Įkraunama...
Įkraunama...

Graikiškas riešutas.

QUOTE(Fonda @ 2010 10 30, 17:00)
Ačiū už kačiuką doh.gif Vis ieškojau jam ir jo broliukui Jacintui naujų namučių...bet taip ir nesuradom. Nors tikrai reikėtų... visgi 7 namuose. Gal kas norėtų? Sveria apie 7 kg. Žiemos svoris.
O tu man parašyk į až,nuneščiau iš anksto į tą gatvę pas ką važiuosi ir palikčiau riešutukus.

Kad jau turim viena... Pas mus Uranas wub.gif Britukas.. Butu didesnis plotas - imciau tikrai bigsmile.gif Vieno maza, o ir liudna jam ax.gif
rasau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 30 spalio 2010 - 17:06
Pasisodinau ir aš praėjusį rudenį riešutukų- tris graikinius, ir tris kažkokius į juos panašius. Buvo sudygę gal 4, dar vienas kalėsi, bet kai persodinau į didesnius vazonus beliko 3- turbūt tie graikiniai paprastieji. per metus visai sustiprėjo koteliai, tik rudenį lapus numetė- tai taip juokingai stimbariukai namuose stovi... Tikiuosi, kad kitais metais dar gražesnis pasidarys.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 10 31, 23:42)
Pasisodinau ir aš praėjusį rudenį riešutukų- tris graikinius, ir tris kažkokius į juos panašius. Buvo sudygę gal 4, dar vienas kalėsi, bet kai persodinau į didesnius vazonus beliko 3- turbūt tie graikiniai paprastieji. per metus visai sustiprėjo koteliai, tik rudenį lapus numetė- tai taip juokingai stimbariukai namuose stovi... Tikiuosi, kad kitais metais dar gražesnis pasidarys.

O kur riešutus sėjai -lauke ar kambaryje? ax.gif
Atsakyti
,,Sutubdžiau,, riešutukus į vazonus ir palikau laukę blush2.gif .Dabar lauksiu vasaros ir žiūrėsim kiek sudyks blink.gif
Atsakyti
nusipirkau mugeje graikini riesuta... jau 4 metu sake po 5 jau bus derlius kazkoks... sodinau i iskasta molio dirva. bet galvoju gal reikejo kokiu plytgaliu primesti g.gif ar molis ganetinai sunki dirva?
Atsakyti
as 7 pasodinau 4u.gif 3 lauke ir 4 vazonelyje, jei neisdygs tikiuosi kas nors susels sodinuku, jei kam isdygs per daug blush2.gif
Atsakyti
Pasodinau visus riešutukus į lauką - tikiuosi, kad išdygs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 11 14, 22:30)
Pasodinau visus riešutukus į lauką - tikiuosi, kad išdygs ax.gif

Jei PELIUKAI nesuvalgys... tongue.gif essen.gif alc.gif yahoo.gif
Atsakyti
Ar realu auginti riešutmedį 6 a sodo sklype?
Žinoma aš gal ir nedagyvensiu, kol jis užaugs iki galingo medžio, bet ar sakykim per 10 m. susiformuos normalus medelis ir dar vaisių norėtųsi sulaukt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 11 15, 11:23)
Ar realu auginti riešutmedį 6 a sodo sklype?
Žinoma aš gal ir nedagyvensiu, kol jis užaugs iki galingo medžio, bet ar sakykim per 10 m. susiformuos normalus medelis ir dar vaisių norėtųsi sulaukt... ax.gif

Na jau ne vienai PESIMISTEI sakiau, kad visa jų turima informacija apie graikinių riešutmedžių auginimą pas mus yra NETEISINGA. O rodos tiek nedaug reikia - nepatingėti paskaityti kelis puslapius atgal šioje temoje ir...pesimizmas bus NUPŪSTAS cray.gif yahoo.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 11 15, 20:03)
Na jau ne vienai PESIMISTEI sakiau, kad visa jų turima informacija apie graikinių riešutmedžių auginimą pas mus yra NETEISINGA. O rodos tiek nedaug reikia - nepatingėti paskaityti kelis puslapius atgal šioje temoje ir...pesimizmas bus NUPŪSTAS cray.gif  yahoo.gif  victory.gif

Na jei visos skaitytume tik "puslapius atgal" - numirtų tema. Aš skaitau viską ir tik pirmyn beee.gif , taip kad nereikia niekur siuntinėt.
...ir pesimizmas čia visai nė prie ko, tiesiog pamačiusi botanikos sode jau gerokai paaugusį medį (tik jo amžiaus man niekas neįvardino g.gif ) supratau, kad ten kur planavau sodinti tikrai netilps. Todėl kreipiausi į tas, kurios augina, gali parodyti jau paaugusius medelius.
Atsakyti
O man iskilo klausimas kaip sodinti ta riesuta su kevalu?
Atsakyti