QUOTE(zebrina @ 2009 06 16, 13:53)
Nesulaukiu atsakymo
Tiesa,tas mano riesutmedis jau aplipes riesuteliais

o atrodo toks mazytis,ydomu kokio dydzio uzaugs ,ir ar spes prinokt,o gal nubyres
Na, pamėginsiu aš atsakyt, nors nesu labai didelė žinovė
Jei labai daug ataugų turi, tai galit savo nuožiūra nugenėt/iškapot. Pas mus auga tik viena ataugėlė, tai ją laikom, auginam su ta mintim, jei kada reiktų senuką kirst, tai kad būtų kitas didelis riešutmedis.
Ką reiškia, kad pagrindiniai kamienai yra du?? Gal kažkada buvo nupjauta riešutmedžio viršūnė ir dėl to išsišakojo? Ar yra susodinti šalia 2 riešutmedukai? Ar ten kokia viena atauga iš pašaknų užaugo ir yra kaip konkurentė pagrindinei viršūnei? Sunku ką pasakyt, kai nematai medžio
Labai džiugu, kadaplipęs riešutėliais. Pas mane jie sunoksta tikrai, turėtų ir pas tave sunokt

Būna labai skanūs ir minkšti, skonis toks pat kaip parduotuvinių, bet jaučiasi, kad švieži, o ne sudžiuvę kaip parduotuviniai. Na, pamatysi pati, nemoku paaiškint - reikia tiesiog imti ir paragauti

O sunoksta jie vėlai rudenį
Didumo tai sako, kad riešutmedžiai įvairiai auga, t.y priklausomai nuo veislės. Manasis senukas irgi "paveldėtas" iš senųjų šeimininkų, irgi nežinau kokios veislės, bet medis tikrai nemažas: kokių 5 m , jei ne 6

Žodžiu, nemenkas

Bet užtat "geraisiais" metais riešutukais lepinamės vos ne visą žiemą

pirkt nereikia