Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Panevėžyje ir jo rajone

Norėčiau patarimų ir pasiūlymų dėl maisto. Šventės vietą turime, bet reikia išsirinkti maisto tiekimą. Kiek žinau variantų, tai Žara, KafenHauz, Šermutas. Rašiau Smėlynės restoranui, bet atrodo brangoka - 40 žm. 2875 Lt + 639 Lt indų nuoma. Nelabai gaudausi dar kainose, bet man atrodo brangoka g.gif Nors padalinus, gal ir normalu 90 LT žmogui, tačiau be gėrimu ir desertų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 23 balandžio 2013 - 23:55
Sveikos panevežietės,

Ką galėtumete pasakyti apie Rojūnų dvarą ir Dainiaus sodybą? Ar yra šventusių? 4u.gif
Atsakyti
Padekita apsispresti kas tai: lietuviskas mentalitetas ar paslaugu/aptarnavimo sferos Lietuvoje ypatumai?

Jau ne pirma karta su tuo susiduriu, taciau si karta teko ismeginti tai savo kailiu. Kaip zinnia, praita penktadienis labai smagiai atsventeme nuostabiausia diena mano gyvenima, esu laiminga, taciau gi negali buti viskas taip puikiai (mirkite pavyduoliai) ☺
Savo sventei siuvausi balta ilga suknele Vilniuje garsiame salone Vamp. Na, tiesiog man patiko ir salygos pasirode visai patogios: siuniesi suknele sau, o veliau uz tam tikra suma palieki savo suknele salonui – vadinamoji PIRMOJI NUOMA. Is pradziu viskas vyko puikiai, zmones pazystami, ne karta esame bendrave, taciau tik verslo reikalais. Si karta as tapau Ju kliente. Atejus I pirmaji sukneles primatavima, kaip ir budinga nuotakoms, supratau, kad suknele man nepatinka, taciau savininkas nesuskubo nieko paaiskinti , nei kas bus daroma, kad cia pradinis vaizdas, kad taip nebus (zodziu lyg ir suprantami dalykai, taciau kai tampi nuotaka, jie automatiska tampa nebelogiski). Tai mazu maziausiai buvo keista, juk galejau apsisukti ir iseiti, taciau nepasimeciau ir pati pradejau klausineti, kaip irk as bus, pati pradejau siulyti ivairius dalykus, nors mano manymu, tai turetu daryti paslauga teikiantys asmenys.
Taciau didziausia soka patyriau siandien, ka nuo mano didziausios gyvenimo sventes praejo vos 3 darbo dienos. Atsiemant suknele salono savininkas akcentavo, kad suknele galite grazinti jums patogia diena savaites eigoje (tai girdejo mano sesuo, kuri su manimi atejo atsiimti sukneles). Kadangi vestuviu diena mus uzklupo lietus, mes u vyru norejome pratesti fotosesijos malonumus ir susitarti su salonu, kad suknele mes grazinsime siek tiek veliau, taciau skambucio is Vamp salono sulaukiau primiau nei paskambinau jiems pati. Buvo gana smagu, isvysti uzrasa Vamp savo telefone, nes maniau, kad bus maloniai pasiteirauta ar viskas gerai praejo, busim pasveikinti sukurus seima ir galu gale bus paklausta ar suknele tikrai atitiko sumoketus pinigus ir ar niekas nesuplyso ir nenutruko, taciau vietoj to sulaukiau NETIKETO kaltinimo. Pirmieji zodziai buvo “ Jus veluojate atiduoti suknele!” ganetinai pakiliu tonu. Bandziau aiskinti, kad kaip tik siandien buciau skambinusi, nes noretume siek tiek ilgiau tureti suknele ir grazinti ja kitos savaites pradzioje, o I rageli isgirdau “Man nerupi Jusu vidiniai reikalai, cia yra verslas ir mes per jus prarasime savaitgali ,per kuri mes galetume isnuomuoti sia suknele”. Bandziau mandagiai tartis del papildomu pinigeliu sumokejimu, kad dar kelias dienas galetume sia suknele pasiliti, taciau pasnekovas I kalbas nesileido, tik kalbejo jog mes ju nuvyleme, kad taip daryti negalima, kad per mus jie praranda pinigus. Zodziu, tai buvo maloniausias vestuviu sveikinimas, kuri teko girdeti!
Koks mano nuosprendis? PASILIKAU SUKNELE SAU!!! Kadangi sukneles rankovytes vos uzsidejus sugebejo atplysti, dar priedo issiderejau kad jie jas sutvarkytu, nes kaip ir jie tai privaletu padaryti, na bent jau cia su manimi niekas nesigincyjo, tai vis sis tas.
Nors man pries tai kelios mano nuotakos kalbejo apie siame salone vyraujancias nuotaikas, negalejau patiketi kol nepatyriau savo kailiu. Kol siame salone siuniesi suknele, su tavim pakankamai maloniai yra bendraujama, nors ir nerodomi jokie jausmai ir net nesikeicia veido grimasos, taciau vis islenda tokie nemalonus dygliai, kurie apkartina dziugia nuotaika po tokios grazios sventes.
Ko gero kitose salyse (apart sovietmecio laiku paliestas salis), nuotakos yra kvieciamos isgerti arbatos, perziurimos nuotraukos ir taip toliau, bent jau tiek zinau is draugiu, kurios turejo panasias sventes uzsienyje, kalbu.
Zodziu liudna, kad taip yra…. Jei as taip kalbeciau po vestuviu su savo klientais – uzsakovu as netureciau……
Atsakyti
Sveikos Super jaunosios :0 nezinau galbut jau yra panasi tema, taciau nieko nerandu su info apie Panevezio viesbucius, renkames Romantic viesbuti ir noreciau jau ten sventusiuju atsiliepimu jeigu galima..
Atsakyti
Labukas 4u.gif gal pasikartosiu, bet gal kas yra svente vestuves burbiskiu dvare? kaip ten su kainomis?
Atsakyti
Nors mūsų vestuvės negreit, bet ruošiamės atsakingai smile.gif Renkamės vietą, kurioje norėtume švęsti, reikia su miegamom vietom. Deja, kaip žinia, mūsų regione, nėra labai daug iš ko pasirinkti, renkamės iš šių: Nikolajevka, Pas Rapolą, Rojūnų dvaras, Paliūniškio dvaras, Pas Stasį, Dainiaus sodyba. Reikia apie 50 miegamų vietų, vestuvės vyks vasarą. Ką patartumėte, kokie atsiliepimai švenčiant vestuves?smile.gif Ir ypatingai: kokios maždaug kainos? Nes kolkas nesinori teirautis, kai vestuvės dar taip negreit. Kai kurias šventes teko švęsti šiose sodybose, bet su vestuvėm vėl kitaip smile.gif Maisto ir gėrimų iš sodybos irgi nenorėsim pirkti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif vestuves galvojam daryti gan kuklias: oficiali ceremonija, o po to fursetas. taigi, gal zinot kur panevezy ar netoli panevezio butu galima tai uzsisakyt? gal yra teke susidurt ar girdejot atsiliepimu apie Smiltynes sodyba netoli Berciunu?
Atsakyti
QUOTE(abrame @ 2013 08 14, 14:14)
ar girdejot atsiliepimu apie Smiltynes sodyba netoli Berciunu?


