Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2008 10 23, 18:33)
Subtiliai, o kodel negerai is lauzo? negi jis kitoks buna islydytas g.gif

Nori vienintelio ir nepakartojamo daikto is lauzo...
Atsakyti
o koks skirtumas doh.gif . ypac jei tas lauzas mielas hihihi.gif . as kazkaip maniau jog juvelyrai irgi lauza naudoja lydymui ir tiems nepakartojamiems papuosalams biggrin.gif
Atsakyti
Visokio to laužo būna. Gerai jei tikrai žinai, kad jis 925 prabos, o jei, sakykim, kažkoks užsegimas, ar pan. yra tik pasidabruotas žalvaris. Be to, beveik kiekviename papuošale yra kažkiek lydmetalio, kuris kažkiek užteršia lydinį. Man, tai labiausiai patinka daryti iš gryno (ne laužo). Žinoma, atliekų neišmetu, o perlydau, bet būna ramu dėl papuošalo kokybės, nes žinau ką lydau. Painiai čia smile.gif
Atsakyti
dabar supratau rolleyes.gif

o sakykit, kaip daromos formeles kokiam tai papuosalui? ar lipdomos is to specialaus vasko blush2.gif ? is tikruju tas klausimas siaip nuolat iskyla del bendro supratimo, o ne del to, kad ryzciausi lieti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 10 24, 14:18)
Visokio to laužo būna. Gerai jei tikrai žinai, kad jis 925 prabos, o jei, sakykim, kažkoks užsegimas, ar pan. yra tik pasidabruotas žalvaris. Be to, beveik kiekviename papuošale yra kažkiek lydmetalio, kuris kažkiek užteršia lydinį. Man, tai labiausiai patinka daryti iš gryno (ne laužo). Žinoma, atliekų neišmetu, o perlydau, bet būna ramu dėl papuošalo kokybės, nes žinau ką lydau. Painiai čia smile.gif

Visi sau pasidaro sidabro ir spakaina galva, nieks neima to lauzo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2008 10 24, 14:55)
dabar supratau rolleyes.gif

o sakykit, kaip daromos  formeles kokiam tai papuosalui? ar lipdomos is to specialaus vasko blush2.gif ? is tikruju tas klausimas siaip nuolat iskyla del bendro supratimo, o ne del to, kad ryzciausi lieti doh.gif

Cia apie liejima kalbi, ar aplamai apie gamyba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzikas @ 2008 10 24, 15:22)

Cia apie liejima kalbi, ar aplamai apie gamyba? smile.gif

apie liejima, formos isgavima
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 10 24, 15:59)
apie liejima, formos isgavima

jami tygeli sukrauni i ji sidabro ir lydai, po to reik ispilt i formele kokia nors, priklauso nuo to ka darysi. o veliau jau valcuoji, pjaustai lytuoji...

vienu zodziu reik pamatyt, arba paskaityt smile.gif
Atsakyti
tai mane labiausiai domina, kaip ta formele reikia padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 10 24, 16:35)
tai mane labiausiai domina, kaip ta formele reikia padaryt doh.gif

as tau kartais nesiunciau brepolio e-book ? ten viskas yra nuo A iki Z kaip kas daroma, tik rusu kalba...
Atsakyti
taigi atsiuntei, bet ji man niekaip neatsidare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 spalio 2008 - 15:49
Man irgi brepolio e-book neatsidare vienam kompe, o tiksliau galedavau atsidaryti tik 10 pusalpių, o va kitame kompe atsidare visa. Aišku ten programele DeJaVu reikalinga.
Atsakyti
reiks paieskot tos programeles, rodos neturim doh.gif
Atsakyti