niu, jei leisite, ir as pasisakysiu sia tema
Tiva, visokie spuogeliai, inkstirai ir giluminiai spuogai pas mane nuo vaikystes buvo... Vienintelis laikas, kai turejau svaria savo veido oda, tai buvo mazdaug nuoi 17 iki 19, kol geriau kontraceptines tabletes Diane-35. Del ju irgi noriu perspeti: atsargiai!!!

nes as poju daaaaaaug problemu turejau, kai meciau.
Taigi, greiciausiai mano spuogeliai vis delto nuo hormonu. Bet kas jiems tik nedaryta
Ir specialus vaistai naudoti (kuriuos vaistinese gamina), ir mitybos derinimas, ir kosmetine chemija... niekas nepadeda. Kovoju su jais jau beveik 4 metai ir nematyti jooookio rezultato. "valiausi" organizma ir is vidaus su detox-kit. Gydytoja perspejo, kad pradzioje atsiras spuogeliu daugiau, nes tai bus zenklas "valo"!!! taip , atsirado ju daugiau! bet ir pagerus detox-kit visa kursa, ir baigus kursa, ju taip ir nesumazejo
veido valymu paniskai bijau ir isvis prie spuogu nelendu, nors buvo mintis isbandyti, bet kazkaip man atrodo, kad pinigai i bala. Nuejau pas odos gydytoja Kauno gatveje, Vilniuje, kur odos klinika ta yra, tai gydytoja man pasake: pirmiausia padarysim valyma klinikoje nemokamai, o po to reguliariai pylingus mano klinikoj, vienas apie 150lt kainuoja!

tada paeme nuo palanges reklamini lapeli, nu skirta zymeti kam nors ir sako nusipirk situ vaistui. Brangus, bet gal pades, o siaip spuogu turesi tol, kol turesi menesines. Kitaip tariant, gali apmazinti, bet tik per klimaksa turesi svaria oda

ka galvot?
Tada vel grizau prie gydymo is vidaus, tuo labiau kad neturiu menesiniu ir jauciuosi kartais nebe moterim, pamirstu kas tas yra. ciklas pas mane labai ivairus, bet taip nuo 40 iki 60 dienu. Pasirodo prolaktino (hormono) dviguba norma, bet gydymo dar niekas nepaskyre, nes cia irgi ilga istorija... Ginekologas nusiunte pas endokrinologa, o tas pas neurologa, o tas i santariskes ir nei vienas negydo!!!!
Tai vienintele viltis, kad spuogai ir aisku padidejes plaukuotumas sumazes, kai mane kas nors nuspres pagaliau gydyti nuo prolaktino. |Dekui uz demesi, issikroviau kaip reikalas

bukite atsargios su medikais ir kontraceptikais