Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(ne mama @ 2008 07 30, 23:31)
ohoho- arba super juosteles naudojat arba pas jus super inkstirai lotuliukas.gif
cia nieko izeist nenorejau blush2.gif
tiesiog kiek esu bandzius su tom juostelem- nelikdavo ant ju jokiu 3-4mm spygliuku unsure.gif  tiesiog virsutinius nesvarumus man rodos nuima ir tiek blush2.gif

man tai tuos spygliukas ištraukia, bet kad jų būna labai mažai, vos keletas tad naudoti tas juosteles nėra ir prasmės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 04, 17:41)
man tai tuos spygliukas ištraukia, bet kad jų būna labai mažai, vos keletas tad naudoti tas juosteles nėra ir prasmės schmoll.gif

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu! Turiu! Turiu! 4u.gif 4u.gif

Belieka tik isbandyti and mano visko maciusios odeles... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vel_as @ 2008 08 13, 21:07)
Turiu! Turiu! Turiu! 4u.gif  4u.gif

Belieka tik isbandyti and mano visko maciusios odeles...  unsure.gif

oi labai lauksim naujienu. bigsmile.gif
Atsakyti
na ir ka gi, nusipirkau as tas juosteles, bet jokio poveikio schmoll.gif pinigai veltui ismesti ir tiek... doh.gif
Atsakyti
Aš irgi karts nuo karto panaudodavau, kelis ištraukdavo. Nesenai skaičiau, kad negalima jų naudoti, nes atseit išpeša ir odos dalių. Žodžiu netinkamas būdas pleistrai
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 07 23, 10:06)
Pirkau maximoj.O kiek kainavo tai tiksliai neatsimenu.Kazkur apie 18 lt man atrodo. 4u.gif Pleistriuku pakuotej yra: 4-nosiai ir 2-barzdai, 2-kaktai. O kaukes tai internete kazkodel nerandu. Stai tokiam pakelyje user posted image.O ant jo pavaizduoti melyni miltukai.Uzrasas: skin feels purified for up to 7 days.
                                          with White Clay and Zinc.

smile.gif Tiesa sudetyje antroje vietoje "KAOLIN" (MOLIS KIEK SUPRANTU).O jo gerasias savybes mes jau tikriausiai zinome. mirksiukas.gif

Ta kaukė, apie kurią čia kalbama, tikrai labai nebloga. Man paliko gerą įspūdį thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As pati kazkaip labiau naturalius budus palaikau , be jokios chemijos ir pan.. Reikes kada ismegint ta buda su ramuneliu nuoviru ir druska g.gif manau geriausia bus bigsmile.gif
jei ismeginsiu rezultatus parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 07 30, 17:20)
inkstyru seip niekas veistraukia, jie viduj yra (kaip spuogas) o tas juoduliukas tai virsuj, jis pajuoduoja nuo musu uztersto oro, ir yra kaukes ar kaip jus sakot pleistriukai jie tik pavirsutiniskai pabalina, po 2-3 dienu jis vel tamseja  verysad.gif

netiesa,pati bandziau-istraukia smile.gif net matosi,kad visas pleistriukas kaip ezys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 08 29, 22:59)
netiesa,pati bandziau-istraukia smile.gif  net matosi,kad visas pleistriukas kaip ezys lotuliukas.gif

Ir po kiek laiko vel tie inkstiriukai atsirado? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 28, 13:25)
As pati kazkaip labiau naturalius budus palaikau , be jokios chemijos ir pan.. Reikes kada ismegint ta buda su ramuneliu nuoviru ir druska  g.gif manau geriausia bus  bigsmile.gif
jei ismeginsiu rezultatus  parasysiu  rolleyes.gif

Kazka busiu praleidus doh.gif O koks cia butu budas su ramunelemis ir druska? bigsmile.gif
Lauksiu aprasymo mirksiukas.gif Manau ir kitoms bus naudinga informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2008 08 28, 14:23)
Ta kaukė, apie kurią čia kalbama, tikrai labai nebloga. Man paliko gerą įspūdį  thumbup.gif  rolleyes.gif

Isbandziau ir as ta kaukute mirksiukas.gif Oda kiek svaresne bet inkstiru liko doh.gif
Atsakyti