Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(Activia @ 2007 10 17, 12:01)
Pas mane irgi tas pats. Vienu metu maistą labai derinau, atsisakiau šokolado - ir nieko, viskas taip pačiai buvo..Vienintelį kartą oda buvo susitvarkiusi, kai dukrą pagimdžiau, metus laiko oda ideali buvo. Paskui vėl tas pats. Hormonus tyriausi - viskas ok, bet vistiek man atrodo, kad čia su hormonais  susiję...

Greičiausiai su hormonais, bet koks tada jau skirtumas jei nėra gydymo?
Atsakyti
Man mane irgi riebi veido oda ir dar poros issipletusios. Iki brendimo, kaip ir visu vaikuciu, buvo grazi lygi. Tiesiog manau, kad pas ka reibi oda - riebalu liaukos aktyvesnes, pas ka sausa - maziau aktyvios. Bet tikiu, kad kazkokiais tais budais imanoma reguliuot ju aktyvuma.

Mano oda dar ir jautri, tai dar padidina tikimybe isberti. O mityba, manau kazkiek turi itakos. Mane, pvz, labiau isgero po kokio savaitgalio, kada tenka isgerti, kelias dienas daugiau pavalgius sokolado..

Manau, kad jei susireguliuociau mityba ir naudociau tinkamas priemones, pagerinciau odos bukle. Juk vienu zmoniu ji vienokia, maziau reikia prieziuros, kitiems gal daugiau reikia prieziuros plaukams, treti gal ligoms neatsparus. O mums, turincioms problemine oda, daugiau reikia jai demesio skirti.

Tikiu, kad mityba gali pagerinti situacija, bet manau reikia bent kelis menesius palaukt, nes juk pakoregavus miytba, daug procesu ir organizme keiciasi, bet is pradziu valosi slakai, o kaip ziniai, daugiausiai per oda.

Beda, kad vis tik zadu zadu, bet turbut viena karta imsiu, ir padarysiu, ir pati pamatysiu, ka man tai duoda biggrin.gif
Atsakyti
Man inkstirai atsiranda tik ant nosies, visur kitur oda sausoka. Pastebejau, kad ju padaugeja jei valgau daug saldaus maisto. Bet ir tai ne visada. Nes vienu metu labai sveikai maitinausi, sportavau, bet oda vis tiek nebuvo super lygi ir skaisti.Isdygdavo spuogeliu ar inkstiru. O siaip darausi pylingus, nors jie neisnaikina inkstiru. Arba garinu veida.
Atsakyti
Išbandžiau turbūt beveik visus Lietuvoje esančius pleistriukus nuo inkštyrų ir galiu drąsiai pasakyti - man nė vienas nepadėjo. Vieni daugiau jų ištraukdavo, kiti mažiau, bet nė karto visiškai jais patenkinta nelikau verysad.gif .
Atsakyti
Juliux,o kokius tu pleitrus bandei, as tai zinau tik nivea? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2007 10 22, 15:02)
Juliux,o kokius tu pleitrus bandei, as tai zinau tik nivea? g.gif

na dar droge yra tokie uz 6 lt. irgi niekam tike ir dar kazkokie seniau buvo, bet dabar jau ju nebera. aisku irgi visai nieko gero. bent jau man jie neistrauke nei vieno inkstiro. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva Roza @ 2007 10 22, 15:19)
na dar droge yra tokie uz 6 lt. irgi niekam tike ir dar kazkokie seniau buvo, bet dabar jau ju nebera. aisku irgi visai nieko gero. bent jau man jie neistrauke nei vieno inkstiro.  verysad.gif

o man tie pleistriukai is drogo visai nieko, klijuoju po juodojo purvo kaukes, tai kokia 60proc pasalina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2007 10 22, 16:40)
o man tie pleistriukai is drogo visai nieko, klijuoju po juodojo purvo kaukes, tai kokia 60proc pasalina  rolleyes.gif

kokia tu laiminga, kad tau padeda. smile.gif
Atsakyti
niu, jei leisite, ir as pasisakysiu sia tema blush2.gif

Tiva, visokie spuogeliai, inkstirai ir giluminiai spuogai pas mane nuo vaikystes buvo... Vienintelis laikas, kai turejau svaria savo veido oda, tai buvo mazdaug nuoi 17 iki 19, kol geriau kontraceptines tabletes Diane-35. Del ju irgi noriu perspeti: atsargiai!!! lens.gif nes as poju daaaaaaug problemu turejau, kai meciau.

