Įkraunama...
Įkraunama...

Negali būti!

Nezinau kaip jums,bet as daznai prisimenu gimdyma ir su juo susijusius ivykius...Buta ir keistenybiu, tada is gydytojo lupu isgirsdavau- NEGALI,BUTI !!!! arba KEISTA wink.gif ....Kas keista? Na, visu nustebimui, man labai skaudedavo-bene labiausiai- kai gydytojas apziuredavo kakleli, nors budavau su epiduru blink.gif ..Iki siol nepamirsiu kai ieina i palata gydytojas, dedasi pirstines.....as dejuoju..( tikriausiai svelniai tariant)...jis sako- nu negali buti kad tau skauda- juk nuskausminta !!!!! Ir dar...skaudziausia gimdymo vieta,kur vel niekas netiki wink.gif ,- tai prakirpimas to "maiso" kad isbegtu vandenys- ojojoj kaip saldu buvo !!! ( beje tada dar be epiduro buvau)....
Kokios Jusu,mamytes, keistenybes gimdymo metu ????
Atsakyti
Na ir man sunkoka buvo. Tikrai neskaudejo kai vandenmaisi prakirpo ar kaip ten vadinasi, bet pav man net su skatinamuju laseline neatsidarinejo visai kaklelis, tai teko labai nemalonia procedura iskentet, tai kaklelio pletima pirstais, patikekit apsisiojau is skausmo ir gydytoja ir akusere, nes man netaike jokio nuskausminimo del mazo trombocitu kiekio kraujyje sad.gif Bet kaip matot isgyvenau, atlaikiau.
Atsakyti
Anokie čia pusk stebuklai...kai aš pati pusę paros šuniu prastaugiau iki padusimo(čia irgi po epidūro), tai visas ligoninės (na gal tik skyriaus) ėjo į mane kaip į cirką pasižiūrėti. Ir visi kaip užhinotizuoti skandavo: negali būti-juk tu nuskausminta. Turbūt tavo skausmo barjeras labai žemai. Tokios žliumbia ir į pirštą su adata įsidūrę. Ir dar vyro klausinėjo- ar visuomet aš tokia jautri. Neįsivaizduoji kaip pikta ir skaudu tuomet buvo. Būčiau iškoliojus, bet samonė lūžinėjo...kai finale prireikė daryt cezariui spinalinę-paaiškėjo, kad tas NEGALI BŪTI- TIESIOG ANESEZIOLOGO DARBO BROKAS. TEISIOG NEPATAIKĖ TEN KUR REIKĖJO. Bet, kad tą stebuklą išsiaiškintų, reikėjo kad stipti pradėčiau. Nu ką gi- sužinojau kaip moteriškės prieš šimtmetį be jokių nuskausminimų vaikus gimdydavo...dabar kai ginekologės apžiūroj pamato mano gimdos kaklelį visuomet pakraupsta, koks turėjo būti sunkus gimdymas.Vietoj to, kad atsidarinėtų, jis tas 12 valandų po truputį plyšo...
Atsakyti
VOBLA, pasijutau nejaukiai...juk nesakiau kad STEBUKLAS....Ir visiskai nesijauciu kazkokia istizele ar verksne i pirsta isidurus !!!! Nu, sorry.....Kazkaip blogai mane supratai..ir..issiliejai? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 06 sausio 2004 - 13:19
Mano kaklelis irgi kaip reikiant sutrukinejo, bet ka padarysi, sunkus tas naturalus gimdymas, deja ne pati ji rinkausi. Bet va kai pradeda medikai daryti tokias ziaurias klaidas mad.gif tai tikrai pikta darosi, o dar saiposi ateje mad.gif kaip Vobla rase.
Atsakyti
QUOTE (pusk @ 2004 01 06, 11:18)
VOBLA, pasijutau nejaukiai...juk nesakiau kad STEBUKLAS....Ir visiskai nesijauciu kazkokia istizele ar verksne i pirsta isidurus !!!! Nu, sorry.....Kazkaip blogai mane supratai..ir..issiliejai? rolleyes.gif

