Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(Mirakles @ 2007 09 12, 09:36)
o kodel netikit? juk mokslas juda pirmyn. kas supranta rusiskai tai perskaitys ant tos kaukes parasyta: atveria ir isvalo poras. tai neraso ant jokiu kitu kaukiu. kitur raso sutraukia poras. o nebandzius niekad nedali sakyti reklama.

Kodėl reiktu tikėt? ant daugelio priemonių rašo kad , atveria ,išvalo ir sutraukia poras g.gif ...
Inkštyrai atsiranda dėl vidinių organizmo problemų( sutrikusi medžiagų apykaita, netinkama mityba,dėl kurios pakinta ir sutirštėja odos riebalai, hormoniniai pokyčiai ir t.t).Naivu tikėtis ,kad kaukė pašalins visas šias problemas, ir iš viso kosmetika yra tik pagalbinė priemonė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 09 12, 12:48)
Kodėl reiktu tikėt? ant daugelio priemonių rašo kad , atveria ,išvalo ir sutraukia poras g.gif ...
Inkštyrai atsiranda dėl vidinių organizmo problemų( sutrikusi medžiagų apykaita, netinkama mityba,dėl kurios pakinta ir sutirštėja odos riebalai, hormoniniai pokyčiai ir t.t).Naivu tikėtis ,kad kaukė pašalins visas šias problemas, ir iš viso kosmetika yra tik pagalbinė priemonė. cool.gif

kaip mano jogos mokytojas sake isankstine nuomone trukdo pasiekti daugelio tikslu. todel as linkusi kalbeti tik isbandziusi. mokslas atrado daug nauju gydymo metodu. lazerines operacijas apie kurias anksciau net neitare. tai ko tie inkstirai esantys odoje atrodo toks neitiketinas dalykas? be to ten ir nesake, kad pasalins priezastis, o tik pades kovoti su jais, isvalyti.
Papildyta:
QUOTE(Veila @ 2007 09 12, 12:43)
ai, daug kur atveria poras ir išvalo. juolab poras atveria šildančios kaukės. o toj reklamoj nesakė, dėl kokios sudėties jie taip stebuklingai tuos inkštirus išvalo?
eilinis tiukas ir tiek.

va kokį komentarą pavyko nete išknist apie šią kaukę:

"Очищающая маска аптеки 36.6 с цинком. Хорошо очищает, не сушит.  Недорогая."

nothing special.

na jus mane jau pykdot. ten ne reklama buvo. gydytojo kabinete dare ta procedura. keistokos jus esat. niekad tos laidos nemate, o gincyjates. ten visada rodo viska, net jei yra galimybe su kamera eina i operacine ir rodo kaip vyksta operacija. ten supazindina su naujausiais ir tik patikrintais gydymo metodais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakles: 12 rugsėjo 2007 - 13:50
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 12, 11:49)
kaip mano jogos mokytojas sake isankstine nuomone trukdo pasiekti daugelio tikslu. todel as linkusi kalbeti tik isbandziusi. mokslas atrado daug nauju gydymo metodu. lazerines operacijas apie kurias anksciau net neitare. tai ko tie inkstirai esantys odoje atrodo toks neitiketinas dalykas? be to ten ir nesake, kad pasalins priezastis, o tik pades kovoti su jais, isvalyti.
Papildyta:

na jus mane jau pykdot. ten ne reklama buvo. gydytojo kabinete dare ta procedura. keistokos jus esat. niekad tos laidos nemate, o gincyjates. ten visada rodo viska, net jei yra galimybe su kamera eina i operacine ir rodo kaip vyksta operacija. ten supazindina su naujausiais ir tik patikrintais gydymo metodais.

Mirakles, bet ar rodo toj laidoj kad pvz kokia nors priemone niekam tikusi, ar tik 'stebuklingas' rodo? Gal ta kauke ir nebloga, bet nemanau kad stebuklinga.
As pvz toki kremuka anglijoj atradau, kad jis man toks geras ir mano odytei pasakiskai tinka ir kad as ji radau man atrodo stebuklas clap.gif bet kitos pabandziusios gal sakys kremas kaip ir daugelis kremu... tongue.gif be to esu maciusi nemazai ale moksliskai irodytu produktu poveikio laidu tai kas diena vis po 'stebuklinga' priemone gali atrasti mirksiukas.gif
As labiau linkusi manyti, kad ten tiesiog nauja kauke, o ji vieniems tiks ir atrodys stebuklas, kitiems visai jokio poveikio nebus... kiekviena savo stebuklus atrandame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freshi @ 2007 09 12, 19:17)
Mirakles, bet ar rodo toj laidoj kad pvz kokia nors priemone niekam tikusi, ar tik 'stebuklingas' rodo? Gal ta kauke ir nebloga, bet nemanau kad stebuklinga.
As pvz toki kremuka anglijoj atradau, kad jis man toks geras ir mano odytei pasakiskai tinka ir kad as ji radau man atrodo stebuklas clap.gif bet kitos pabandziusios gal sakys kremas kaip ir daugelis kremu...  tongue.gif be to esu maciusi nemazai ale moksliskai irodytu produktu  poveikio laidu tai kas diena vis po 'stebuklinga' priemone gali atrasti  mirksiukas.gif
As labiau linkusi manyti, kad ten tiesiog nauja kauke, o ji vieniems tiks ir atrodys stebuklas, kitiems visai jokio poveikio nebus... kiekviena savo stebuklus atrandame  smile.gif

