Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(kristukass @ 2008 07 27, 14:20)
Labai keistai bet kartu ir juokingai skamba "netikiu". lotuliukas.gif Juk ne visom ir padeda. Man juos istraukia.Gal ir ne visus.Nezinau. O vat sesei bandziau.Uzlipinau ir nieko neistrauke.Gal pas ja jie labai giliai net nezinau. g.gif Kol nepabandysi tol nesuzinosi ar padeda ar ne.Tik ziauriai nemalonu kai juos reikia nuplesti.Nes sukieteja kaip koks gipsas ir atrodo kad net su oda nusilups viskas. doh.gif

kolkas uz situos pleistriukus nieko geresnio neradau thumbup.gif tas plesimas tai jau tikrai fe toks,bet uztat rezultatas wub.gif
Atsakyti
Na va nusipirkau pleistriukus, reikes isbandyt dirol.gif
Atsakyti
inkstyru seip niekas veistraukia, jie viduj yra (kaip spuogas) o tas juoduliukas tai virsuj, jis pajuoduoja nuo musu uztersto oro, ir yra kaukes ar kaip jus sakot pleistriukai jie tik pavirsutiniskai pabalina, po 2-3 dienu jis vel tamseja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 07 30, 17:20)
inkstyru seip niekas veistraukia, jie viduj yra (kaip spuogas) o tas juoduliukas tai virsuj, jis pajuoduoja nuo musu uztersto oro, ir yra kaukes ar kaip jus sakot pleistriukai jie tik pavirsutiniskai pabalina, po 2-3 dienu jis vel tamseja  verysad.gif

tai nera budu juos is gilumu isvalyti?
Papildyta:
QUOTE(auruciukasss @ 2008 07 27, 18:03)
kolkas uz situos pleistriukus nieko geresnio neradau thumbup.gif tas plesimas tai jau tikrai fe toks,bet uztat rezultatas wub.gif

o kiek laiko laikosi rezultatas?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 07 30, 17:47)
tai nera budu juos is gilumu isvalyti?
Papildyta:

o kiek laiko laikosi rezultatas?

Jeigu norit isvalyti is pat gylumu tai tik spaudziant, veido valymas kitaip tariant smile.gif
o laikysis priklauso nuo to kaip po to priziuresit oda
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 07 30, 16:20)
inkstyru seip niekas veistraukia, jie viduj yra (kaip spuogas) o tas juoduliukas tai virsuj, jis pajuoduoja nuo musu uztersto oro, ir yra kaukes ar kaip jus sakot pleistriukai jie tik pavirsutiniskai pabalina, po 2-3 dienu jis vel tamseja  verysad.gif

o traukinat pleistriuku, matos tokie "spygliukai" ant pleistro - iki 3-4 mm, tai cia tie pavirsiniai nori sakyt? man rodos cia visas nenaudelis inkstiras mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 30, 20:43)
o traukinat pleistriuku, matos tokie "spygliukai" ant pleistro - iki 3-4 mm, tai cia tie pavirsiniai nori sakyt? man rodos cia visas nenaudelis inkstiras mastau.gif

Nu as kai istraukiu tai buna toks kietas geltonas su tamsia virsunele. g.gif Ir man rodos kad cia visas inkstiras. g.gif
Atsakyti
ohoho- arba super juosteles naudojat arba pas jus super inkstirai lotuliukas.gif
cia nieko izeist nenorejau blush2.gif
tiesiog kiek esu bandzius su tom juostelem- nelikdavo ant ju jokiu 3-4mm spygliuku unsure.gif tiesiog virsutinius nesvarumus man rodos nuima ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 07 30, 23:06)
Nu as kai istraukiu tai buna toks kietas geltonas su tamsia virsunele. g.gif Ir man rodos kad cia visas inkstiras. g.gif

o nuplesti ta pleistra reikia staigiai,kaip kad kojas kad su vasku kai depiliuoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 01, 12:27)
o nuplesti ta pleistra reikia staigiai,kaip kad kojas kad su vasku kai depiliuoji? blush2.gif

nea, lėtai
juk rašo ant pakuotės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 30, 19:43)

skamba neitiketinai g.gif gal konkreciau, kokie cia pleistriukai? neturiu laiko ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2008 07 30, 23:31)
ohoho- arba super juosteles naudojat arba pas jus super inkstirai lotuliukas.gif
cia nieko izeist nenorejau blush2.gif
tiesiog kiek esu bandzius su tom juostelem- nelikdavo ant ju jokiu 3-4mm spygliuku unsure.gif  tiesiog virsutinius nesvarumus man rodos nuima ir tiek blush2.gif

Visiskai sutinku, pabandziau, stebuklo neradau, tokiu pinigu neverta schmoll.gif Bent jau man ax.gif
Atsakyti