Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Panevėžyje ir jo rajone

O muzikantai zaidimus kokius veda?
Atsakyti
na kadangi mes buvom prašę, jog žaidimų daug nebūtų, nes piršliai loterijų buvo sugalvoję, tai tik įeinant liepė malkas kapot , vaikus vystyt, iš žirnių kapeikas rinkt... , o baliuje dainuoti, į klausimus atakinėti, na mįsles, šokių dsalėj jaunikį atpažinti, po to jaunają, segtukus nuo pamergių rankiot, šokant apibėgti traukinuku visą kavinę.. manau turi ir daugiau ką passiruošę, bet reikuia su jais tartis, ko norit o ko ne.
Atsakyti
Mes irgi daug nenorim - tegul prajudina siek tiek ir bus gana! Reiks siandien jiems pasiskambint ir pakalbet!
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 04 29, 21:03)

skaiciau, ir deja neradau nieko... poster_offtopic.gif ryt jau vestuves,o mes (kartu ir jaunieji) nezinom kur vaziuoti i gamta, prognozes lyg ir nelis..bet galvojam i burbiskiu dvara (lyg tulpiu zydejimo svente sekmadieni, ne ryt) arba i j.vaizganto-tumo muzieju-svirna vaziuoti ustrones kaime. zodziu nezinom kur detis, o laisvas turim 2 valandas... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juree: 06 gegužės 2005 - 20:57
na va aš jau nuotraukas turiu, tik kažkaip neįsikelia jos. sad.gif turim ir muzikantus pagavę nuotraukoj, paprastia trodo, o ten smagumo kokio buvo. smile.gif
Atsakyti
Kaip idomu butu pamatyt jusu vestuviu foto clap.gif
Laukiu nesulaukiu kol isikels!!!!
Pas mus tai visiskas pinigu stygius - tai visai sustojau planuot. Viska buto remontas suryja... sad.gif Nebezinau ka bedaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 05 04, 15:58)
vat muzikantų koordinatės 861745654 vardas Egidijus.
O nedos salonas yra kniaudiškių gatvės, lygtais 7 name. žodžiu netoli iki.

jeigu ne paslaptis, kiek muzikantam mokėjote?
Atsakyti
na tikslios kainos negaliu pasakyti, nes jie šokie tokie mūsų pažįstami, bet vyras man atrodo 600 mokėjo ir dar po baliaus lauktuvių daug daug įdėjom smile.gif o kiek jūsų prašė?
Atsakyti
Mums pasiule dar vienus fotografus, jie is Ukmerges, kaina 400 Lt + 50 Lt keliones islaidoms. Tai dabar net nebezinau kuriuos imt g.gif
Atsakyti
na nenoriu įkalbinėt, bet man,. ,po vestuvių tokį įspūdį paliko, jog atrodo geresnių nebūna smile.gif ir iš namų išlydėjo su saksofonu ir armonika, ir salėj geriausia aparatūrą turėjo, o sakmbesys, kaip geram koncerte buvo, kol valgėm, tai vedėjas kaip Zavaliauskas pokštus skaldė. na man jie šaunūs. vat pridedu jų foto, aišku, jie paprasti, bet šaunūs. smile.gif
Atsakyti
vat jie
Atsakyti
Jauciu, kad pasitikesiu tavim! biggrin.gif Jei jau taip juos giri, tai gal ir mums reiks ju paprasyt, kad pas mus grotu!
As taip vis neapsisprendziu... unsure.gif
Atsakyti