Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

QUOTE(AveM @ 2009 06 16, 11:01)
Ziema klosiu kaip roze. biggrin.gif

lotuliukas.gif .Nu jo...Kai vargo neturi ,tai susirandi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 16, 11:01)
Ziema klosiu kaip roze. biggrin.gif

Tai dar žiūrint kokia žiema bus g.gif Jei šilta, tai negerai jei labai daug pridengsi, nes iššust gali, kas dar blogiau, nes paskui kokios ligos įsimeta g.gif Juk ir rožes "per karštai" dengt nereikia mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
GREISI ,o kam tu tuos išlaužytus pumpurus vėl augini?sakai kad vejasi kitus.Aš tokius jei antrakart išsprogsta kai tik pasirodo išlaužiu ,kam bereikalingai energiją eikvoti, jie visvien nereikalingi schmoll.gif

O dėl dengimo tai,pirmaisiais metais po pasodinimo aš dengiu, vistiktai man gaila būtų jei nušaltų. Dengiu tada kai žemę sukausto gruodas.Vėlesniais metais jos įgauna atsparumą šalčiui ir suaugusias galima visai nedengt,bet dar reikia atsižvelgti į tai kokio atsparumo vynuogę auginame, kokioje Lietuvos dalyje gyvename.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 06 16, 15:12)
GREISI ,o kam tu tuos išlaužytus pumpurus  vėl augini?sakai kad vejasi kitus.Aš tokius jei antrakart išsprogsta kai tik pasirodo  išlaužiu ,kam bereikalingai energiją eikvoti, jie  visvien nereikalingi schmoll.gif

O dėl dengimo tai,pirmaisiais metais po pasodinimo aš dengiu, vistiktai man gaila būtų jei nušaltų. Dengiu tada kai žemę sukausto gruodas.Vėlesniais metais jos įgauna atsparumą šalčiui  ir suaugusias galima visai nedengt,bet dar reikia atsižvelgti į tai kokio atsparumo vynuogę auginame, kokioje Lietuvos dalyje gyvename.

pas mane pirmi metai sodinta.Tad tos išlaužytos,tik trys ir yra.
Atsakyti
Mano vynuoge leisgyve. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:23)
Mano vynuoge leisgyve. verysad.gif

kodėl taip manai? Ar lapukai nuvytę ar kas jai? unsure.gif
Atsakyti
Kai pasodinau visi buve lapukai nukrito,dabar matosi jog gyva leidzia kitus lapukus,bet taip letai ir sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:41)
Kai pasodinau visi buve lapukai nukrito,dabar matosi jog gyva leidzia kitus lapukus,bet taip letai ir sunkiai.

Nusigando, kad persodinai unsure.gif , bet jei leidžia naujus lapukus, tai nieko irnesakyk.gif - atsigaus, pamatysi mirksiukas.gif . Nenorėk, kad labai didelė užaugtų tik pirmais metais sodinta, svarbu, kad ji gerai šaknytėmis į žemę įsikabintų, o jau kitais ar dar kitais metais tai tada kai duos derlių thumbup.gif Viskas bus O.K., nenusimink console.gif
Atsakyti
Net nuejau dar syki pasiziureti kaip jinai lakosi,nieko gi jau tris naujus lapelius isleidusi.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:52)
Net nuejau dar syki pasiziureti kaip jinai lakosi,nieko gi jau tris naujus lapelius isleidusi.

vadinasi, ji kabinasi į žemę thumbup.gif viskas tikrai bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui nuraminai,lauksiu toliau kaip jinai augs.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 22:06)
Dekui nuraminai,lauksiu toliau kaip jinai augs.

taigi ,kai perki lapukų ir neturi būti.
Atsakyti