maistas ten tragiškas

žiūrint kiek pinigėlių galite sau leisti, rekomenduočiau Bistrampolio dvarą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvaigždžiukė: 14 rugpjūčio 2013 - 13:22
QUOTE(Kašmyras @ 2013 08 08, 20:19)
Nors mūsų vestuvės negreit, bet ruošiamės atsakingai  smile.gif Renkamės vietą, kurioje norėtume švęsti, reikia su miegamom vietom. Deja, kaip žinia, mūsų regione, nėra labai daug iš ko pasirinkti, renkamės iš šių: Nikolajevka, Pas Rapolą, Rojūnų dvaras, Paliūniškio dvaras, Pas Stasį, Dainiaus sodyba. Reikia apie 50 miegamų vietų, vestuvės vyks vasarą. Ką patartumėte, kokie atsiliepimai švenčiant vestuves?smile.gif Ir ypatingai: kokios maždaug kainos? Nes kolkas nesinori teirautis, kai vestuvės dar taip negreit. Kai kurias šventes teko švęsti šiose sodybose, bet su vestuvėm vėl kitaip smile.gif Maisto ir gėrimų iš sodybos irgi nenorėsim pirkti.



Norint užsisakyti norimą sodybą - jau pats laikas rinktis 4u.gif
1. Nikolajevka - manau nebus problemų tiek dėl vietos 50 žm tiek dėl maisto. Jie puikiai gamina thumbup.gif

2. Pas Rapolą - paliko blogą įspūdį.... Buvo mūsų svečių 50 , susėdome prie vestuvinio stalo ir atėjo iki mūsų kalbos, kad tik 20 vt nakvynei. žodžiu, jaunoji stresuot pradėjo... tai pusę svečių susiorganizavo transportą naktį. Sargas atnešė patalus, bet juos pamačius miegojau užsimetus striukyte... tai buvo prieš 2 metus. dabar gal jau pasikeitė... Tiesa - aplinka superinė, maistą su kavine tarsitės patys.

3. Paliūniškio dvaras - taip pat 50 svečių tikrai nemiegos dviviečiuose kambariuose. Kambariai 5-viečiai, 6-viečiai, ir 10 vt - divaukštės lovos (nebent jau jas per pus nupjovė) jie į virtuvę svetimų neįsileidžia schmoll.gif su savu maistu ne.

4. Dainiaus sodyba - puiki vieta, maistą taip pat renkatės (man asmeniškai Gazelė - ir gražiai ir skaniai patiekia)

Pas Stasį?? - nežinau tokios sodybos...
Tokia mano patirtis 4u.gif

Atsakyti
Sveikos!

Gal netyčia žinote ką nors ar esate kažką girdėjusios apie sodybą 'Žalioji' Panevėžio rajone? Iš anksto dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2013 08 25, 16:14)
Sveikos!

Gal netyčia žinote ką nors ar esate kažką girdėjusios apie sodybą 'Žalioji' Panevėžio rajone? Iš anksto dėkui  rolleyes.gif


Mano net dveji draugai atsakė tą sodybą, buvo rezervavę vestuvėms. Atsiliepimų intere daug, pagooglinkit. Kad maistas prastas, mažajam pastate mažai vietos, nebent žmonių kokį 25. Pačiai neteko švęsti, tačiau lankiausi ten kitais dalykais, mažajam pastate 40 žm. buvo susodinta - tai vietos šokiam nebebuvo...
Kaip su naujuoju pastatu - nežinau...
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turite atsiliepimu apie Bistrampolio dvara? Labai domina bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti