Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

Sveikutes, o mazu kuri gausit 2 tas kaukes, tai gal butu imanoma perpirkti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 13, 15:43)
Sveikutes, o mazu kuri gausit 2 tas kaukes, tai gal butu imanoma perpirkti? mirksiukas.gif

na siaip tai dvi tas kaukes ir gavau ax.gif bet tikrai neperpardavinejimui, nes ziuriu is kur jos ir vel reiks gaut
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2008 04 13, 16:47)
na siaip tai dvi tas kaukes ir gavau  ax.gif bet tikrai neperpardavinejimui, nes ziuriu is kur jos ir vel reiks gaut

kokia ju kaina litais gaunas?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2008 04 13, 15:51)
kokia ju kaina litais gaunas?

12,9 lt už 50 ml
Atsakyti
bet gal netycia ir daugiau nei 2 kada gausit, butu labai gerai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 13, 16:32)
bet gal netycia ir daugiau nei 2 kada gausit, butu labai gerai wub.gif  mirksiukas.gif

Kodel daugiau nei 2 blink.gif Cia ir daugiau norinciu atsirastu nusipirkti.Tame tarpe ir as mirksiukas.gif Atveztu kas nors kokia deze kaukiu,mygom isgaruotu biggrin.gif Geras biznis butu!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilideka @ 2008 04 13, 17:45)
Kodel daugiau nei 2 blink.gif Cia ir daugiau norinciu atsirastu nusipirkti.Tame tarpe ir as mirksiukas.gif Atveztu kas nors kokia deze kaukiu,mygom isgaruotu biggrin.gif Geras biznis butu!!!! bigsmile.gif

drinks_cheers.gif as tikrai jamciau..
Atsakyti
Aš ir, aš ir blush2.gif blush2.gif . Belba kaip aš jos norėčiau, nes jau nežinau ko griebtis verysad.gif verysad.gif

Jei kas žadat parvežt būūūūūūūūūūtinai mane informuokit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geismas: 13 balandžio 2008 - 20:16
SVEIKUTĖS. MAN IR BŪTŲ NEPROŠAL mirksiukas.gif . O ŽINOKIT MERGINOS, AŠ NUSIPIRKAU TĄ JŪSŲ IŠGIRTĄ PROPELER. MAN JINAI TIKRAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . DAR BANDYSIU GAL IR TOS PAČIOS LINIJOS LOSJONĄ ĮSIGYTI, GAL DAR DIDESNIS POVEIKIS BUS.
Atsakyti
jei kuri cia jus uzsivestumet tai papirktumem greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie pagyrimų "Propeller" kaukei thumbup.gif , tikrai labai faina, po jos veidas švelnus, lygus, bei gražesnis ir skaistesnis wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O aš su tokia inkštirus tirpdančia kauke jau prieš metus buvau susidūrus pas kosmetologę. Ji sakė, kad čia nėra labai nauja, bet Lietuvoj nėra dar paplitę, o tas mechaninis spuogų spaudinėjimas išvis yra atgyvena. Rezultatas tikrai nebuvo stebuklingas, bet inkštirų tikrai apmažėjo ir oda palygėjo. Nors skaudėt visvien skaudėjo, ypač tose vietose kur inkštirų sankaupos toks griaužimas jautėsi. unsure.gif
Vis galvoju, kad reik pakartot tą procedūrą smile.gif
Atsakyti