Taigi, greiciausiai mano spuogeliai vis delto nuo hormonu. Bet kas jiems tik nedaryta doh.gif

Ir specialus vaistai naudoti (kuriuos vaistinese gamina), ir mitybos derinimas, ir kosmetine chemija... niekas nepadeda. Kovoju su jais jau beveik 4 metai ir nematyti jooookio rezultato. "valiausi" organizma ir is vidaus su detox-kit. Gydytoja perspejo, kad pradzioje atsiras spuogeliu daugiau, nes tai bus zenklas "valo"!!! taip , atsirado ju daugiau! bet ir pagerus detox-kit visa kursa, ir baigus kursa, ju taip ir nesumazejo blink.gif

veido valymu paniskai bijau ir isvis prie spuogu nelendu, nors buvo mintis isbandyti, bet kazkaip man atrodo, kad pinigai i bala. Nuejau pas odos gydytoja Kauno gatveje, Vilniuje, kur odos klinika ta yra, tai gydytoja man pasake: pirmiausia padarysim valyma klinikoje nemokamai, o po to reguliariai pylingus mano klinikoj, vienas apie 150lt kainuoja! g.gif tada paeme nuo palanges reklamini lapeli, nu skirta zymeti kam nors ir sako nusipirk situ vaistui. Brangus, bet gal pades, o siaip spuogu turesi tol, kol turesi menesines. Kitaip tariant, gali apmazinti, bet tik per klimaksa turesi svaria oda blink.gif ka galvot?

Tada vel grizau prie gydymo is vidaus, tuo labiau kad neturiu menesiniu ir jauciuosi kartais nebe moterim, pamirstu kas tas yra. ciklas pas mane labai ivairus, bet taip nuo 40 iki 60 dienu. Pasirodo prolaktino (hormono) dviguba norma, bet gydymo dar niekas nepaskyre, nes cia irgi ilga istorija... Ginekologas nusiunte pas endokrinologa, o tas pas neurologa, o tas i santariskes ir nei vienas negydo!!!! doh.gif

Tai vienintele viltis, kad spuogai ir aisku padidejes plaukuotumas sumazes, kai mane kas nors nuspres pagaliau gydyti nuo prolaktino. |Dekui uz demesi, issikroviau kaip reikalas smile.gif bukite atsargios su medikais ir kontraceptikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2007 10 23, 12:18)
niu, jei leisite, ir as pasisakysiu sia tema  blush2.gif

Tiva, visokie spuogeliai, inkstirai ir giluminiai spuogai pas mane nuo vaikystes buvo... Vienintelis laikas, kai turejau svaria savo veido oda, tai buvo mazdaug nuoi 17 iki 19, kol geriau kontraceptines tabletes Diane-35. Del ju irgi noriu perspeti: atsargiai!!!  lens.gif nes as poju daaaaaaug problemu turejau, kai meciau.

Taigi, greiciausiai mano spuogeliai vis delto nuo hormonu. Bet kas jiems tik nedaryta  doh.gif

Ir specialus vaistai naudoti (kuriuos vaistinese gamina), ir mitybos derinimas, ir kosmetine chemija... niekas nepadeda. Kovoju su jais jau beveik 4 metai ir nematyti jooookio rezultato. "valiausi" organizma ir is vidaus su detox-kit. Gydytoja perspejo, kad pradzioje atsiras spuogeliu daugiau, nes tai bus zenklas "valo"!!! taip , atsirado ju daugiau! bet ir pagerus detox-kit visa kursa, ir baigus kursa, ju taip ir nesumazejo  blink.gif

veido valymu paniskai bijau ir isvis prie spuogu nelendu, nors buvo mintis isbandyti, bet kazkaip man atrodo, kad pinigai i bala. Nuejau pas odos gydytoja Kauno gatveje, Vilniuje, kur odos klinika ta yra, tai gydytoja man pasake: pirmiausia padarysim valyma klinikoje nemokamai, o po to reguliariai pylingus mano klinikoj, vienas apie 150lt kainuoja!  g.gif  tada paeme nuo palanges reklamini lapeli, nu skirta zymeti kam nors ir sako nusipirk situ vaistui. Brangus, bet gal pades, o siaip spuogu turesi tol, kol turesi menesines. Kitaip tariant, gali apmazinti, bet tik per klimaksa turesi svaria oda  blink.gif ka galvot? 

