Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

bet ar taip galima, idomu, kol dar nelankai, eiti i susirinkimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2010 09 06, 17:57)
bet ar taip galima, idomu, kol dar nelankai, eiti i susirinkimus?  g.gif

manau,kad galima,nes kitas susirinkimas bus gal tik po ilgoko laiko,o jus juk vistiek lankysit,tai jum aktualu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kaskaip nieks nepaskambino kaip zadejo del susirinkimo, gal zinot ar ivyks? kelinta valanda?
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2010 09 08, 20:07)
Sveiki, kaskaip nieks nepaskambino kaip zadejo del susirinkimo, gal zinot ar ivyks? kelinta valanda?

laba wink.gif
hardute parase, kad 17 val. rytoj... as bandysiu ryt pasiskambinti i darziuka ir paklausiu ar galima sudalyvauti..4noretusi isgirsti viska... vistik nauajs etapas doh.gif lotuliukas.gif
nes kaip papsakojo drauge kai nuvede i lopsiuka mazaji ir i darzeli didziaja.. tai oj oj oj kiek visko reikejo pirkti... doh.gif doh.gif doh.gif
buvau apsalus ... netikejau, kad dar taip buna vidury baltos dienos...
negana to, kad uz lopsiuka moka kas menesi normalu mokesti.... tai dar grupes rinkliava po 100 LTL nuo kiekvieno vaikucio i menesi higienos prekems! siaubas kazkoks... privalo lovyte nupirkti, pataliukus, irankius.... niu zodziu apsalus buvau ir esu iki dabar.. tikiuosi pas mus nereikes pastato perdazyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
likau suzaveta aukletojomis ir grupele wub.gif blush2.gif
nesitikejau, kad tokio gerio zmones dirba.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir man labai patiko thumbup.gif
Na mes jei pasveiksim pirmadieni jau pasirodysim. O ryt poryt siom dieno jau leksiu pirkt rubeliuku vaizda bendra susidariau.
Per savaitgali vyras kaska sukurps, koki groupsa ar facebuka 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif
mes bandysim keliauti pazymos sveikatos.. doh.gif
Atsakyti
na va, pazymele jau turim drinks_cheers.gif thumbup.gif
o galima vaikuti ne su tapkutem o su basutem laikyti? wub.gif
ir nuo kelintos valandos vedat jau savo skrabaliukus is ryto? wub.gif
kada ten pusrytukai?
nesuprantu.. buvau susirinkime ir tokiu dalyku neissiaiskinau.. visai mama be galvos doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2010 09 10, 18:06)
na va, pazymele jau turim  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
o galima vaikuti ne su tapkutem o su basutem laikyti?  wub.gif
ir nuo kelintos valandos vedat jau savo skrabaliukus is ryto?  wub.gif
kada ten pusrytukai?
nesuprantu.. buvau susirinkime ir tokiu dalyku neissiaiskinau.. visai mama be galvos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Sake,kad geriau su basutem,o ne tapkem.Pvz.,as kolkas vedu ant pusryciu,kurie 8.30val,tai jau darzeli bunam 8.15val.,bet jau buna ir anksciau atvestu vaikuciu,o pietus 12.00val.Pasiimu,(kol dar nedirbu) po vakarienes 16.30val.,o vakariene 16.00val. smile.gif
Atsakyti
Supratau, gal reik tada vesti ir mums jau doh.gif doh.gif doh.gif
jetus kai doh.gif doh.gif doh.gif p sunku.. atrodo tai greitai tas laiaks atejo
Atsakyti
O man atrodo kad patiks, net labai. Nes kur su teta- aukle, vienai zaist zyliot, o kur ten kur daug leliu,kt neatsibode zaislai, daugiau galimybiu but svarankiskesniai visko gi nesuziures.
Aukletojos man labai pasirode siltos, teveliai tikrai rupestingi. Tad visa kita aplinka ir siluma, supancia juos, manau mes, teveliai kiek galesim tiek padesim sukurpt.
Aisku tik ligu neisvengsim, bet kadangi mes ju neisvengiam ir siaip tai nieko nekeis. 4u.gif
P.s. aisku kiekvieno vaiko amzius gali but skirtingas kada jis pasiruoses kad ir trumpam paleist mamos ranka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo St.Rasa: 12 rugsėjo 2010 - 11:43
Mano vaikiuks,kasdien sakydavo:noriu i darzeli,einam i darzeli,o nuo praejusio penktadienio,tiesiog praso,kad nevesciau,sako:nenoriu i darzeli,neisim i darzeli,mama neiseik.(pagrindiniai savaitgalio zodziai unsure.gif
Atsakyti