QUOTE(IngridaB @ 2011 09 29, 10:08)
Fonda,mano raudonlapis lazdynas,MEDIS,ne krūmas iš šaknų išleido dvi atžalas.Galiu jas įdomu kaip nors atskirti?

Tik jos labai jau arti kamieno auga?Gal nuskinti,kad enalintų medžio,bijau skirdama pažeisti medį?

Čia gobšumas pasireiškė,išspausti iš medelio kiek galima daugiau.
Tu, kaip visada, turi ką nors įdomaus, egzotiško...

o jei tuom kartu ne, tai pasidarai...

pirmąkart matau lazdyno MEDĮ

pas mane visi tik KRŪMAI...

O gal tavo lazdynas - TURKINIS

Nes tik šios rūšies lazdynas, vienintelis iš 20 lazdynų rūšių - medis, o ne krūmas. Tado Ivanausko Obelynėje būtent tarp kitų auga ši RETENYBĖ

nuo 1946 m. čia dera iš riešuto išaugintas turkinis lazdynas...
O kadangi pas mane RETENYBIŲ nėra kaip pas tave...lazdynai tik krūmai, tai man ir tinka, kai leidžia atžalas šalia...krūmas tik stiprėja... taigi negaliu būti tavo patarėju...

Man tai geriau graikiukus auginti, o lazdynai tik dėl įvairovės... Graikinių riešutmedžių vaisiai kaloringumu 12-13 kartų pranoksta obuolius, 10 kartų - karvės pieną, 7 kartus - bulves...sako, kad tai - ATEITIES SODAI...klimatui pas mus šiltėjant...
Papildyta:
QUOTE(mamynukas @ 2011 09 29, 22:29)
labas,klausykit o is to vieno riesuto dar neisdziovinto gali isdygt graikiskas riesutas?gal kas galetu pasidalinti nors vienu riesutuku?

labai buciau dekinga.rasykit i az
Na jei tas riešutas sveikas ir dygimo sąlygos atitinkamos - tada taip.

O kodėl jūs manote, kad per mėnesį riešutas natūraliai neišdžius

...tada jis supus... Ir dar...

kodėl čia jau taip "lankstytis" reikia

per puslapiuką pagrįžkit atgal... ir laisvai imkit kiek norite tų riešutų...taigi parašyta...
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2011 09 27, 00:30)
Užsakymus siųskit katytes@gmail.com ...turiu pavasarinius draugiukus, kurie norėjo...bet gal pasikeitė jų norai, patys įsigijo medelius... ar naujų norinčių atsirado... esam Kaune, siųst nelabai norėčiau...geriau perduoti per ką nors... duosiu ne vieną ir du riešutus...kad tikrai įsiveistumėte ir dar paskanautumėte...