Tada vel grizau prie gydymo is vidaus, tuo labiau kad neturiu menesiniu ir jauciuosi kartais nebe moterim, pamirstu kas tas yra. ciklas pas mane labai ivairus, bet taip nuo 40 iki 60 dienu. Pasirodo prolaktino (hormono) dviguba norma, bet gydymo dar niekas nepaskyre, nes cia irgi ilga istorija... Ginekologas nusiunte pas endokrinologa, o tas pas neurologa, o tas i santariskes ir nei vienas negydo!!!!  doh.gif

Tai vienintele viltis, kad spuogai ir aisku padidejes plaukuotumas sumazes, kai mane kas nors nuspres pagaliau gydyti nuo prolaktino. |Dekui uz demesi, issikroviau kaip reikalas smile.gif bukite atsargios su medikais ir kontraceptikais  4u.gif

perskaiciau viska. smile.gif patarti nieko neiseina, nes ziuriu problema rimta. laikykis, gal atsiras koks gydytojas kuris tave pagydys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2007 10 23, 11:18)
Tiva, visokie spuogeliai, inkstirai ir giluminiai spuogai pas mane nuo vaikystes buvo... Vienintelis laikas, kai turejau svaria savo veido oda, tai buvo mazdaug nuoi 17 iki 19, kol geriau kontraceptines tabletes Diane-35. Del ju irgi noriu perspeti: atsargiai!!!  lens.gif nes as poju daaaaaaug problemu turejau, kai meciau.
Tada vel grizau prie gydymo is vidaus, tuo labiau kad neturiu menesiniu ir jauciuosi kartais nebe moterim, pamirstu kas tas yra. ciklas pas mane labai ivairus, bet taip nuo 40 iki 60 dienu. Pasirodo prolaktino (hormono) dviguba norma, bet gydymo dar niekas nepaskyre, nes cia irgi ilga istorija... Ginekologas nusiunte pas endokrinologa, o tas pas neurologa, o tas i santariskes ir nei vienas negydo!!!!  doh.gif
Tai vienintele viltis, kad spuogai ir aisku padidejes plaukuotumas sumazes, kai mane kas nors nuspres pagaliau gydyti nuo prolaktino. |Dekui uz demesi, issikroviau kaip reikalas smile.gif bukite atsargios su medikais ir kontraceptikais  4u.gif

o tu jau esi tikra, kad viskas nuo prolaktino?dareisi hormonu tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 10 23, 13:29)
o tu jau esi tikra, kad viskas nuo prolaktino?dareisi hormonu tyrimus?

taip, tyrimai daryti. prolaktinas 924, o norma 498 berods... tai man konkreciai niekas nesake, kad nuo prolaktino (nes visi gyd. kalba skirtingai ir nei vienas nepasako konkreciai unsure.gif ), nu bet jau kai niekas nepadeda ir tiek laiko, tai dedu visas viltis, kad kas nors pasikeis kai issigydysiu ji, nes sakau paumejo mano beda, kai baigiau gerti kontraceptines, o tada ir prasidejo visi mano prolaktinai ir t.t. doh.gif

ginekologe sake, kad gali but nuo uztersto organizmo dar spuogai. ji isitikinusi, kad zandus tarkim beria, nes yra uzterstas skrandis, smakra nes uzterstos kepenys... bet kazkaip su tuo organizmo valymu ji manes neitikino, poveikio grynas nulis.

ginekologe sake kad prolaktinas yra neurologo problema, nes tai zenklas apie negeruma smegenyse, o neurologas sako, kad visi hormonai yra endokrinologo reikalas, o endokrinologas vel siuncia pas ginekologa, nes jo reikalas tik skydliauke (pas mane ir ant jos guzas tokio dydzio kaip ji pati) nu ir lakstau nuo vieno pas kita doh.gif
Atsakyti