man tas zodis"gracuojant" nieko nesako
man tas zodis"gracuojant" nieko nesako
turi bormasine (slifuokli) ?
va su tokia galvute tada, kur daug vieluciu ant jos
susiausi pavirsiu taip, tada uzsimatina
o kaip jei grynai rankom ,tai nesu darius
turiu
. maciau tokiu galvuciu pirkti
pabandysiu su svitriniu pirmiausia. man ant lygaus ir reikia
QUOTE(naca @ 2008 11 29, 22:46)
Tik bandyk ne ant gaminio, o pasiemus koki nors gabaliuka sidabro is atlieku, ir bandyk visaip, ziurek kaip graziau, vienu zodziu eksperimentuok
Taip pat ieskomos ivairiausios fakturos, reikia tik bandyt, galima ir su vinukais i bormasine istacius nugalastais ivairiais kampais ar boreli, ir ziuret koks labiau tinka ar patinka, siaip viska galima sugalvot, tik reik bandyt
geltonas - geltoniem metalam , baltas baltiem
bent mus taip moke
QUOTE(mieguista avytė @ 2008 11 29, 22:55)
Logiska, bet galetu but baltas visiems metalam
O gal kas pries mane ant zalvario dirbo su gracu geltonu, del to man geltint pradejo, siaip savaime gal jis net nedazo nenaudotas ant zalvario, o geltonas tam, kad atskirt kuris kam skirtas. Aj koks skirtumas, pabandysi suzinosi
del kietumu cia tos spalvos
zalvari man su geltonu graziau, nei su baltu...
Pastebejau, kad ir rimtesni juvelyrai uzsuka cia, tai noriu paklaust kaip kovojat su baltu auksu, kad netrukinetu, nes ko tik neisbandem taip ir nenustatem priezasties. Vienas buvo patares, kai padarai balta auksa ji pravalcuot kuo imanoma ploniau ir vel isliet, nu lyg ir padejo, pora kart taip bandem netrukinejo, bet kitus kartus vel... reiskias tai nepadeda. Dar vienas sake, kad liejant temperatura baltam auksui per maza, bet negali but, naudojam benzenini degikli kurio temperatura gan didele ir matos ant metalo, kad pakanka. Kitas sake nenauduoti balto aukso po liejimo, nes ji nauduodavom kas likdavo po eglutes. Kartais po liejimo nauduojant balta auksa atbulai netrukineja, o ligatura liejimui universali buvo naudojama, bandem ir apdirbimo ligatura, tas pats. O trukineja dazniausiai kai isvalcuoji reikiama strypeli, atlaidini ir pradedi valcuot plokstinant. nes jei valcuoji tik viena padetim pvz plokstele ir daugiau nieko nedarai, tai daug maz normaliai, tik krastai truputi sutrukineja. Tai va, taip ir neaisku kame bajeris, buna visa diena prasikankini su tuo baltu auksu ir eini namo nieko neuzdirbes, o namie vaikai ziuri i tave alkanom akim
Iejau i www.ruta.ru , radau ten daug reikiamu irankiu ,bet (kaip ne keista) man nerodo kainu,kad ir uzsiregistravau.Parasiau emailus ir rusu, ir anglu kalbomis,bet jokio atsakymo nesulaukiu iki siol.Gal kas esat uzsisakineje is sio katalogo?Norecaiu kai ka uzsisakyti ir atsisiusti i Lietuva.O gal yra koks nors atstovas Lietuvoje sios firmos?
Pagal ju aprayma - jie dirba tik Rusijoje, dave nuorodas firmu, su kuriomis dirba. Nemanau, kad sius i Lietuva. O be to muitai ir t.t. Su Rusija viskas kiek sudetingiau, nei su kitu pasauliu
Juokiuosi
Siaip palikti kontaktai Kaliningrade, gal kas nors ten vazineja, tuomet galima susiskambinti su atstovaujancia firma, padaryti uzsakyma, o tas kas vaziuoja - parveztu.
Papildyta:
Uzikai, su auksu nesusiduriau, bet pameginsiu paklausineti pas juvelyrus
Tikiuosi bus nuotaikoje
ir pasakys, jei , zinoma, zinos
Siaip palikti kontaktai Kaliningrade, gal kas nors ten vazineja, tuomet galima susiskambinti su atstovaujancia firma, padaryti uzsakyma, o tas kas vaziuoja - parveztu.
Papildyta:
Uzikai, su auksu nesusiduriau, bet pameginsiu paklausineti pas juvelyrus