sveikos merginos ar tiesa kad inkstiru padaugeja nuo sokolado,cipsu????
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 10 12, 15:10)
Taip labai maistingi, nes turi daug aliejų...
jie labai baltymingi, ir ju per daug negalima

Tai kaip ten su ta kauke,galu gale?Tirpdo inkshtirus,ar netirpdo?

QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 14, 10:03)
sveikos merginos ar tiesa kad inkstiru padaugeja nuo sokolado,cipsu????
Čia individualu. Bet kaip man sakė 2 dermatolgės ir kelios kosmetologės - mano odai maistas įtakos neturi. Žinau, daug kas sako valyk žarnyną ir turėsi skaisčią odą. Mano atveju tai netinka - ar sveikai maitinuosi, ar šokoladą valgau - poros kemšasi tap pat.
QUOTE(Nili @ 2007 10 16, 13:46)
Čia individualu. Bet kaip man sakė 2 dermatolgės ir kelios kosmetologės - mano odai maistas įtakos neturi. Žinau, daug kas sako valyk žarnyną ir turėsi skaisčią odą. Mano atveju tai netinka - ar sveikai maitinuosi, ar šokoladą valgau - poros kemšasi tap pat.
tai kokia pas tave liga?
QUOTE(krikstole @ 2007 10 16, 14:55)
tai kokia pas tave liga?

QUOTE(Nili @ 2007 10 16, 16:46)
jeigu tik riebi veido oda...faktas kad susijusi su mityba.....
QUOTE(krikstole @ 2007 10 17, 09:44)
daugiau su hormonais, nei su mityba.
o nuo ko priklauso hormonu veikla? ar turi tam itakos isoriniai kazkokie veiksniai?
QUOTE(krikstole @ 2007 10 17, 12:27)
o nuo ko priklauso hormonu veikla? ar turi tam itakos isoriniai kazkokie veiksniai?
sunku pasakyti, bet juk prasideda viskas per brendima.
QUOTE(krikstole @ 2007 10 17, 08:44)
O jei nėra skirtumo ką valgau? Juk išbandžiau, tai kaip susiję su mityba? Hormonus tyriausi, viskas gerai. Skydliaukę irgi tyriausi. Tai kokia dar gali būti priežastis? Aš tiesiog susitaikiau su tuo, kad riebi oda kemšasi ir nieko nepakeisi. Juk vieni žmonės gerai mato, kiti - ne, vienų dantys sveikesni, kitų - prastesni ir t.t. O aš gavau riebią odą, todėl labiau prižiūrėt tenka

QUOTE(Nili @ 2007 10 17, 12:50)
O jei nėra skirtumo ką valgau? Juk išbandžiau, tai kaip susiję su mityba? Hormonus tyriausi, viskas gerai. Skydliaukę irgi tyriausi. Tai kokia dar gali būti priežastis? Aš tiesiog susitaikiau su tuo, kad riebi oda kemšasi ir nieko nepakeisi. Juk vieni žmonės gerai mato, kiti - ne, vienų dantys sveikesni, kitų - prastesni ir t.t. O aš gavau riebią odą, todėl labiau prižiūrėt tenka 

Pas mane irgi tas pats. Vienu metu maistą labai derinau, atsisakiau šokolado - ir nieko, viskas taip pačiai buvo..Vienintelį kartą oda buvo susitvarkiusi, kai dukrą pagimdžiau, metus laiko oda ideali buvo. Paskui vėl tas pats. Hormonus tyriausi - viskas ok, bet vistiek man atrodo, kad čia su hormonais susiję...