na nesake, kad ji stebuklinga. isvis apie ja tik pora zodziu tepasake. ten nera tokiu reklamu prie kuriu jus priprate per lietuviskas sveikatos laidas, kai susirenka pora gydytoju ir vaistininku ir kokiu 15 min. giria produkta. ten tiesiog pasake, kad darys veido valyma. bet pradejo kalbeti apie mechaninio veido valymo zala. uztepe ta kauke, palaike nuvale ir parode rezultata. tik tiek ir pasake nedaryti veido valymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakles: 12 rugsėjo 2007 - 18:25
QUOTE(Veila @ 2007 09 12, 11:43)
ai, daug kur atveria poras ir išvalo. juolab poras atveria šildančios kaukės. o toj reklamoj nesakė, dėl kokios sudėties jie taip stebuklingai tuos inkštirus išvalo?
eilinis tiukas ir tiek.

va kokį komentarą pavyko nete išknist apie šią kaukę:

"Очищающая маска аптеки 36.6 с цинком. Хорошо очищает, не сушит.  Недорогая."

nothing special.

vertimo paprašyčiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2007 09 12, 21:15)
vertimo paprašyčiau... 4u.gif

"Valomoji kauke, vaistinės tinklo 36.6.Gerai valo,nesausina.Nebrangi."
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 12, 14:49)

nesuprantu ko jums piktintis. ne jūs gi tą kaukę platinat biggrin.gif

visų pirma, aš nesuvokiu kaukės, kuri po vieno poveikio išvalytu visus inkštirus.
antra, ką reiškia "patikrinti gydymo metodai"? daug tokių yra. ta prasme yra daug priemonių, kurios tinkamai parinktos kiekvienos odai ir esant tinkamai priežiūrai ilgainiui padės atsikratyt tų negerumų.
kodėl skeptiškai žiūriu? nes savu laiku aš išleidau tūkstančius tiems stebuklams doh.gif kol nesupratau, kad ne vienkartinių stebuklų man reikia, bet ramios bei sistemingos priežiūros. ir dabar aš jau matau ilgalaikius stebuklus bigsmile.gif

bet kokiu atveju aš galbūt mielai išbandyčiau ir šitą daiktą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 13 rugsėjo 2007 - 08:51
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 09 12, 23:34)
"Valomoji kauke, vaistinės tinklo 36.6.Gerai valo,nesausina.Nebrangi."

dar ten parasyta su cinku, nors ant pakuotes parasyta kaolinus ir komplesas 3. g.gif nete ieskojau info radau vienas zmogus klause kiek ta kauke kainuoja ir vienas zmogus jam atsake, kad 12 euru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakles: 13 rugsėjo 2007 - 09:56
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 13, 07:39)
dar ten parasyta su cinku, nors ant pakuotes parasyta  kaolinus ir komplesas 3.  g.gif nete ieskojau info radau vienas zmogus klause kiek ta kauke kainuoja ir vienas zmogus jam atsake, kad 12 euru.

Na pacios neisbande nesuzinosim kaip kam tinka schmoll.gif O siaip rusai visai neblogu priemoniu turi, pvz as nors man tos rusiskos pakuotes labai 'nestiliovai' atrodo doh.gif bet vis tiek turiu rusiska veido prausikli labai gera ir geresnis nei pries tai dioro naudojau (ir aisku daug kart pigesnis) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freshi @ 2007 09 13, 13:30)
Na pacios neisbande nesuzinosim kaip kam tinka  schmoll.gif  O siaip rusai visai neblogu priemoniu turi, pvz as nors man tos rusiskos pakuotes labai 'nestiliovai' atrodo  doh.gif  bet vis tiek turiu rusiska veido prausikli labai gera ir geresnis nei pries tai dioro naudojau (ir aisku daug kart pigesnis)  thumbup.gif

ten yra dar viena priemone salia tos kaukes spuogams gydyti. tai parasyta spuoga isdziovina per 8 valandas. as sergu sienlige. vasara man sunkus metas. buna sloga, sunku kviepuoti, skauda galva. o sia vasara nusipirkau si rusiska maisto papilda ir ka jus galvojat? http://www.evalar.ru...t...ails&pid=42 stebuklu nebuna, bet man ivyko stebuklas. pirma karta vasara nereikejo jokiu vaistu ir jauciausi visiskai sveika. to net pati nesitikejau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakles: 13 rugsėjo 2007 - 14:41
na tai ar isbande kuri nors ta kauke?.. koks rezultatas?.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2007 09 14, 10:50)
na tai ar isbande kuri nors ta kauke?.. koks rezultatas?..  smile.gif

ne neisbandem dar tik savaite praejo kaip apie ja suzinojom.
Atsakyti