Įkraunama...
Įkraunama...

Negali būti!

Va pritariu traliabum.... nors gimdziau su epiduru, bet jis kaip tik "na samom interesnom meste" baigesi... tai jutau viska.... Ale kai siuvo tarpviete.... tai irgi labai skaudejo...ir nors papildomai nuskausmino vietiskai... daktaras tik skesciojo peciais "Negali buti"..... O pasirodo GALI unsure.gif
Ir dar ziauuuuriai skaudejo kai i ranka kateteri venini vede..... maniau numirsiu blink.gif Ka? sakysit NEGALI BUTI?
Gali..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 01 06, 13:55)

Ir dar ziauuuuriai skaudejo kai i ranka kateteri venini vede..... maniau numirsiu blink.gif  Ka? sakysit NEGALI BUTI?
Gali..... rolleyes.gif

Aha, Pipone, dar ir kateterį priminei:
Kadangi teko su kateteriu praleist savaitę, tai ėmė staiga ir vena užpūliavo. O to tikrai NEGALI BŪTI, nes visos žaizdos man gyja greit kaip sobakai, ir niekuomet nieks neužpūliuoja. Stebėjaus pati sau, stebėjaus ir garsiai, kol galų gale viena slaugė išgirdo, ir nusodino mano stebėjimąsi- pasirodo ligoninė buvo gavus siuntą importinio pleistro, nuo kurio visoms venos supūliuodavo. Maniau jau čia man nuo išsekimo, o pasirodo-nuo pleistro blink.gif Taigi kitą kateterį prie kitos rankos prisege kitu pleistru- ir akurat- viskas čiki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 06 sausio 2004 - 16:10
QUOTE (vobla @ 2004 01 06, 14:41)

Deja kaklelis plyšta ne taip jau retai(be savęs dar porą draugių žinau). Skirtumas tik tas kad aš "gyva" visa tai jaučiau.
O pats tikriausias-NEGALI BŪTI- tai, kad nepraėjus nei mėnesiui po to košmaro, supratau, kad ateity norėsiu dar vieno pyplio smile.gif smile.gif

Vobla, man tas pats buvo ir irgi be jokio nuskausminimo.
Visas gimdymas truko apie tris valandas, is kurios valanda laukiau greitosios - nubego vandenys ir kas kokias 5 min prasidejo reguliarus saramiai. Vyras iskviecia greitaja, o jinai i pirma gimdyma kaip visada skuba, po to dar tris kart vis skambinom greitajai, tai atvaziavus greitosios gydytoja norejo man morala skaityti, bet laiku susizgribo, kad netinkamas laikas ir kad jau su sirenom i ligonine reikia vaziuoti.
Taigi gimdymas truko 3 valandas, trumpai tiesa? Bet uztat po to plysimus ir kirpimus dar 1.5 val tryse siuvo, beje irgi be nuskausminimo.

O su panele kaip buvo - as ant stalo gimdau, o gydytojas stovi salia, rengiasi chalata ir praso - tik nesistangink.
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 01 06, 06:04)
Nu ką gi- sužinojau kaip moteriškės prieš šimtmetį be jokių nuskausminimų vaikus gimdydavo...

