Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

Sivakar einant pasiimti vaiko, i aki krito tai, kad is Misko g. einant aklina tamsa. kazkaip nejauku. kiek pamenu, pernai lyg ir buvo kazkiek apsviestas plotas ties prokuraturos garazais, o siemet schmoll.gif nu nezinau, esu prisiklausiusi tiek kalbu, kad pavojinga vaiksciot tiek Griunvaldo, tiek Misko gatve, o cia dar lyg tycia... mastau, ar ka pasiektume, jei su darziuko vadovybe apie apsvietima pakalbetume? ax.gif aisku, gerai tiems, kas masina vazineja, greitu laiku ir as mausiu teisiu laikyt, bet dabar... blink.gif
Atsakyti
Niu kai Akropolį pastatys, bus pats šviesiausias Kauno rajonas biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien ratais aplink važinėjau vaiko pasiimt iš darželio nes Griunvaldo g. nuo Gedimino pr. uždarė ir net įvažiavimą į Miško g. buvo laikinai uždarę dėl remonto. Nu košmaras tikras. Kaip tą vaiką teks ryt nuvešt.

Beje, Voveriukų grupėj vėjaraupių karantinas nuo šiandien. Na Spragtuk, laukiam vėjaraupių toliau?
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 11 03, 17:44)
O aš šiandien ratais aplink važinėjau vaiko pasiimt iš darželio nes Griunvaldo g. nuo Gedimino pr. uždarė ir net įvažiavimą į Miško g. buvo laikinai uždarę dėl remonto. Nu košmaras tikras. Kaip tą vaiką teks ryt nuvešt.

Beje, Voveriukų grupėj vėjaraupių karantinas nuo šiandien. Na Spragtuk, laukiam vėjaraupių toliau?

cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Spragtuk, gal turi kokių žinių apie mūsų darželį? Pastebėjau kad kažkur rašei apie tvorą ir plastikinius langus.
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 11 14, 11:37)
Spragtuk, gal turi kokių žinių apie mūsų darželį? Pastebėjau kad kažkur rašei apie tvorą ir plastikinius langus.

Kur rasiau - gal gali priminti, nes nebeatgaminu jau... info perteklius, matyt... blush2.gif
Atsakyti
Raudonkepuraitės darželio temoje regis rašei.
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 11 15, 11:41)
Raudonkepuraitės darželio temoje regis rašei.

Aha, tikrai "Raudonkepuraitej" rasiau, tai parasiau dar, patikslindama vienai mamytei ten pat. ka zinojau, ta parasiau. Smigija, Tu apie tvora ir langs norejai daugiau suzinot? ar apskritai? na, jei daugiau, tai darzelis ruosiasi isigyti dar viena oro valytuva (kol kas tik viena ji turim ir tai ne musu grupeje - tiesiog pasidalina kelios grupes juo). nu ka as zinau -gal asmeniskai klausk, kas tiksliai domina ax.gif
Man dabar labiausiai norisi kalbeti apie apsvietima is Misko g. puses. nu aklina tamsa blink.gif as, aisku, jau kartojuosi, bet manau, tai daugelio mamyciu, ypac ateinanciu pesciomis vaiko pasiimt, problema. is neoficialiu saltiniu girdejau, kad darzelis neturi lesu lempos pastatyti/pakabinti ir jos islaikyti. bet argi nesutiktu teveliai susidetu po kelis litus vardan savo paciuir vaiku saugumo? rolleyes.gif idomu butu isgirsti mamyciu nuomone siuo klausimu.
Atsakyti
A, dar del landynes. tai girdejau, kad jos gyventoju nebeliko po gaisro ir po to, kai duris uzkale... kazkur dingo, matyt... ir aciu Dievui biggrin.gif
Atsakyti
o mane tai nervina ta aplinka dabar. nepravaziuosi, nepraeisi, vien diena vienur uztverta, kt kitur, tamsu tikrai, ..nu aisku teks kentet dabar, bet vis tiek nervina:(
Atsakyti
Ne tas žodis kaip nervina, nebeeksperimentuoju važinėdama ir naujų kelių ieškodama. O kiek purvo aplink darzelio teritoriją, košmaras. Gerai kad pats darželis visus šiuos nesmagumus kompensuoja su kaupu.
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 11 16, 20:20)
Ne tas žodis kaip nervina, nebeeksperimentuoju važinėdama ir naujų kelių ieškodama. O kiek purvo aplink darzelio teritoriją, košmaras. Gerai kad pats darželis visus šiuos nesmagumus kompensuoja su kaupu.

Jo, tokioj aklinoj tamsoj galima iki keliu i purva ilist blink.gif
purvas+tamsa. ir kada gi tai baigsis? unsure.gif
Atsakyti