Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(Mirakles @ 2007 09 09, 12:50)
na negaliu visoms asmeniskai i az parasyti. vytauto pr. 18 - 14 sandelys. "maisto paildai" vadinasi.

Aciu tau labai Mirakles 4u.gif
Atsakyti
nieko dar nezinau, niekur neskambinau. kauke rode vakar, o kaip zinia savaitgaliais nieko neuzsakysi. kaina irgi suzinosiu tik tada jei atves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakles: 09 rugsėjo 2007 - 13:43
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 09, 15:42)
nieko dar nezinau, niekur neskambinau. kauke rode vakar, o kaip zinia savaitgaliais nieko neuzsakysi. kaina irgi suzinosiu tik tada jei atves.

as taip pat laukiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
Na jeigu ta kauke tikrai tokia gera, kaip rode tai as ne tik kad i Kauna bet ir kokia Klaipeda nuvaziuociau del jos. Mirakles jeigu dar ka nors apie ja suzinosi ir kaip ir is kur ja galima gauti parasyk mumis. Bus labai aciukas tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 09 09, 17:53)
Na jeigu ta kauke tikrai tokia gera, kaip rode tai as ne tik kad i Kauna bet ir kokia Klaipeda nuvaziuociau del jos. Mirakles jeigu dar ka nors apie ja suzinosi ir kaip ir is kur ja galima gauti parasyk mumis. Bus labai aciukas tau  mirksiukas.gif

aha mirakles, kai turesi ziniu ar jie gali atvezti ta kauke ar galima isigyti toje vaistineje - rasyk mums iskart smile.gif o jau tada mes, vilnietes, galesi grupuotis ir kazka rimciau pagalvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
niu as irgi noreciau tokios kaukes, nes jau pabodo su nosies inkstirais kovot smile.gif
Atsakyti
labai interesna ir man patapo
Atsakyti
Ir man idomu, tikrai jei kauke gera galima butu ir nuvaziuoti i kauna, o gal Vilniuje yra filialas koks? Nes manau jei kaune uzsakineja tai ir Vilniuje turetu
Atsakyti
as jau padariau uzprasyma surinkti info apie sia kauke NVS salyse smile.gif
Atsakyti
nu pagaliau:) dabar tik rupestis gauti tokia
Atsakyti
Jei gausim panos tai visam gyvenimeliui atsikratysim tu nelaimeliu clap.gif Nu gal ir ne visam bet nereikes ieskot daugiau priemoniu su jais kovot
Atsakyti
va mama man sake geriau ten vaziuoti uzsisakyti. telefonu nelabai, dar pavadinima ne taip uzrasys ar kas dar. reiks vaziuot, bet greiciausiai tas butu koki treciadieni.
Atsakyti