Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(Jantra @ 2008 04 03, 11:37)
Ale kaip čia jums įdomiai sekasi, su ta kauke biggrin.gif  Man net nesitiki, bet  jau tiek vienodų atsiliepimų g.gif  Man tai, labai lengvai nusiplauna, kaip ir visos smile.gif

gal perdaug uzsitepiau g.gif rasoma plonu sluoksniu..nu ..gal ten pas mane nebuvo plonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 03, 11:37)
Ale kaip čia jums įdomiai sekasi, su ta kauke biggrin.gif  Man net nesitiki, bet  jau tiek vienodų atsiliepimų g.gif  Man tai, labai lengvai nusiplauna, kaip ir visos smile.gif

drinks_cheers.gif na ir as nelabai suprantu, kodel tos pacios kaukes toks skirtingas poveikis. Man ji nusiplauna bene lengvaiusiai is visu turetu veido kaukiu. Gal jus tepat labai stora sluoksni, ar ka? g.gif Man visiskai nereikia jos trinti nuo veido per jega, nusiplauna vesiu vandeniu labai lengvai ax.gif .
Atsakyti
Man tai visos kaukės neišbūna tokio laikotarpio koks parašytas ant pakuotės... sudžiūna staigiai užtepus... Tai dabar išmasčiau tokį dalykėlį: išsitepu kauke ir maišelį į kelias dalis sukarpytą(kad akių, lūpų ir nosies ertmės neuždengtų) uždedu. Nu tada tai tikrai nesudžiūna lotuliukas.gif , bet nežinau ar veido odai nekenkia unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 04 03, 10:16)
nu va va su nuplovimu sunku biggrin.gif as kartu su sveitikliu ploviau tai tada liuks smile.gif

tikrai labai lengvai nusiplauna ji thumbup.gif gal ne ta daikta naudojat? nes yra tos pacios serijos keletas gaminiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamone @ 2008 04 05, 12:43)
tikrai labai lengvai nusiplauna ji thumbup.gif  gal ne ta daikta naudojat? nes yra tos pacios serijos keletas gaminiu g.gif

drinks_cheers.gif Ir man super-extra lengvai nusiplauna ji.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 04 05, 16:48)
drinks_cheers.gif  Ir man super-extra lengvai nusiplauna ji....  4u.gif

Kazkaip ir man neblogai nusiplauna, kai plaunu, veidas slidokas, bet plaunu plaunu ir nuplaunu g.gif siaip ten parasyta tepti plona sluoksni...
Atsakyti
man ir lengvai nusiplauna:)
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS 4u.gif . NEPYKIT, BET AŠ MANAU, KAD UŽSITEPTI IR NUSIPLAUTI KAUKĘ MES VISOS SUGEBAM, NEREIK DVIEJŲ PUSLAPIŲ RAŠYT smile.gif . GERIAU TOS, KURIOM TA KAUKĖ TIKO IR PATIKO, PARAŠYKIT, AR VALO JI INKŠTIRUS, AR TIK VEIDUKĄ ŠVELNŲ DARO g.gif .
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2008 04 08, 09:38)
SVEIKOS MERGINOS 4u.gif . NEPYKIT, BET AŠ MANAU, KAD UŽSITEPTI IR NUSIPLAUTI KAUKĘ MES VISOS SUGEBAM, NEREIK DVIEJŲ PUSLAPIŲ RAŠYT smile.gif . GERIAU TOS, KURIOM TA KAUKĖ TIKO IR PATIKO, PARAŠYKIT, AR VALO JI INKŠTIRUS, AR TIK VEIDUKĄ ŠVELNŲ DARO g.gif .

good.gif Man ši kaukė labai labai patiko thumbup.gif Tikrai pirksiu dar ne kartą, inkštirai, tai žiūrint kokie,-na man apvalo, ir sutraukia juos, ypatingai geras pojūtis odos po tos kaukės - oda tampa labai lygi, matinė, pašviesėjus ir švelni... wub.gif wub.gif

O apie nusiplovimą kalba ėjo, manau, dėl to, kad išsiaiškint ar čia mes visos diskuotuojam apie tokią pačią kaukę blush2.gif Nes aš kaip supratau ten jų keletas yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie: 08 balandžio 2008 - 10:15
QUOTE(GUTA @ 2008 04 08, 09:38)

Na, net neabejoju, kad jus tai sugebat mirksiukas.gif . Tiesiog, iskilo klausimas, ar kalba eina apie ta pati produkta, todel bandeme issiaskinti, kuri vis delto Propeller kauke yra skirta inkstirams valyti. O jei apie tai diskutuodamos "iseikvojom" net du sios temos puslapius ir kazkam tai taip uzkliuna, tai labai persiprasom 4u.gif

QUOTE(Blondie @ 2008 04 08, 10:07)
good.gif  Man ši kaukė labai labai patiko  thumbup.gif Tikrai pirksiu dar ne kartą, inkštirai, tai žiūrint kokie,-na man apvalo, ir sutraukia juos, ypatingai geras pojūtis odos po tos kaukės - oda tampa labai lygi, matinė, pašviesėjus ir švelni...  wub.gif  wub.gif

Papildydama si posta, pridursiu, kad man labiausiai si kauke patinka tuo, kad labai gerai sutraukia poras ir tikrai po keliu kartu panaudojimo, juodu inkstiriuku kuri laika nematyti, oda buna ypac svelni ir skaisti thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ MERGINUKĖS, KAD MAN NEIŠMANĖLIAI PAAIŠKINOT bigsmile.gif . BANDYSIU IR AŠ JOS IEŠKOT.
Atsakyti
pagaliau sulaukiau ir isbandziau med response biggrin.gif
po pirmo karto sunku ka pasakyt, bet kol kas nenuvyle
tik, kad nuplovus kauke reikejo vel daryt pylinga, nes inkstirai islindo i pavirsiu, tai juos nusveiciau.
tai va ir nezinau, kieno cia didesnis poveikis ar kaukes, ar du kartus daryto pylingo mastau.gif , bet rezultatas tikrai neblogas good.gif
Atsakyti