Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

nepatekom verysad.gif , dar eilej i virsu pasistumejom, nes prioritetines vieteles atsirado taip sansu butu buve nemazai unsure.gif Lauksim gal iki nauju pasiseks patekt doh.gif
Atsakyti
Gal zinot koks darzelio darbo laikas?
Atsakyti
Mūsų grupė dirbo nuo 7,30 iki 18,00.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 07 31, 12:04)
Mūsų grupė dirbo nuo 7,30 iki 18,00.

Tikiuosi darbo laikas nesutrumpejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kas girdėt šiame darželyje, kaip reikalai su vietom ?
Atsakyti
JUDAM i prieki gal pateksim bet ieles yra 4u.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu,kuriu vaikuciai lankys darzeli nuo s.m.rugsejo men.lopselio grupe? g.gif
Atsakyti
Sveiki, patekom i lopselio grupe thumbup.gif
Tik psichologiskai reik susitaikyt kad maziuke eis nes jau galvojau kad nepateksim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2010 09 03, 21:38)
Sveiki, patekom i lopselio grupe  thumbup.gif
Tik psichologiskai reik susitaikyt kad maziuke eis nes jau galvojau kad nepateksim  tongue.gif

KADA PRADESIT LANKYT?
Atsakyti
Labas rytas!
ir mes patekom!!!!!!!!
jegaaaa!!!!!!!
mes uzsirasem nuo lapkricio... bet eiti gal pradesim jau nu spalio thumbup.gif drinks_cheers.gif
ir man psichologiskai reikia nusiteikti.. brrrrrrr kaip sunku.......... o maniskis tai dar i pampersiuka daro..... o kaip jus? wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2010 09 04, 09:13)
Labas rytas!
ir mes patekom!!!!!!!!
jegaaaa!!!!!!!
mes uzsirasem nuo lapkricio... bet eiti gal pradesim jau nu spalio  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
ir man psichologiskai reikia nusiteikti.. brrrrrrr kaip sunku.......... o maniskis tai dar i pampersiuka daro..... o kaip jus?  wub.gif  blush2.gif

nieko tokio,kad daro, smile.gif kiek maciau pirmom dienom yra vaikiuku su sauskelnem,(kad su stresave nepridarytu)bet siaip lygtai visi jau moka daryt ant puoduku,tik juos reik vis paklausinet ir nuvest
Atsakyti
mano aksparas kolkas kategoriskai atsisako sestis ant puodo.. nes mama "saunuole" per anksti pradejo doh.gif blush2.gif wub.gif
niu bet ka.. teks kazka daryt ir ismokt.. nebusim gi tokie vienisi sikaliukai i pampi doh.gif arba buuusimmmmmmmmm rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti