Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2007 09 12, 09:43)
mat tu turbut nebandei su pasidabruota tongue.gif .
as turiu sidabrines vielos 925 ivairiu storiu- siunciuosi is lenkijos. jei reikia tik kokias kilpeles auskarams padaryti, tai lengva, bet jei toki darba tai tikrai  sunkoka (cia sidabras)
user posted image
o va toki, tai beveik neimanoma( cia pasidabruota)
user posted image

o gal vis tik tokios 925 prabos buna ivairaus minkstumo g.gif . gal nuo tu priedu priklauso g.gif

O tu gal darai pardavimui ? nes man labai graziai atrodo 4u.gif panasiu kaip ir uzsimaniau 4u.gif
Atsakyti
parasysiu az, Redtiger mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas galetumet apsviesti 4u.gif . nusipirkau pastos slifavimui, bet pasirodo ji kieta blink.gif . tai kaip man dabar jos uztepti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 01 lapkričio 2008 - 10:56
o su kuo tu slifuoji? smile.gif rankom? g.gif
Atsakyti
turiu ir elektrini sioki toki. bet ne tame esme
Atsakyti
nu tai nesuprantu kaip su elektriniu pasta gali neuzsitept g.gif smile.gif dar tokio ciudo man nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
tai kad as nesuprantu tepimo principo doh.gif . jei ji butu skysta, tai uzdeciau paemus ir tiek. o ta kieta kaip?

o tu ka, modelina poliruoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 01 lapkričio 2008 - 17:21
siaip mano specialybe juvelyrika smile.gif tai ne modelina biggrin.gif o tu pasta prispausk prie poliravimo galvutes ijungtos smile.gif taip ji besisukdama pasidengs pasta mirksiukas.gif
Atsakyti
na, as taip ir maniau, bet nedrisau. aciu ax.gif
Atsakyti
Kad jokiu "nedrisau" daugiau nebutu, reik visalaik eksperimentuot ir bandyt, kitaip juvelyrikoj negalima smile.gif
Atsakyti
daug informacijos reikalingos perskaiciau siame forume ax.gif
Atsakyti
Noreciau ir as ideti savo pirma darbeli padaryta ,bet turbut nemoku elgtis su kompu biggrin.gif .Nors ir padarytas is pigiu akmenu ir paprastos vielos,bet ka tai reiskia vien zodis-pirmas 4u.gif .Dabar darau sidabrine apyranke,pavirsius bus nelygus(sidabro juosta kaitinta ant medzio anglies,ar kaip kitaip ji vadinama,tiesiog nezinau kaip tai pavadinti lietuviskai)ir noriu keliose vietose su lydmetaliu prilituoti aukso gabalelius,bet neturiu supratimo,kokios gauges aukso ploksteles supresuoti(nes pavirsiuis tikrai nelygus)
Papildyta:
Turiu omenyje,kad kuo mazesne aukso iseiga butu g.gif .Idomu ar uztektu 0,25mm
Atsakyti