Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

QUOTE(Bluebell @ 2010 11 04, 19:59)
kai ispiese baltas namo sienas su raudonom ir zaliom kreidelem, viena vakara visus piestukus ir kreideles paslepiau, ir nupirkom tokia elektronine piesimo lenta. dabar ramu ir remonto nereik....  doh.gif

O vargeli, didis menininkas gali išaugti, kad popieriaus lape jo menas neišsitenka smile.gif
Atsakyti
dukrytei 2,4 m. Labai mėgsta piešti. JAu senokai. Buvo akimirka, kad bandė ant sienos, bet taip ir liko poros cm. tušinuko brūkšnelis lotuliukas.gif Pasitaisė greit rolleyes.gif
Dabar turi daug spalvotų pieštukų, flomasterių, tušinukų..Pati jai piešiu, rodau.. Piešia, atneša parodyt.. Begalo malonu būna. wub.gif
Visai nesenai atnešė nupieštą žmogeliuko galvą, akis, lupas, nosyte.. Galvytė su kojom ir rankytėm blink.gif Likau nustebusi ..Tą piešinį pasidėjau nes nesitikėjau dar taip greit tokio panašaus sulaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukrytei 2.4men o piest pradejo nuo metuku labai megsta bet ne tik ant popieriaus bet ant sienu gryndu savo kojiciu,oiesia visur dabar kur dar neispesta smile.gif
Atsakyti
maniske kaip padaro betvarke,vakare viska sutvarko
Atsakyti
Tai ytariu yra kad ir paprasčiausioj bazėi tokių figurėlių smile.gif Na lego jai rasiu nupirksiu, pamenu kaip broliui visokius sostus ant ratukų darėm ir jį vežiodavom, tai sakau dabar galės brolis mano vaikui daryti ir jį vežioti.. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

mažiukams geras daiktas mirksiukas.gif ;p net močiutę išmokė sudėlioti g.gif o šiaip ir mums virtuvėj tai pati geriausia vieta žaidimams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 05 lapkričio 2010 - 17:26
Musu pagrandukas megsta kaip ir kiti su dickiais dukti ir virtuves irankiai jega, dabar atrado sena rusiska mesmale... doh.gif Lego megsta tik pastatyta ardyta, o pats sudeti, matyt tingi smile.gif
Kai rodo teletabius per Lietuvos Ryto TV miegam , o taip patinka, gal kas imestu nuoruoda is kur galima parsisiusti ? Nors kiek laiko uzsimtu smile.gif
Atsakyti
Maniskiui ir geriausi zaislai virtuves rakandai, puodai, keptuves, semciai is pkastelino blynu prisidaro ir zaidimas kepa ,verda lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai teletabius atsiusiunčiau iš linkomanijos, ten atsimenu buvau radus visą paketa su daug serijų smile.gif
Dėl lego biški persigalvojau, įtariu kad pirksiu lavinamąjį staliuką, gal kas turit, ar patika vaikučiams? 4u.gif
Atsakyti
Maniskiui 1 ir 9 menesiukai piesia rankytem speceliais dazais ziauriai patinka terliotis, tik po piesimo visa menininka perenkt reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif o flamasteriai ,kol kas dar nelabai patinka,truputi papiesia ir meta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajus: 08 lapkričio 2010 - 00:02
QUOTE(Rūtkė @ 2010 11 06, 10:41)
aš tai teletabius atsiusiunčiau iš linkomanijos, ten atsimenu buvau radus visą paketa su daug serijų smile.gif
Dėl lego biški persigalvojau, įtariu kad pirksiu lavinamąjį staliuką, gal kas turit, ar patika vaikučiams? 4u.gif

mano kazkaip labiau ziuri paslapciu soda smile.gif nos ir teletabiu reitingai nekrinta biggrin.gif
Atsakyti
Mano adukas tai paslapčių sodo išvis nežiūri, visiškai nesudomino.. o kada jį rodo? jau didesnis biški gal sudomins smile.gif
Atsakyti