oi, ne, tai tamsta mane ne taip supratai... wink.gif tiesiog taip jau yra kai KEISTA patampa tai kas iš tiesų neturėtų...tiesiog žmogiškos klaidos...(čia aš apie gydytojų darbą, o ne apie temą-kadd vėl neaiškumų nekiltų wink.gif )
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 01 06, 13:04)
Anokie čia pusk stebuklai...kai aš pati pusę paros šuniu prastaugiau iki padusimo(čia irgi po epidūro), tai visas ligoninės (na gal tik skyriaus) ėjo į mane kaip į cirką pasižiūrėti. Ir visi kaip užhinotizuoti skandavo: negali būti-juk tu nuskausminta. Turbūt tavo skausmo barjeras labai žemai. Tokios žliumbia ir į pirštą su adata įsidūrę. Ir dar vyro klausinėjo- ar visuomet aš tokia jautri. Neįsivaizduoji kaip pikta ir skaudu tuomet buvo. Būčiau iškoliojus, bet samonė lūžinėjo...kai finale prireikė daryt cezariui spinalinę-paaiškėjo, kad tas NEGALI BŪTI- TIESIOG ANESEZIOLOGO DARBO BROKAS. TEISIOG NEPATAIKĖ TEN KUR REIKĖJO. Bet, kad tą stebuklą išsiaiškintų, reikėjo kad stipti pradėčiau. Nu ką gi- sužinojau kaip moteriškės prieš šimtmetį be jokių nuskausminimų vaikus gimdydavo...dabar kai ginekologės apžiūroj pamato mano gimdos kaklelį visuomet pakraupsta, koks turėjo būti sunkus gimdymas.Vietoj to, kad atsidarinėtų, jis tas 12 valandų po truputį plyšo...

ohmy.gif vargsele sad.gif
Atsakyti
kai paskaiciau, taip ir norisi pasakyti ,,negali buti"
tai kiek reikejo iskenteti, kai tas kaklelis plyso????
Atsakyti
ka keisciausia, kad kai ta kakleli siuvo tikrai visai neskaudejo ir jokio nuskausminimo nebuvo. Va kai siuvo tarpviete tai pasakiau grieztai "arba nuskausminat arba lipu nuo stalo nesiuta smile.gif" Ir nuskausmino tada. Nezinau ar skauda kai kaklelis plysta, bet kad skauda kai gydytoja bando ji pirstais praplest tai tikrai. Visa kita fignia smile.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 01 06, 11:04)

siaubas, net pasiurpau paskaicius sad.gif
Atsakyti
na ir prigazdinot cia mane,kaip paskaitai tai plaukai piestu stojasi,mano sese siandien pagulde i ligonine darys skatinimus nes jau dauk laiko pernesiojus ,dabar net nezinau taip del jos pergyvenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (eligute @ 2004 01 06, 14:02)
ka keisciausia, kad kai ta kakleli siuvo tikrai visai neskaudejo ir jokio nuskausminimo nebuvo. Va kai siuvo tarpviete tai pasakiau grieztai "arba nuskausminat arba lipu nuo stalo nesiuta smile.gif" Ir nuskausmino tada. Nezinau ar skauda kai kaklelis plysta, bet kad skauda kai gydytoja bando ji pirstais praplest tai tikrai. Visa kita fignia smile.gif

mano atveju tas pletimas buvo vadinamas "gimdos kaklelio masazu" blink.gif
tai pirma syki gyvenime nuo "masazo" taip kaukiau, kad Tyzenhauzuose stogas kilnojosi..... ph34r.gif o brangiausiasis uz duru stovedamas galvojo, kad gydytoja mane po truputi pjausto mazais gabaliukais.... huh.gif
Atsakyti