Nei priesh simtmeti nei ka rolleyes.gif As pati dukra be epiduro gimdziau ir si karta be jo gimdysiu.... Kiekvienos moters pasirinkimas... As ne uz ka neimciau to epiduro, o kita ne uz ka negimdytu be jo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 01 06, 06:04)
Anokie čia pusk stebuklai...kai aš pati pusę paros šuniu prastaugiau iki padusimo(čia irgi po epidūro), tai visas ligoninės (na gal tik skyriaus) ėjo į mane kaip į cirką pasižiūrėti. Ir visi kaip užhinotizuoti skandavo: negali būti-juk tu nuskausminta. Turbūt tavo skausmo barjeras labai žemai. Tokios žliumbia ir į pirštą su adata įsidūrę. Ir dar vyro klausinėjo- ar visuomet aš tokia jautri. Neįsivaizduoji kaip pikta ir skaudu tuomet buvo. Būčiau iškoliojus, bet samonė lūžinėjo...kai finale prireikė daryt cezariui spinalinę-paaiškėjo, kad tas NEGALI BŪTI- TIESIOG ANESEZIOLOGO DARBO BROKAS. TEISIOG NEPATAIKĖ TEN KUR REIKĖJO. Bet, kad tą stebuklą išsiaiškintų, reikėjo kad stipti pradėčiau. Nu ką gi- sužinojau kaip moteriškės prieš šimtmetį be jokių nuskausminimų vaikus gimdydavo...dabar kai ginekologės apžiūroj pamato mano gimdos kaklelį visuomet pakraupsta, koks turėjo būti sunkus gimdymas.Vietoj to, kad atsidarinėtų, jis tas 12 valandų po truputį plyšo...

bet jau istorija pas tave, tai eik tu sau... blink.gif Po tokiu apsilankymu gimdyklose, nesinori apie vaikus galvoti mad.gif
Atsakyti
bbbbbaisu..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T @ 2004 01 06, 14:26)
Nei priesh simtmeti nei ka rolleyes.gif As pati dukra be epiduro gimdziau ir si karta be jo gimdysiu.... Kiekvienos moters pasirinkimas... As ne uz ka neimciau to epiduro, o kita ne uz ka negimdytu be jo tongue.gif

bėja, aš norėjau be epidūro gimdyti, bet kažaip daktarai eigoje įkalbėjo(tipo skatinant sąrėmiai būna daug aštresni-paskui bus vėlu)...nu ką gi- norėjau- GAAVAU biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif zinai pusk neitiketina, nes as tokia pati keistuloe kaip ir tu, man tik buvo atvirksciai skaudziausia buvo kai nuleido vandenis ohmy.gif , ir paskui kai apziurinedavo kakleli, galvojau gydytojo ranka pro pilva islys laugh.gif , beje kai nuleidinejo vandenys sako, na kas dabar, gi visai neskauda! Niekos sau galvoju... neskauda...
Atsakyti
man tai su antru primygtinai siūlė, nors nesupratau kodėl, nes skausmo nelabai ir jaučiau, o sarėmiai buvo tvarkingi. Dabar tai matau, kad teisingai pasielgiau, nes jau tie anesteziologai visai neišmano, ne iš jūsų pirmų moteriškės girdžiu, kad nepataiko, o babkes tai kaip už gerą paimą....
Brr...net šaltis nukrėtė... ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 01 06, 14:41)
QUOTE (Tuja @ 2004 01 06, 11:57)
kai paskaiciau, taip ir norisi pasakyti ,,negali buti"
tai kiek reikejo iskenteti, kai tas kaklelis plyso????

Deja kaklelis plyšta ne taip jau retai(be savęs dar porą draugių žinau). Skirtumas tik tas kad aš "gyva" visa tai jaučiau.
O pats tikriausias-NEGALI BŪTI- tai, kad nepraėjus nei mėnesiui po to košmaro, supratau, kad ateity norėsiu dar vieno pyplio smile.gif smile.gif

man irgi plyso blink.gif
Atsakyti
Oi, AUGES man primine melynes.....Tai keisciausia,kad po "gimdymo" man ant sedimos vietos rolleyes.gif abieju kepaliuku atsirado 2 dideles melynes, kurios sumazejo,bet laikos ir dabar !!!!!- jau po beveik 11 men jos geriausiai matomos blink.gif - kas sako negali buti- atsiusiu foto laugh.gif
Atsakyti
LASELI, nu cia tai bajeris- tyleti po narkozes !!!!!! As smigau nuo relaniumo juokingos dozes,bet man to uzteko kad atsibudus taip nusisnekeciau.....
Atsakyti