Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Maniškė 1,5 metukų mėgsta "piešti" tušinuku ant didelio lapo, o vat pieštuku ant dažytos sienos, tai išvis malonumas lotuliukas.gif sakiau vyrui, reikia įrėminti tą sienos dalį, kur ji piešia ir bus meno kūrinys ohoho lotuliukas.gif
Atsakyti
Musiskei irgi patinka piesti su bet kuo kas piesia lotuliukas.gif Dabar jau ji formas megsta piesti rutuliukus sako, kad cia ratai :lotuliukas:Daznai ji manes praso, kad as nuspiesciau forma pvz nama, o po ji detales dapiesia pavyzdziui duris, langus ir dar ka pati isisvaizduoja kas turi buti t...t
Atsakyti
Mano mažiukui 1 m 5 mėn, jau mėnesį (gal net daugiau) turim magnetinę piešimo lentą ir jis ten paišo dažnai, aišku, meno kūriniu to nepavadinsi, bet susidomėjimas yra biggrin.gif Flomasterių dar matęs nėra blush2.gif Bet tušinukais, pieštuotais paišo ant lapų, laikraščių, žurnalų ax.gif Reiks greitu metu ką nors naujo šioj srity pasiūlyt, nes matau, kad patinka rolleyes.gif o kas svarbiausia, tušinuką ar magnetinį rašiklį laiko kaip suaugęs rankytėj piešdamas smile.gif na kaip aš pati pvz. smile.gif
Atsakyti
o tai kaip zaisti su 1.5m vaiku ??KAI JAU VISKAISBANDEI IR ATSIBODE ? jiem stalo zaidimai kaip ir dzin, gi nesupranta, jo zaislai pabosta doh.gif bet ka darysi, vi skazkokia smulkmenele nuperki ir jau dziaugoiasi smile.gif
Atsakyti
plaukem su dvimete sia vasara, ramiai sedejo, padejo man irkluot smile.gif plaukem tik diena, be nakvynes, gal todel labai ir nenusibodo.. pietu miego miegojo.. plaukem zinoma tik su liemene... smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes uzsiimame taip:karpau is popieriaus spalvoto zvaigzdutes,menuliukus,o ji piesia akytes,burnyte,nosyte,tada klijuojame ant lango biggrin.gif nors po 2 min viska nuplesia lotuliukas.gif
Slepynes po kaldra ar kur kitur kamabryje.Kai darau valgyti padedu jos stala ir kedute ir pridedu i jos puodukus miltu,kruopu,pieno ,vandens,net kaiusini buvau davusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ji sakau,kad verda,maiso pienu uzsigerdama lotuliukas.gif zaislu milijonas,bet neuzsiima per daugiausia doh.gif lego lb patinka statome pilis arba traukinukui tiltus ir tt,piesiame,sokame...ir ciunga cianga jau moka traukti lotuliukas.gif plastelinas tai pat megiamas,visokios palapines ir tt,galima tiek prigalvoti blink.gif kad poto reikes paciai eiti keturiom i lova miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2009 12 07, 00:03)
Mano mažiukui 1 m 5 mėn, jau mėnesį (gal net daugiau) turim magnetinę piešimo lentą ir jis ten paišo dažnai, aišku, meno kūriniu to nepavadinsi, bet susidomėjimas yra biggrin.gif Flomasterių dar matęs nėra blush2.gif Bet tušinukais, pieštuotais paišo ant lapų, laikraščių, žurnalų ax.gif Reiks greitu metu ką nors naujo šioj srity pasiūlyt, nes matau, kad patinka rolleyes.gif o kas svarbiausia, tušinuką ar magnetinį rašiklį laiko kaip suaugęs rankytėj piešdamas smile.gif na kaip aš pati pvz. smile.gif

mano mazei 1 10menesiu ,piesimas smagiausias uzsiemimas,duodu magnetine lenta ir piesia kokia valanda,o tusinuko neduodu po to kai ispaise sienas
Atsakyti
Piesia ivairiausiom priemonem, noriai ir daznai smile.gif Jau pradeda suprasti kad reikia piesti ant lapo, nors dar pasitaiko visko wink.gif
Atsakyti
Iki Kalėdų tai piešė ant paprastų lapų su spalvotais pieštukais, o kai gavo dovanų molbertą tai labiausiai patinka piešti su spalvotom kreidutėm smile.gif
Atsakyti
SVEUKOS MAMYTE smile.gif
Labai idomu ar jus vedate savo vaikucius kurnors apart darzelio?!
Mano dukrytei tuoj trys metukai ir verste verziasi pas vaikuciusdainuoti doh.gif , o nuejus i koki koncerta, vos eina islaikyti kedej nes ir begtu i scena dainuoti.Ziuredama koncerta kas minute klausia " KADA AS GALESIU EIT DAINUOT?".
Namuose pilna zaislu taciau be pijanino, mikrofono ar barskuciu, nevieno net nejudina (na kartais su guasu papiesia). tik parejus is darzelio mikrafonas i ranka suknele ir prasideda namuose nemokamas koncertas lotuliukas.gif o kai gavo kaledom Olialia 18-ojo gimtadienio kompakta, tai isvis ziuretu ir straksetu dainuodama per dienas. jau net susidejus rubus kekvienai dainai, jei su sijonu dainuoja dedasi sijona, jei su kedais tai reik keduku...
Na zodziu galvoju gal reiktu pas ka nors vesti dainuoti, tik nezinau ar dar nera permaza!
Labai laukiu jusu nuomoniu ir patarimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supergaga: 06 sausio 2010 - 20:55
Labai daug info apie tai skyriuje "Ankstyvusis ugdymas" prie "Mokykleliu ir bureliu". Ten tikrai daug rasit atsakymu i savo klausimus.
Atsakyti
mazoji dar nieko nelanko o veresnelis baseina ir bendrojo ugdymo pamokeles
Atsakyti