mes pradejom dometis knygutem nuo 1m ir 3 men tiesa pirma buvo gyvunu paveiksleliai mama pasako o jis pasako garsais kas tai o dabar tai jau kaip pristos tai gali ir puse dienos skaityt turim stora pasaku knyga. o jo megstamiausios "3 parseliai" ir "vilkas ir 7 oziukai". pats issirenka ka nori o jau mamyte skaito
mes skaitome įv. knygas, kai buvo labai mažytė, vartydavo apie gyvunėlius, vaikučius, gėlytes, tokias kurios išsilaknksto, tai tos ir beveik visos sveikos liko, o vėliau pasakas pradėjom skaityti, turim daug knygelių, tos kurios plonesniais lapais tai ir klijuotos ir be lapų ir su trečdaliu lapo belikę bet vistiek skaitom
labai patinka "pagrandukas" "sigutė" "čipolinas", "paslapčių sodas",dar visai nieko jai "išėjo tėvelis į mišką", o tos apie princeses visokias tai dar nelabai, amžius - 1,10 m.

beveik 2 metai. knygomis nesidomi -turime ir storais viršeliais, ir plonais, ir su gyvūnais ir su vaikučiais...
kai pradedu skaityti ar rodyti knyguteje paveikslelius, apie juos kalbėti, nerodo jokio susidomejimo -meta knygute ir bega...
geriausi užsiėmimai su vaikais, suaugusiais žmonėmis -žaisti, padeti ką nors daryti...
žodžiu -su knygutėm pas mano berniuką liūdna
dedu viltis į darželį ...

kai pradedu skaityti ar rodyti knyguteje paveikslelius, apie juos kalbėti, nerodo jokio susidomejimo -meta knygute ir bega...

geriausi užsiėmimai su vaikais, suaugusiais žmonėmis -žaisti, padeti ką nors daryti...
žodžiu -su knygutėm pas mano berniuką liūdna

Skaitau ivairias pasakeles "meskiukas rudnosiukas","katinelis ir gaidelis","trys parsiukai","zuikis puikis" ir t.t, mazajai lb patinka klausytis
Sitos knygutes musu taip pat megstamiausios.

Papildyta:
beveik 2 metai. knygomis nesidomi -turime ir storais viršeliais, ir plonais, ir su gyvūnais ir su vaikučiais...
žodžiu -su knygutėm pas mano berniuką liūdna dedu viltis į darželį ...
žodžiu -su knygutėm pas mano berniuką liūdna dedu viltis į darželį ...
As pastebejau, kad judrus vaikai maziau domisi knygutemis, darbeliais ir t.t. Visi juk skirtingi. Neverskit per jega, nes isvis atbaidysit. Bandykit rodyti tokias knygutes, kuriu turinys butu jam siuo laikotarpiu idomus ir aktualus: ar su masinomis, traukiniais, ar su kokio filmuko megstamu herojumi ir pan.
Mano merginai patinka knygutes, bet nemegsta, jei pradedu skaityti teksta. Reikia perpasakoti savaip ir panaudoti kuo daugiau istiktuku ir jaustuku
pvz. vilkas pute fuuuu ir namelis bum, nugriuvo; zuiki puiki, niu niu niu, neismokai pamoku ir t.t. Patinka vartyti zurnalus, atkreipia demesi i visokias zmoniu israiskas (primerkta akis, iskistas liezuvis ir t.t.). Jeigu tik vartau, ir nieko nepasakoju, tada neidomu... O siaip tradiciskai patinka knygytes su gyvunais, pasako, kas kaip sneka arba parodo tam tikrus daiktus (aisku, pries tai as vardinau, kur kas yra).

Na skaityti,dar nelabai gaunas,tikpradedu skaityt,iskart vercia kita lapa
,nera kantrybes.O knygutes vartyt,dukryte labai megsta,turim knyguciu labai daug.Jei kur vaziuojam i kelione,visada nuperku nauja knygute,tai nors trumpam ramiai pasedi
.Knygutem susidomejo labai anksti,dar metuku neturejom,o knygutes jau vartem.

mano maziaus dar pasakos nedomina, jam patinka storais lapais knygutes, kur pavaizduoti gyvuneliai ir kitokie paveiksliukai dideliu fonu, zodeliai lengvi (batukai, masinyte, soskis, gyvuneliai, kamuolys ir t.t.) jau zino kur katyte "tyte" ir suniukas ''au'' ir parodo pirsciuku.
Na cia as jau pasirinkimo neturiu
Pats issirenka ka jam skaityti turiu ir viskas.
Tai gali buti "Mike Pukuotukas", "Kates Aristokrates" ar dar kas, kas jam patinka.
Ir skaitome mes ta pacia knygele po kokius 10 kartu i diena.
Kai kurias moka atmintinai, tai as tik pirma zodi pasakau, o jis visa likusi sakini pabaigia.

Pats issirenka ka jam skaityti turiu ir viskas.
Tai gali buti "Mike Pukuotukas", "Kates Aristokrates" ar dar kas, kas jam patinka.
Ir skaitome mes ta pacia knygele po kokius 10 kartu i diena.
Kai kurias moka atmintinai, tai as tik pirma zodi pasakau, o jis visa likusi sakini pabaigia.