Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

hardute - taip, perkelia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 05 27, 08:54)
hardute - taip, perkelia. ax.gif

O kaip tada buna su maistu? g.gif
Atsakyti
Kiek man zinoma, vasaros menesiais "vaikuciais keiciasi" su Raudonkepuraites darzeliu
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2010 05 29, 18:29)
Kiek man zinoma, vasaros menesiais "vaikuciais keiciasi" su Raudonkepuraites darzeliu

o kur jis randasi?
Atsakyti
Mano žiniomis kiekvieną vasarą liepos mėn darželis uždaromas atostogų. Nebūtinai bus Raudonkepuraitės darželis. Prieš 2 metus buvo Raudonkepuraitė, praeitais metais kitas daržiukas centre, šiais metais vėl kažkoks. Su kuo susitaria, tas ir priglaudžia. 4u.gif Su maistu, tai kiek žinau, prasčiau, nebent su auklėtoja sutartumėt.
Atsakyti
Šiais metais tėveliai kurie neturi kur palikti liepos mėn savo vaikučius galės juos vesti į darželį Ežiukas kuris regis yra senamiestyje, Mapų g. Bet ten maisto niekas nežiūrės, ką virtuvė gamins tą ir patieks sad.gif Todėl versimės per galvą derinsimės atostogas bet savo vaikio neleisime į Ežiuką.
Atsakyti
na va... kruva reikalu su tais musu alergiukais unsure.gif
Atsakyti
tai mum niekaip neiseis schmoll.gif leisti vaikiuka liepos menesiais i kitus darzelius,nes jis labai,labai daug kam ALERGISKAS verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi jau laukiu su baime unsure.gif Kad tik papultume, nes alergija tik stiprėja doh.gif Visai nepanašu kol kas ,kad "išaugtų", kaip dauguma mum linkėjo unsure.gif . Dar turėjau naivią viltį, kad iki to darželio išaugs tą alergiją doh.gif
Atsakyti
as tai tikiu, kad isaugs blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tikėjau kad bent mažasis išaugs, nes labiau ir kantriau prižiūrėtas buvo, sekamas maistas ir kiti alergenai, ir regis ne taip stipriai beriamas buvo kaip dičkis, ir še kad nori- sulaukus trejų metukų nustatyta astma sad.gif
Atsakyti
va va sakau baisiausi tai padariniai...... astma baisu.. man paciai astma buvo 16 metu diagnozuota tik.. butent brendimo laikotarpiu.. tai nekazka, kaip atmenu doh.gif
na, bet svarbiausia, kad diagnozuota... o ne taip, kad kazkas vyksta ir nezinia kas.. unsure.gif
Atsakyti