Maniškė 1,5 metukų mėgsta "piešti" tušinuku ant didelio lapo, o vat pieštuku ant dažytos sienos, tai išvis malonumas
sakiau vyrui, reikia įrėminti tą sienos dalį, kur ji piešia ir bus meno kūrinys ohoho
Mano mažiukui 1 m 5 mėn, jau mėnesį (gal net daugiau) turim magnetinę piešimo lentą ir jis ten paišo dažnai, aišku, meno kūriniu to nepavadinsi, bet susidomėjimas yra
Flomasterių dar matęs nėra
Bet tušinukais, pieštuotais paišo ant lapų, laikraščių, žurnalų
Reiks greitu metu ką nors naujo šioj srity pasiūlyt, nes matau, kad patinka
o kas svarbiausia, tušinuką ar magnetinį rašiklį laiko kaip suaugęs rankytėj piešdamas
na kaip aš pati pvz.
o tai kaip zaisti su 1.5m vaiku ??KAI JAU VISKAISBANDEI IR ATSIBODE ? jiem stalo zaidimai kaip ir dzin, gi nesupranta, jo zaislai pabosta
bet ka darysi, vi skazkokia smulkmenele nuperki ir jau dziaugoiasi
plaukem su dvimete sia vasara, ramiai sedejo, padejo man irkluot
plaukem tik diena, be nakvynes, gal todel labai ir nenusibodo.. pietu miego miegojo.. plaukem zinoma tik su liemene...
Sveikos
Mes uzsiimame taip:karpau is popieriaus spalvoto zvaigzdutes,menuliukus,o ji piesia akytes,burnyte,nosyte,tada klijuojame ant lango
nors po 2 min viska nuplesia
Slepynes po kaldra ar kur kitur kamabryje.Kai darau valgyti padedu jos stala ir kedute ir pridedu i jos puodukus miltu,kruopu,pieno ,vandens,net kaiusini buvau davusi
ji sakau,kad verda,maiso pienu uzsigerdama
zaislu milijonas,bet neuzsiima per daugiausia
lego lb patinka statome pilis arba traukinukui tiltus ir tt,piesiame,sokame...ir ciunga cianga jau moka traukti
plastelinas tai pat megiamas,visokios palapines ir tt,galima tiek prigalvoti
kad poto reikes paciai eiti keturiom i lova miegoti
Mes uzsiimame taip:karpau is popieriaus spalvoto zvaigzdutes,menuliukus,o ji piesia akytes,burnyte,nosyte,tada klijuojame ant lango
Slepynes po kaldra ar kur kitur kamabryje.Kai darau valgyti padedu jos stala ir kedute ir pridedu i jos puodukus miltu,kruopu,pieno ,vandens,net kaiusini buvau davusi
QUOTE(m@muk@s @ 2009 12 07, 00:03)
Mano mažiukui 1 m 5 mėn, jau mėnesį (gal net daugiau) turim magnetinę piešimo lentą ir jis ten paišo dažnai, aišku, meno kūriniu to nepavadinsi, bet susidomėjimas yra
Flomasterių dar matęs nėra
Bet tušinukais, pieštuotais paišo ant lapų, laikraščių, žurnalų
Reiks greitu metu ką nors naujo šioj srity pasiūlyt, nes matau, kad patinka
o kas svarbiausia, tušinuką ar magnetinį rašiklį laiko kaip suaugęs rankytėj piešdamas
na kaip aš pati pvz. 
mano mazei 1 10menesiu ,piesimas smagiausias uzsiemimas,duodu magnetine lenta ir piesia kokia valanda,o tusinuko neduodu po to kai ispaise sienas
Piesia ivairiausiom priemonem, noriai ir daznai
Jau pradeda suprasti kad reikia piesti ant lapo, nors dar pasitaiko visko
SVEUKOS MAMYTE
Labai idomu ar jus vedate savo vaikucius kurnors apart darzelio?!
Mano dukrytei tuoj trys metukai ir verste verziasi pas vaikuciusdainuoti
, o nuejus i koki koncerta, vos eina islaikyti kedej nes ir begtu i scena dainuoti.Ziuredama koncerta kas minute klausia " KADA AS GALESIU EIT DAINUOT?".
Namuose pilna zaislu taciau be pijanino, mikrofono ar barskuciu, nevieno net nejudina (na kartais su guasu papiesia). tik parejus is darzelio mikrafonas i ranka suknele ir prasideda namuose nemokamas koncertas
o kai gavo kaledom Olialia 18-ojo gimtadienio kompakta, tai isvis ziuretu ir straksetu dainuodama per dienas. jau net susidejus rubus kekvienai dainai, jei su sijonu dainuoja dedasi sijona, jei su kedais tai reik keduku...
Na zodziu galvoju gal reiktu pas ka nors vesti dainuoti, tik nezinau ar dar nera permaza!
Labai laukiu jusu nuomoniu ir patarimu
Labai idomu ar jus vedate savo vaikucius kurnors apart darzelio?!
Mano dukrytei tuoj trys metukai ir verste verziasi pas vaikuciusdainuoti
Namuose pilna zaislu taciau be pijanino, mikrofono ar barskuciu, nevieno net nejudina (na kartais su guasu papiesia). tik parejus is darzelio mikrafonas i ranka suknele ir prasideda namuose nemokamas koncertas
Na zodziu galvoju gal reiktu pas ka nors vesti dainuoti, tik nezinau ar dar nera permaza!
Labai laukiu jusu nuomoniu ir patarimu
Labai daug info apie tai skyriuje "Ankstyvusis ugdymas" prie "Mokykleliu ir bureliu". Ten tikrai daug rasit atsakymu i savo klausimus.
mazoji dar nieko nelanko o veresnelis baseina ir bendrojo ugdymo pamokeles