mums greitai 1,5 bet piesti jau megsta. Is pradziu daviau spec flomasterius, kurie labai lengvai nusiplauna, bet ziuriu, kad jai dar rupi ir pakramtyt juos, issidazo visa burna... Tai nebeduodu ju kol kas, nes vis tiek nesveika manau. Nupirkai ekologisku kreideliu is biciu vasko, tai nebebaisu net jei ir krimsteles

Labukas,mano mazoji piesia akvarele. Isbandem viska ir manau,kad tai geriausia
turi dekuti jau tam skirta,pati visad susiruosia,pasitiesia,susirenka teptukus,akvarele,vandenukas visad pas ja lentynoj stovi,nes piesia kiekviena diena,laaabai megsta

Piesimas ir musu megstamiausias uzsiemimas. Piesiam kiekviena diena po n kartu.
Labiausiai patinka piesti su flomasteriais ir vandeniniais dazais. O jei duodu piesti su pirstukais, tai ne nebando, iskart praso teptuko. Svaruole ji pas mane, labai nemegsta ranku susitept

dar nebande piesti, bet neuzilgo zadu duoti priemones susipazinimui. maciau pirkti yra specialiu flomasteriu nuplaunamu, o forma tokia, kad i maza delniuka telpa patogiai paimti, na kaip puse mazo kamuoliuko.

QUOTE(bim-bam @ 2010 06 03, 00:11)
maciau pirkti yra specialiu flomasteriu nuplaunamu, o forma tokia, kad i maza delniuka telpa patogiai paimti, na kaip puse mazo kamuoliuko. 

Geras dalykas tie flomasteriai, nusiplauna vos pakisus rankytes po vandeniu, nuo rubeliu irgi be problemu, manau ir nuo sienu taip pat

Mums irgi patinka piešti
Piešiam jau labai seniai (dabar mums 2metukai), pirmiasia piešėm su kreidelėm, vėliau su pieštukais, tada akvarelė
Su akvarele dar ir su pirštais kartais, bet manio sūnui labiau patinka su teptuku
Flomasterių iki šiol neduodu
Nes girdėjau, kad pieštukai geriau lavina ranką
Piešiam kasdien, bet tik tam skirtoje vietoje
Kad apsaugoti sienas ir pan

Flomasterių iki šiol neduodu

Piešiam kasdien, bet tik tam skirtoje vietoje

as anksti sunu pratinau susitvarkyt pazaidus,gal nuo kokiu 1,5 m.nors vyras priestaravo,neva vaikas turi augt nerupestingai ir nereik jam tvarkytis..as buvau kitokios nuomones ir laikiausi savo,nes man tvarka namuose butina,tad ir norejau,kad maziukas augtu brandindamas suvokima,jog reik tvarkytis
dabar jam 2,5 m.kai neprasau tai pats tikrai nesitvarko,bet man paprasius susideda viska i vietas
o,ir vyras sako koks musu berniukas protingas

mespernai plaukėm, vinasm buvo 10, kitam 2 metai, pasisodinom į vidurį baidarės (būtinai reikalinga liemenė, jei neduok Dieve kas ), viskas buvo super
sėdėjo išsižiojęs ir kaifavo vaikis
nors mūsų vaikinukas labai judrus, bet baidarė jį užbūrė