Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Mano dukrytė taip pat labai mėgsta piešti, ypač ant odinių baldų doh.gif bandysim šiandien lipdyti iš plastelino bigsmile.gif
Atsakyti
mano vaikinas irgi lb lb nori ir megsta piesti ima is brolio flamasterisu ir kad piesia visa palange papuosta buna jo sedevrais lotuliukas.gif doh.gif tai mamai tenka is petioe padirbet kad nuvalyt ta mena lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik ir piesia.Ant asfalto kreidelem, ant magnetines lentos ir visur kur tik galima, manau dailininke uzaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 11 25, 11:37)
Piešimui nėra amžiaus limito. Kai jau nulaiko paišymo priemonę rankoj, tada ir galima duoti. Tik reikia žiūrėt, kad tik neprisivalgytų guašo hihihi.gif

kaip tik šiandien pirkau guašą Meno muzoj , kuris skirtas patiems mažiausiems teplioti pirštukais, yra nenuodingas, lengvai nusiplauna ir paragavus nekenkia biggrin.gif ir nuo sienų bei baldų turėtų gerai nusivalyt..... ax.gif eisim kada tepliot
Atsakyti
Mano mergyte moka jau ir veiduka nupiesti tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
labai megsta piesti, tai visus piesinukus dedam i papkute prisiminimui thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nei viena, nei kita nemėgsta. Tiesiog neįmanoma jokiais būdais sudominti. Už tai prie dėlionių sėdi. Šiuo metu vyresnioji ryškiai linksta į matematiką, todėl nepergyvenu, kad ir mažosios nesiseka sudomint piešimu. Už tai jau skaičiukus iki 10 puikiai pažįsta ir daiktus iki 5 sugrupuoja. Ir raidėse gaudosi jau. Nors psichologiškai manau vaikui svarbu nors kiek papiešti, na bet kaip sudominti?
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2009 11 25, 10:04)
sveikos merginos,
ar mėgsta jūsų mažieji piešti? ar skatinate tai, ar kažkaip lavinate? O gal dar jie per mazi? maniškei 2 ir 6 mėn. Piešti laaabai mėgsta. Ir su pieštukai, ir su flmasteriais. Neseniai daviau piešti guašu, tai taip patiko, kad beveik kasdien prašo smile.gif

oi maniškei tik duok thumbup.gif

piešia ir pieštukais ir flomasteriais o va guašu nebandžiau reikės gal akvarėle nupirkti g.gif
Atsakyti
maniškis piešia.
kreida, kreidelėm, pieštukais, flomasterias, guašu, teptuku, pirštais,kempinėle....
Atsakyti
Piešimas - pagrindinis užsiėmimas biggrin.gif labai patinka piešti visur ir ant visko doh.gif . Naudojam pieštukus, flomasterius, markerius, kreideles. Manau akvarelė ir guašas taip pat turėtų patikti ax.gif
Atsakyti
Mums 1,2 Dazniausiai piesiam flomasteriais, bet bandem ir rankytem su dazais! Tik tada jau reikejo buti viskam pasiruosus: ranksluostis, popierius, vanduo salia. Nes taskesi audringi biggrin.gif .
O piesiam ant dideliu dideliu spalvotu lapu. Tada maziau pagundos piesti ant grindu ir sienu.
Atsakyti
Mano dukryte irgi megeja piesti, ir su piestukais, ir flomasteriais, labiausiai su akvarele, va tada jau terliones vyksta..bet grazu, idomiausiai kai papasakoja apie savo "mena", su vyru juokais plystam. lotuliukas.gif
Atsakyti