Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

Baik tu, sureaguos tada kai kas labai daug už tą landynę pasiųlys, va tada prieš parduodami visus bomžus išvarys, o dabar nėra ko tikėtis. Tiesiog ta landynė laukia savo pirkėjo ir tiek...

Geras geras darželis, ir galų gale vėl vaikas ten lieka be ašarų.
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 18, 07:24)
Baik tu, sureaguos tada kai kas labai daug už tą landynę pasiųlys, va tada prieš parduodami visus bomžus išvarys, o dabar nėra ko tikėtis. Tiesiog ta landynė laukia savo pirkėjo ir tiek...

Geras geras darželis, ir galų gale vėl vaikas ten lieka be ašarų.

Ir man smagu, kad sekmingai adaptavosi Tavo vaikiukas biggrin.gif
Atsakyti
O tavo vaikiukas visada pirmas mane pasitinka tiek ryte tiek vakare smile.gif
Atsakyti
Na aš saviškės vienos nepaleidžiu, nes keletą kartų mačiau kaip vaikai lipa per turėklus persisvėrę o jei kas atsitiks bus nemalonu. ir ryte auklėtoja gal turi ką pasakyti ar dėl spektaklio ar ką paklausti. kartais ryte ir dėl maisto ką nors klausia. O kas dėl paskaitos tai nereikia nusiminti kad nedaug susirinko, daug kas turi savo gydytojus pas kuriuos jie lankosi. Mes ir turim, ir pasitikiu savo daktare, bet tiesiog buvo smalsu gal yra kokių naujovių, bet daugmaž viskas buvo žinoma, tik kai kas pasimiršo.
Atsakyti
QUOTE(gelezele @ 2005 10 18, 18:03)
Na aš saviškės vienos nepaleidžiu, nes keletą kartų mačiau kaip vaikai lipa per turėklus persisvėrę o jei kas atsitiks bus nemalonu. ir ryte auklėtoja gal turi ką pasakyti ar dėl spektaklio ar ką paklausti. kartais ryte ir dėl maisto ką nors klausia. O kas dėl paskaitos tai nereikia nusiminti kad nedaug susirinko, daug kas turi savo gydytojus pas kuriuos jie lankosi. Mes ir turim, ir pasitikiu savo daktare, bet tiesiog buvo smalsu gal yra kokių naujovių, bet daugmaž viskas buvo žinoma, tik kai kas pasimiršo.

Vat man taip pat norisi su aukletoja pasikalbeti, pasidometi savo vaiku, suzinoti, kas naujo grupeje ar darzelyje apskritai biggrin.gif Karta kita nuveda vyras, bet jei kokia diena nenueinu, tai kazkaip knieti, rodos, paklausti reiktu apie ta ar ana. Gi vyrai nepuola klausinet, o ir grize daug nesneka - pora zodziu ir gana... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 18, 14:32)
O tavo vaikiukas visada pirmas mane pasitinka tiek ryte tiek vakare smile.gif

Smagu thumbup.gif dabar gi jau, kiek teko pastebet, visa trijule susidare - rankutes tiesia, sveikintis nori rolleyes.gif
Atsakyti
Spragtuk, nesimiega? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 19, 07:15)
Spragtuk, nesimiega? smile.gif

Tokiu laiku as dirbu pilnu tempu ax.gif
Atsakyti
kalbant apie landyne, tai vyrai valdzios reaguoja, siandien liepe uzkalt duris. niekas to pastato neparduos, sav priklauso, seniunas centro nori atsiimt, bet kazkam ten kitam panaudos tas patalpas.ryt pasiaikinsiu su atsakingu skyrium:))
Atsakyti
na labanakt mamytes, aikai jau senai miega....
Atsakyti
Šiandien pastebėjau kad darželyje šildymas pilnu tempu pajungtas tikrai šilta smile.gif Na ir slogų gal bus mažiau, nors maniškis vakar vakare ko tai jau čiaudėt pradėjo sad.gif
Atsakyti
Kas dėl to namo tai baisu. Bet dabar jau tikrai atėjo ir užkalė duris, kažin ar padės juk buvo ir grotos viską išlaužė. Šiemet greit įjungė šildymą nereikėjo vaikams šalti. Pas mus grupėj dar ir pečiuką jei šalta įjungia.
Atsakyti