Įkraunama...
Įkraunama...

Negali būti!

mano antrajam buvo apsisukus apie kakliuką ir rankytę, bet pamatė tik pradėjus gimdyt. Gimdžiau pati.
Atsakyti
IDOMU:
- ar kūdikis, kuris jau yra nusileidęs galva žemyn (nėštumo pabagoj) begali atsipainioti jei virkštelė apsivyniojusi yra? g.gif ...abejoju, juk kudikis nebeturi daug vietos. schmoll.gif

Mūsų lelis irgi buvo apsivyniojęs virkštele.
Echoskopija buvo daryta sausio 7d., gydytoja virkštelės apsivijimo nepastebejo, gimdžiau to pačio mėnesio 31d. Gimdymas vyko gana sklandžiai, stūmiau ilgokai, virštelę pastebejo sesutė, užsivyniojusi buvo per kakliuką ir petuką. Dar seselė pakomentavo :''Koks užmėlinavęs.''
Vaiko galvytė buvo mėlyna ir mane tai labai nugąsdino, nors gavo 9 balus. Po 3-4d, igavo ''kūdikišką'' spalvą. Taip ir nebepaklausiau akušerės ar čia nuo vištelės apsivyniojimo... unsure.gif
Atsakyti
Mano vyresnėliui virkštelė buvo apsisukusi tris kartus apie kakliuką ir vieną kartą aplink rankytę. Vyras sakė, kad vaikas atrodė baisokai. Tartum su šaliku doh.gif Išstūmiau greitai ir lengvai, vaikas gimė nepridusęs. Akušerė sakė, kad virkštelė buvo labai ilga. Beje nėštumo metu darant echo gydytojai nepastebėjo apsisukusios virkštelės.
Atsakyti
Mano vienam vaikui buvo apsivijusi, nežinau kiek kartų, bet dar gerai, kad ir ranką buvo įkišęs. Gimė mėlynas mėlynas... Bet spalvapo kokios savaitės atsistatė, o šiaip gimė sveikut sveikutėlis. Tik spalva.... Aišku, gydytojai sakė, gerai, kad ranką buvo įkišęs, nes galėjo baigtis ir liūdniau....
Atsakyti