Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Aš irgi dažnai pastebiu, kad juvelyriniai darbai (autoriniai) nebūna labai jau kruopščiai padaryti - nelabai gražiai įsodinti akmenėliai, ar matosi litavimo siūlės. Manau, kad čia priklauso nuo žmonių požiūrio. Vieniems tai gali atrodyti kaip brokas, o kitiems atvirkščiai - kaip rankų darbą patvirtinantis akcentas. Man asmeniškai net gražu, kai papuošalo detalės yra truputi "kreivos" smile.gif Tada papuošalas tampa gyvas. Ne taip kaip "štampovkės" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 11 25, 12:15)
o as kartais ir su mediniu plaktuko kotu smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif as taip irgi su mediniu plaktuko kotu ant pacio galo pereinu, kad akmens nesudraskyt netycia ir daspaust iki pobedos biggrin.gif
Atsakyti
labas visiems. noreciau isiterpti su tokiu klausimeliu - temoj varciau, bet neuzmaciau...tamsinant sidabra su tuo vadinamu juoduliu - kaip ji po to neutralizuoti, uztenka su vandeniu ar gudriau kaip nors? labai nenoreciau, kad kam nors didesnes skyles ausyse isgrauztu blush2.gif ... is anksto - aciu.
Atsakyti
nu man atrodo su vandeniu g.gif . tai turbut nugaruoja likuciai g.gif . tai kad ir nusiplauna jis gerai. man tai nieko kol kas neisgrauze doh.gif
Atsakyti
va noriu paklausti juvelyru. paziurekit sioj nuorodoj
http://www.smallgall...lerija/2118.jpg

tie vinukai, tos detalytes i gintara kaip jos idetos? ar iklijuotos isgrezus skylutes? ar kazkaip kitaip g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 11 27, 17:18)
va noriu paklausti juvelyru. paziurekit sioj nuorodoj
http://www.smallgall...lerija/2118.jpg

tie vinukai, tos detalytes i gintara kaip jos idetos? ar iklijuotos isgrezus skylutes? ar kazkaip kitaip g.gif ?

Is foto nepasakysiu, gal iklijuota, o gal ant pagrindo prilytuoti strypeliai, kad iveitu gintaras su skylutem i juos ir uzkniedyta, o gal is abieju pusiu uzkniede kiaurai istacius vielutes, nors per daug rizikinga butu taip daryt, nes gintaras trapokas yra
Atsakyti
o kniedijimui kazkokie spec irankiai yra?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 11 27, 20:04)
o kniedijimui kazkokie spec irankiai yra?

taip, plaktukas biggrin.gif
Atsakyti
taip ir maniau. bet galvoju, kaip nesuskaldyti akmenuku, ir kaip tai idealiai lygiai padaryti rolleyes.gif . bet aisku, kad reikia bandyti pirmiausia doh.gif
Atsakyti
kadangi su gintaru tenka nemazai susidurti.. paprastai igrezia ir iklijuoja detales.
Atsakyti
mano ziedukas. paprastas toks, ale vistiek lituotas tongue.gif . tik gaila kad tu akmenuku, kur skyle butu tik vienoj pusej neradau doh.gif . bet kita karta bandysiu kabasona istatyt, tik nenoriu labai nuo rankdarbiu nukrypti link juvelyrisku dirbiniu doh.gif
user posted image

Dar klausimelis. kokiais budais padaromas matinis pavirsius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 lapkričio 2008 - 12:29
smagus ziedukas smile.gif o matinis padaromas gracuojant smile.gif
Atsakyti