Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(kavile @ 2008 04 16, 21:57)
O aš su tokia inkštirus tirpdančia kauke jau prieš metus buvau susidūrus pas kosmetologę. Ji sakė, kad čia nėra labai nauja, bet Lietuvoj nėra dar paplitę, o tas mechaninis spuogų spaudinėjimas išvis yra atgyvena. Rezultatas tikrai nebuvo stebuklingas, bet inkštirų tikrai apmažėjo ir oda palygėjo. Nors skaudėt visvien skaudėjo, ypač tose vietose kur inkštirų sankaupos toks griaužimas jautėsi.  unsure.gif
Vis galvoju, kad reik pakartot tą procedūrą  smile.gif

O tai cia Lietuvoj daro kosmetologe? blink.gif Butu idomu suzinoti kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 03, 12:37)
Ale kaip čia jums įdomiai sekasi, su ta kauke biggrin.gif  Man net nesitiki, bet  jau tiek vienodų atsiliepimų g.gif  Man tai, labai lengvai nusiplauna, kaip ir visos smile.gif

jo ir man ji pakankamai lengvai plaunas,lyginant su kitom ax.gif
Atsakyti
O kaip dažnai galima naudoti tą Propeler kaukę?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 09, 19:48)
O kaip dažnai galima naudoti tą Propeler kaukę?

2-3k/sav.
BEJE,gal kas zinot kur yra pirkti kosmetologiniuose kab.naudojamu kilpuciu kur valo veiduka kazkaip su jom..?net nezinau kaip atrodo,bet pazistama sake labai geras dalykas,nereikia rankom liesti:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 05 09, 23:30)
2-3k/sav.
BEJE,gal kas zinot kur yra pirkti kosmetologiniuose kab.naudojamu kilpuciu kur valo veiduka kazkaip su jom..?net nezinau kaip atrodo,bet pazistama sake labai geras dalykas,nereikia rankom liesti:)

Yra "TBS", dar kažkas minėjo, kad matė "Eurokos" ar "Droge" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 09 gegužės 2008 - 21:35
QUOTE(Maserati @ 2008 05 09, 22:30)
2-3k/sav.

manyciau jas geriausia ir palikt kosmetologem ax.gif lygtais droge yra ir TBS'e g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 09 gegužės 2008 - 21:35
QUOTE(Veila @ 2008 05 09, 22:34)
manyciau jas geriausia ir palikt kosmetologem  ax.gif lygtais droge yra ir TBS'e g.gif

pati nebuciau sumascius,bet ji puikiai naudojasi,tai galvoju,kad nera taip sudetinga,be to neturiu spuogu,jokio uzkretimo nepadarysiu,tik nosyte pravalyt po kaukes:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 05 09, 22:30)
2-3k/sav.

as tai nesuprantu kaip jomis naudotis?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 05 09, 22:43)
pati nebuciau sumascius,bet ji puikiai naudojasi,tai galvoju,kad nera taip sudetinga,be to neturiu spuogu,jokio uzkretimo nepadarysiu,tik nosyte pravalyt po kaukes:)

Aišku. Na, jeigu inkštirai nėra mažučiai ir giliai pasislėpę, tada gal ir nieko po kaukės aptvarkyt
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 10, 07:43)
Aišku. Na, jeigu inkštirai nėra mažučiai ir giliai pasislėpę, tada gal ir nieko po kaukės aptvarkyt

o kokie yra mazi inkstirai? as isvis to prietaiso tai ir net nemaciusi,o noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 05 10, 13:20)
o kokie yra mazi inkstirai? as isvis to prietaiso tai ir net nemaciusi,o noriu biggrin.gif

Va biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 10, 12:23)

nu kazin ar pades kanors man jie,atrodo tokie dideli instrumentai,turetu viskas odos pavirsiuj buti,kad su jais kazka naudingo padaryt unsure.gif
Atsakyti