip,reikia atsargiai juo teptis,nes gali iššaukt alerigiją (aš po capsikamo sutinau visa,kaklas,veidas,ir šiaip visa
)

QUOTE(varna45 @ 2009 02 02, 18:15)

Baikit juokus. Pavojinga tik tai, kas yra be saiko ir bet kaip.

Nepavojingas joks sportas jei su protu, o su mūsų stuburo ir sąnarių susirgimais viską reikia daryti ypatingai atsargiai.
kai buvu "Kardiolitoj" , tai terapeutė sakė, kad su joga reikia atsargiai, jei yra išvaržų.
Sveikos
man irgi pradejo skaudet sirdies vietoj ir kaire ranka. bet buna praeina, ir vel skauda
tikriausiai nuo nervu, sipna nervu sistema
o gal koks raumuo.. buvau pas daktarus, visi tyrimai geri, sirdis sveika. tik spaudimas zemas, silpna buna.. bet tas skausmas ..
skaiciau cia yra kam panasiai buve, ar praejo? kaip gydetes? as geriu bio magni, bio kali, raminancius... pas daktarus jau nebesinori eit, nes visi tik ir sako kad ieskau ligu. Bet man nuo to neramiau

man irgi pradejo skaudet sirdies vietoj ir kaire ranka. bet buna praeina, ir vel skauda

Maniskiui nuo kovo menesio prasidejo kazkokios neitiketinos istorijos. Kazkada buvo neapsiles varzybu metu pasitempes raumenis nuo ko kilo siaubingas nervo uzdegimas. Po to viskas lyg aprimo o pavasari prasidejo sono skausmai, tai viena diegia, tai kita. Sia vasara vel pasikartojo, dabar jau net nebejuokinga, skaudet eme desini sona, keliavo skausmas per visus sonkaulius, paskui prasidejo sedmeninio nervo uzdegimas, dabar ziauriai skauda krutine - krutinkaulio vietoje, maudzia visa koja. Tyrimu kruva padarytu, laukia dar MR, rentgenograma. Man idomu ar yra kam pasitaikes panasus atvejis, kai vaistai beveik neveikia, visa laika skauda.