QUOTE(IngridaB @ 2011 06 27, 15:05)
Fonda,tavo augalai visada pavyzdiniai.

Mano graikiški du iš riešutėlių,persodinti į žemę,kažko sunkiai kabinasi į gyvenimą?Lapai pasidarė su rudomis dėmėmis?

O raudonlapis lazdynas pernai sodintas,pirmais metais davė kelias kekes riešutukų.O šiemet nei vieno.Turbūt reikėjo nevarvinti seilės pernai,išskinti riešutus geriau žemėn,tai šiemet gal būtų buvę?
Matau, kad esi perfekcionistė

Aš, kaip tinginė, tai nesikišu į augalų gyvenimą...leidžiu jiems gyventi kaip jie patys nori...

Nieko niekada nereikia REGULIUOTI

kiek veda - tiek gerai... vienais metais taip, kitais - kitaip... patys susitvarkys ir be tavo išskyninėjimų... Tik augimo sąlygas kuo natūralesnes sudaryk...kad ne ant skersvėjų būtų augalėlis, kad ne vienišas...kad neužmirktų...ar neperdžiūtų... kol jaunas, kad žiemą neiššaltų... O kad graikinių lapeliai ruduoja

...na augalėlis skundžiasi, rodo, kad susirgo... O nuo ko? Kas dabar pasakys? Aišku, nuo kažko jam netinkamo... Greičiausiai, nuo kokios chemijos... jei purškėt kitus augalus

...o gal kad mažai kalbėtasi buvo su augalėliu...

Jei žmonės žinotų, kad nuo tos chemijos tik dar atsparesni ligų štamai susikuria, naujos kartos kenkėjai... Nėra nieko patikimiau už išbandytą per amžius natūralumą...
http://gmoknyga.wordpress.com/[/url]
Papildyta:QUOTE(jediara @ 2011 06 27, 08:41)
Aš tai norėčiau, bet norėčiau pirkti , nes ir taip esu Jums labai skolinga
Ir kas gi su šita kuklute mergyte pasidarė...

Žodžiu, paskambinkit ir perduosiu... jūsų dovanota ypatingoji margalapė alyva klesti ir bujoja...

Bet mano amerikietiškasis eksperimentas...pasimirė... neatlaikė mūsiškių šalčių... O pas jus kambaryje tai tikriausiai jis auga puikiai?... Ar kamsio oranžinio nereikia? Mačiau netoli nuo krūmo du augalėliai savaime auga...
Papildyta:QUOTE(jediara @ 2011 06 26, 17:16)
Tikriausiai mano klaida, kad pasodinau po balkonu, o ten drėgmės trūkumas, gal būt todėl ir nedygo

Sudigs kitais metais... o jei labai sausa ir negiliai pasodinot,kaip sakėt, tai gal parsineškit ir į normalią vietą pasodinkit

Jei peliukai nesuvalgė...
Papildyta:QUOTE(Meizė @ 2011 06 27, 09:46)
O galima ne Jiedarai norėti jūsų riešutukų?

. Labai užsinorėjau šitų skanėstų pasisodinti, o ir žemės "lišnos" sodyboj yra

.
Papildyta:QUOTE(Ingaja @ 2011 06 27, 13:01)
Fonda ir as noreciau tokios veisles daigelio ar riesutuko

Ir manau maniskiai 5-6 metais tikrai nederes

Jei liks, taip. Jei ne...iš šiemetinio derliaus tegalėčiau duoti...